Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Belegondolva abba, hogy egy ilyen széria, a magyar történelmi személyiségekkel hogy nézne már ki? Mondjuk egy Egri Csillagok remake? Vagy Hunyadi János lassított zúzása a törökök közt Simándy József Hazám, hazám dallamaira? Kijönne belőle néhány érdekes dolog annyi szent. Például ott van amikor az egri nők leöntik a törököket. Normálban elkezdenék önteni az anyagot aztán ahogy ömlik a maszker lelassulna az egész majd normál sebességgel placcsanna a félholdasokon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Varro szálhoz mit szóltok? Nehéz megítélni az ürgét, bár ő inkább a jó-szimpatikushoz áll közelebb. De talán nem kéne tovább maga alatt vágnia a fát. Szerintem felesleges.A storyt nem viszi előre, csak van ott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Hm... egri nők. Lévén, hogy nálunk a legszebbek a lányok, nem lenne rossz tényleg egy ilyen sorozat, mint a Sparta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Jó kis bögyös magyar asszonyok Tényleg kár, hogy még csak hasonlót se terveznek, pedig annyi nagyszerű eseményt lehetne filmre vinni. Csak isten mentsen minket Franco Nerotól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Csak isten mentsen minket Franco Nerotól Vagy az ő mucikájától a Kiszeltől Gondold el, milyen nézettség nővelőek lennének ketten Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Szerintem felesleges.A storyt nem viszi előre, csak van ott.Szerintem márpedig kell egy ilyen karakter is aki lehet, hogy észre fogja venni Spartában a vadállatot mely ki fog törni belőle és csak neki köszönhetően nem fog a ló másik oldalára átpördülni. Azért a mostani rész végén az a jelenet az arénaharc végén nagyon eme irányba mutatja őt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Lévén, hogy nálunk a legszebbek a lányok, nem lenne rossz tényleg egy ilyen sorozat, mint a Sparta Szerintem igencsak igyekezniük kéne a készítőknek, hogy megfelelő történelmi hátteret találjanak egy hasonlónak, ami még nagyjából hiteles is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Szerintem nem kell megerőltetniük magukat, tele a történelmünk csatákkal, hősies küzdelmekkel. Az egy más kérdés, hogy rendszerint az átkosban állami érdekből a magyarok vereségeit sulykolták belénk, miközben a győzedelmes ütközeteket elintézték két mondattal. A Csillagösvényen című doksifilm jó példa erre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Én itt a +18-as részre gondolok, nem a csatákra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Én itt a +18-as részre gondolok, nem a csatákra Figy, Jancsó Miklós rendezésében bármi elképzelhető. Ha kell, lesznek félmeztelen hun amazonok is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Kell a fenének Csak hát ugye ilyen szint, mint amit Ti írtok itt a Spartáról, nem igazán jellemző a magyar történelemre ezen a téren Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Kell a fenének Csak hát ugye ilyen szint, mint amit Ti írtok itt a Spartáról, nem igazán jellemző a magyar történelemre ezen a téren Ajaj, dehogynem. Lehet a magyar vehemencián is pironkodni Csak itt nem Ilithya tárja szét a prémbundáját, hanem Julcsika rántja fel a szoknyácskáját :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Ajaj, dehogynem. Lehet a magyar vehemencián is pironkodni Csak itt nem Ilithya tárja szét a prémbundáját, hanem Julcsika rántja fel a szoknyácskáját :) Vagy a Veresegyházi asszonykórus Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Ajaj, dehogynem. Lehet a magyar vehemencián is pironkodni Csak itt nem Ilithya tárja szét a prémbundáját, hanem Julcsika rántja fel a szoknyácskáját :) Meg hát nem kell hogy teljesen pontosan kövesse a történelem menetét. Már látom ahogy a magyarok kirohannak lóháton a várból, a háttérben CGI naplemente. És fröcsög a CGI vér és röpködnek a török fejek....XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Kell a fenének Csak hát ugye ilyen szint, mint amit Ti írtok itt a Spartáról, nem igazán jellemző a magyar történelemre ezen a téren Látom téged se nyert meg magának ez a Spartacus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Meg hát nem kell hogy teljesen pontosan kövesse a történelem menetét. Már látom ahogy a magyarok kirohannak lóháton a várból, a háttérben CGI naplemente. És fröcsög a CGI vér és röpködnek a török fejek....XD Vagy amikor a lőporos hordókkal felszerelték a malomkereket és közéjük gurították. Micsoda slow motion jelenet lehetne belőle, ahogy a törökök menekülőre fogják Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Látom téged se nyert meg magának ez a Spartacus. Hát nem Nekem a vér és szex párosítás kevés Az izmos palikra nem bukom, a csajokra pláne nem, szóval túl sok érdekességet nem fedeztem még fel az eddigi hozzászólások alapján Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Hát nem Nekem a vér és szex párosítás kevés Az izmos palikra nem bukom, a csajokra pláne nem, szóval túl sok érdekességet nem fedeztem még fel az eddigi hozzászólások alapján Valahogy így vagyok én is ezzel. A korszak se a szívem csücske. Spartacust csak diafilmen szerettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Aki hozzászólások alapján ítélkezik meg is érdemli, hogy lemaradjon egy ilyen remek sorozatról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Aki hozzászólások alapján ítélkezik meg is érdemli, hogy lemaradjon egy ilyen remek sorozatról Nem kell kiröhögni minket. Nekem ez a stílus nem jön be, és úgy látom Karrdénak se. Dugnak meg öldökölik egymást. Fantasztikus lehet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Aki hozzászólások alapján ítélkezik meg is érdemli, hogy lemaradjon egy ilyen remek sorozatról Ez mondjuk jogos. Igaz én megnéztem az 1-3. részt és nem lett a a kedvencem a sorozat, de egyszer mindenképp meg lehet nézni. Hasonló a helyzet, mint nálad a LOST-al. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. A korszak se a szívem csücske. A korszakot nagyon is szeretem, egyik kedvenc, éppen ezért nem mindegy, hogy mit kreálnak köré Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Aki hozzászólások alapján ítélkezik meg is érdemli, hogy lemaradjon egy ilyen remek sorozatról Igaza van Odynak, kár ezért kiröhögni a másikat. Különben meg a hozzászólások alapján dönt az ember arról, hogy megnéz egy sorozatot vagy nem, mert annyi van belőlük, mint égen a csillag. Nem mindenki ér rá egy vagy két tucatot is nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Nem kell kiröhögni minket. Nekem ez a stílus nem jön be, és úgy látom Karrdénak se. Dugnak meg öldökölik egymást. Fantasztikus lehet...Hülyeséget beszélsz. Egy részt annyit se láttál belőle, de rögtön a dugást meg az öldöklést említed meg Bocs, de ezen én úgy tudok röhögni, ahogy te alább röhögtél. Másrészről egy Spartacus sztoriban mit csináljanak. Járjanak fonóba? Szóval az öldöklés meglétét ne kifogásoljuk már egy ilyen filmben. Mond azt ( ahogy később helyesen meg is tetted) , hogy ez nem a te korszakod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Igaza van Odynak, kár ezért kiröhögni a másikat. Különben meg a hozzászólások alapján dönt az ember arról, hogy megnéz egy sorozatot vagy nem, mert annyi van belőlük, mint égen a csillag. Nem mindenki ér rá egy vagy két tucatot is nézni. Nincs igaza, de ezt alább megválaszoltam neki Véleményt meg egy sorozatról akkor illik megtenni ha bele is nézett az ember Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Igaza van Odynak, kár ezért kiröhögni a másikat. Különben meg a hozzászólások alapján dönt az ember arról, hogy megnéz egy sorozatot vagy nem, mert annyi van belőlük, mint égen a csillag. Nem mindenki ér rá egy vagy két tucatot is nézni.Így van. Azt a kis szabadidőmet mással töltöm inkább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Hülyeséget beszélsz. Egy részt annyit se láttál belőle, de rögtön a dugást meg az öldöklést említed meg Mert folyton erről beszéltek bakker! Akkor mi mást említhetnék meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Ez mondjuk jogos. Igaz én megnéztem az 1-3. részt és nem lett a a kedvencem a sorozat, de egyszer mindenképp meg lehet nézni. Hasonló a helyzet, mint nálad a LOST-al. Nálam a Lost az ötödik évadtól lett igazán élvezhető Sparta meg csak most fog bedurvulni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Mert folyton erről beszéltek bakker! Akkor mi mást említhetnék meg?Olvass spoilert bakker Láthatod, hogy milyen sok hsz született meg a karakterekről, a háttérben húzódó intrikákról, összeesküvésekről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Olvass spoilert bakker Láthatod, hogy milyen sok hsz született meg a karakterekről, a háttérben húzódó intrikákról, összeesküvésekről. Nem érdekel se az intrika, se a összeesküvés, amikor az általam leírtakkal van tönkre b*szva az egész. Leszögezem még egyszer, hogy nem szeretem az ilyen sorozatokat, így részemről le is zártam a témát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.