kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Kapd össze magad, holnap jön a hatodik rész :) Lehet akkor ebből dupla élvezet lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. És a héten 24 is volt Kudar, nem könnyű ennyi sorozatot követni, igaz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. És a héten 24 is volt Kudar, nem könnyű ennyi sorozatot követni, igaz? Hát ha felhalmozódik akkor tényleg nem könnyű. Mostanában szembe kell néznem ezzel a problémával de hát erre való a hétvége. (néha) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. A heti Sparta hűen követi a megszokott irányvonalat. Vérben és szexben nincs hiány de szerencsére azért más is történik benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Ez tök jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Sok esetben kifejező, néhol viszont rá se lehet szegény karakterre ismerni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Sok esetben kifejező, néhol viszont rá se lehet szegény karakterre ismerni. Érdekes én csak nemrég kezdtem el nézni mégis mindenkit felismertem, kivéve persze aki még nem szerepel. 24 8x9 Spoiler: Nagyon jó kis rész volt, végre ez olyan volt amilyennek lennie kell. mindenki ott b-ssza át a másikat ahol csak tudja. Orosz gyerek kinyírva, reneet vádba fogják és Jack pipa. Imádom ienkor mikor mindenkit pofán vág aki ellene szegül Így kell csinálni a sok h-lyével. Amúgy bírom nagyon mikor beleszólnak felülről a dolgokba és kicsit bekavarnak. Amúgy a DAna szál is jó volt, de még mindig nem értem miért kellett. kitölteni a fennmaradó időt, vagy esetleg valahol ennek még lesz jelentősége, mert most még nem úgy tűnik. De végre Jack unleashed! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Lassan elő kell vennem a shotit a nyomaték miatt.Még nincs magyar Spartacus felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Pár nap nem a világ, itt hárman Castle 2/15-höz várjuk a feliratot lassan 4 hete. Utána néztem a fordítónak, és melója lett meg komoly barátnője, amiktől most kicsit zűrösen áll idővel, azért nem halad. Meg aztán új rész sincs, de akkor sem túl jó hír az ilyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Lassan elő kell vennem a shotit a nyomaték miatt.Még nincs magyar Spartacus felirat.Halántékra nyomjad majd. Fájdalommentes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megvan a Spartacushoz a felirat. Heti hetes után megnézzem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Pár nap nem a világ, itt hárman Castle 2/15-höz várjuk a feliratot lassan 4 hete. Utána néztem a fordítónak, és melója lett meg komoly barátnője, amiktől most kicsit zűrösen áll idővel, azért nem halad. Meg aztán új rész sincs, de akkor sem túl jó hír az ilyen Barátnőnek meg kell mondani, hogy felirat az első. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Lost a 2. évad után: Spoiler: Hogy rohadjon meg az egész Lost...megint hogy lehet ilyen cliffhangert hagyni. Annyira nem volt ütős és mégis rágom a körmöm. Nos kezdeném ott hogy az egész 2. évad 100x jobb az elsőnél, de tényleg túl kellett esni rajta, ahhoz hogy ide eljussunk. Jó ötlet volt a bunker, a Dharma és a csomó új karakter. Nagyon bírom Echot is és Desmondot is. Anna Lucia is jó volt, ezért is voltam annyira ideges amikor Micheal kinyírta őt meg a Libbyt. A mocskot ott helyben ki kellett volna nyírni. Nem elég hogy megölte 2 térsát, de még fel akarta adni a 4 legjobb (sziget) barátját is. Mindig van másik megoldás. Viszont a legnagyobb csalódás Locke volt és ahogy ott áll a felrobbanó bunkernál és annyit mondd...ezt most nagyon elrontottam...Remélem ezt helyrehozzák, mert az egyik legjobb karakter. Fura hogy meg lehetett ingatni a hitében - de még ha igaz is lenne nem építették fel jól. A többiek meg...most már nagyon kíváncsi vagyok mit akarnak. Szóval már szinte biztos h jóval "fejlettebbek" mint mutatják, és itt vizsgálgatnak össze vissza meg képességekről beszélnek. Hmm, már csak a füst hiányzott itt a végén. Arról sem derült még ki semmi. Na mind1, kíváncsian várom a folytatást, mert most már annyi szálon fut, hogy kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. Ja melleges az elektromágneses ötlet, hogy az térítette el a gépet állat volt. Remélem lesz még pár ilyen felfedezés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. kudar! Most indul be a buli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Én meg belekezdtem a negyedik évadba. Innen már tényleg beindult. Locknál meg.....áh, inkább majd megláttod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Én meg belekezdtem a negyedik évadba. Innen már tényleg beindult. Locknál meg.....áh, inkább majd megláttod Te is meglátod majd, ne félj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Na holnap remélem megtudom nézni az 5-6 részt is! És most már van felirat is hozzá szal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Spartacus Azt a r*hadt.....hát ez komoly volt. Az utolsó tíz perc alatt leamortizálódott a defiblilátor, az oxigénpalackok meg kiürültek. Spoiler: Szegény Spartacus. Hát nem volt semmi amikor meglátta a feleségét. Batiatus meg mekorra mocskos, aljas állat már! De k*rva jól játsza Hannah. Barca meg....na az a szál is megért egy misét. Mondjuk valahol örülök neki, mert végre nem kell nézni a buzi szálat, mert az valahogy gyomorforgatóbb mint bármely torokelvágás, de azért hogy ezt így összehozzák azokkal a párhuzamos jelenetekkel , nem volt semmi. Ashur is marha jó karakter lett. Lehet utálni ezerrel. És azok a flashback szerű jelenetek.....Ááááááá.... Mi lesz még itt!? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Francba csak a spoilered első mondatát néztem meg...de már az is, elég lesz hogy úgy nézzem a részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Francba csak a spoilered első mondatát néztem meg...de már az is, elég lesz hogy úgy nézzem a részt. Kell neked ennyire kíváncsiskodni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Kell neked ennyire kíváncsiskodni Remélem azt írod majd h sok volt a harc benne, de mégtöbb a...a...keksz. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Remélem azt írod majd h sok volt a harc benne, de mégtöbb a...a...keksz. Nem spoilerezem el a spoileremet Nézd meg a részeket oszt majd megvitatjuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. http://www.sg.hu/cikkek/72812/uj_sorozatok...actica_sztarjai Ebből a cikkből az utolsó mondat a lényeges Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Sparta 1x5 Végre idáig is eljutottam! Spoiler: Nagyon durva rész volt, az eddigi legjobb. Igazi mészárszék. Nem elég hogy Batiatus lenyírt egy egész családot, még a végén az a harc az árnyékkal...wow. Nagyon kemény volt. Kicsit hasonlított a jelenet a Roma első évadjának utolsó előtti részéből. Viszont kezd kicsit idegesíteni, hogy leváltották a meztelen néniket férfiakra. Remélem azért erről visszaváltanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Kudar, meg ne állj itt, nézd meg a folytatást. Ne hagyd, hogy csillapodjanak ezek az érzések. Dupla adrenalinbomba fog érni, garantálom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Kudar, meg ne állj itt, nézd meg a folytatást. Ne hagyd, hogy csillapodjanak ezek az érzések. Dupla adrenalinbomba fog érni, garantálom Este ha hazaérek szerintem még lesz rá időm!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Ez kemény volt.Az állam leesett a végén.Természetsen a Spartacusról van szó.- Spoiler: Erre abszolút nem számítottam .Először azt hittem Batiatus felesége ölette meg az asszonyt, de kiderült, hogy maga a ház ura.És végig eljátszotta becsületes embert.Igazi mocskos patkány.Ha Spartacus ezt megtudja elevenen nyúzza meg.Barca halála sem volt semmi.Tényleg azt hittem ,hogy életben hagyta a gyereket.Az orgia szenzációs volt.Igazi férfias vad sex. :DKIváncsi leszek innentől mi lesz a célja Spartacusnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.