KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. LOST Spoiler: Elég furcsa, de az elmúlt három részben az alternatív szál jobban érdekelt, mint ami a szigeten történt. Mert a szigeten mostanában alig zajlanak az események. Illana halála sokkoló volt. Néhány másodperc alatt, a mondanivalója közepén egyszer csak... Vége. Én azt hittem, hogy ennél azért több terve volt a készítőknek a karakterével. És ahogy elnézem, a sorozat vége nem tudományos magyarázattal fog befejeződni, ami engem nem zavar, ha megfelelően van tálalva. Vajon Desmond túlélhette? És ez a kút melyik kút? Mert emlékszem, hogy amikor az ötödik évadban ugráltak az időben, és John Locke mászott le a kútba, akkor az időugrás be lett temetve. Meg ez a kút nem volt a dzsungel közepén, ergó nincs semmi köze ahhoz, amit az Orchideánál csináltak. Az alternatív szál nagyon tetszett. Többet nem is igazán tudok elmondani, várom a végkifejletet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Kiskósa Lost Spoiler: Iliana így is túlélt vagy 13-14 részt. Az szigeten ez már nem semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Több mint 1200 szavazatból állt össze ez a magyar TOP 10 sorozat lista: 10. Firefly ? 9. Veronica Mars ? 8. The Wire ? 7. Gilmore Girls ? 6. Supernatural ? 5. Dexter ? 4. Battlestar Galactica ? 3. 24 ? 2. House és az elsőőőőőő ? LOST Ki hányat látott ezekből? Én 6ot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Ki hányat látott ezekből? Én 6ot.3-at Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Kettőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Jesszusom nektek van életetek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Jesszusom nektek van életetek? Miért is? Én négyet láttam ezek közül, de nem egyszerre, hanem akkor amikor adták őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Azért pár cím előtt értetlenül állok... A pletykafészek, Drót és sehol egyik CSI... úgy tudtam azt a magyarok nagyon szereti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Ki hányat látott ezekből? Én 6ot. Én ötöt 24 8/17 Na b***d meg! Spoiler: Részemről nem vártam, hogy Renne-nek annyi lesz Sajnálom, mert egy piszok jó karakter volt, de mi a fenének kell Jack minden barátnőjét hidegre tenni?????? Csak ettől lesz dráma? Ahhoz már párszor eljátszották. A változatosság kedvéért egyszer maradhatott volna már mellette valaki épen és egészségesen. Annak örülök, hogy Chloe főnök lett Bár Hastings nem volt olyan rossz főnök. Na de miért is nem nyerek a lottón, ha már olyan jól eltaláltam azt is, hogy milyen jó lenne Hassan felesége következő elnöknek? Logan megöregedett. Megnéztem a promot is, jó résznek ígérkezik a következő is, de szerintem innentől mind jó rész lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. A pletykafészek, Drót Ez a Gilmore Girls nem a Gossip Girl. De amúgy egyetértek ebben. ÉN pl azt sem tudom mi az a Wire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Sok jó sorozat megy, nem lehet mindet követni még annyira sem, hogy melyik miről is szól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. 24 8/17Na b***d meg! Igen a közepe előtt volt pár ingadozós rész de úgy tűnik, az elmúlt részek alapján, hogy teljesen visszajött a 24 szint, amikor is már ismét lehet izgulni. Spoiler: Hát igen Reneet én is bírtam. MÉg saját promot is kapott. És mégis kampec. Pedig most hogy vége lesz a sorinak, tényleg lehetett volna mellette valami nő. Hát marad a család. Bár itt még azt is el tudom képzelni, hogy a végére bevonják Kimet is, meg Terryt. Viszont a köv rész tényleg nagyon ütni fog, Jack most begorombul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. 24 Spoiler: Végül is, amikor forgattak, nem tudhatták, hogy valószínűleg nem lesz folytatás. Attól még jó lett volna, ha marad mellette Renee. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. House 6x16 Spoiler: Az egyik legjobb rész az utóbbi időkben. Meglepő módon House és Cuddy szála tetszett a legkevésbé, a legjobban Cameron és Chase párbeszéde foglalkoztatott, de aztán mégis a Foreman és Taub páros tetszett a legjobban. Főleg abban a jelenetben, amikor be voltak állva. Wilson és 13 felelsz vagy mersz játéka sem volt semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Ez a Gilmore Girls nem a Gossip Girl. Úristen! Tényleg. Azt a szutykot ennyien nézik? Akkor csodálkozom, hogy Esmeralda meg társaik nincsenek fent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Több mint 1200 szavazatból állt össze ez a magyar TOP 10 sorozat lista:10. Firefly ? 9. Veronica Mars ? 8. The Wire ? 7. Gilmore Girls ? 6. Supernatural ? 5. Dexter ? 4. Battlestar Galactica ? 3. 24 ? 2. House és az elsőőőőőő ? LOST Ki hányat látott ezekből? Én 6ot. Szomorúan látom, h nincs Chuck. Pedig nagyon jó sorozat. Talán most ez köt le a legjobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Szomorúan látom, h nincs Chuck. Pedig nagyon jó sorozat. Talán most ez köt le a legjobban. Chuck a 22. volt... Pedig annál tényleg jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Spartáék rendesen bemelegítenek a buli előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Több mint 1200 szavazatból állt össze ez a magyar TOP 10 sorozat lista:10. Firefly ? 9. Veronica Mars ? 8. The Wire ? 7. Gilmore Girls ? 6. Supernatural ? 5. Dexter ? 4. Battlestar Galactica ? 3. 24 ? 2. House és az elsőőőőőő ? LOST Ki hányat látott ezekből? Én 6ot. FireFly, Dexter, 24, House a 4. évad végéig... most jegelem a sorozatot, de gőzöm sincs miért majd idővel folytatom. A LOST első helyén meg egyáltalán nem csodálkozom. EGYÉRTELMŰ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Spartáék rendesen bemelegítenek a buli előtt. Pont végeztem az ismétléssel, szóval főleg az első klipet látva az ötszázas pulzus mit sem vesztett tempójából Mi lesz itt te Atyaúristen amikor elszabadulnak!? Szerintem ebben az évtizedben ez lesz a favorit sorozat, nem vitás. És akkor majd jön hozzá az előzmény, meg majd a második évad.....uh, csak éljük is túl Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Több mint 1200 szavazatból állt össze ez a magyar TOP 10 sorozat lista:10. Firefly ? 9. Veronica Mars ? 8. The Wire ? 7. Gilmore Girls ? 6. Supernatural ? 5. Dexter ? 4. Battlestar Galactica ? 3. 24 ? 2. House és az elsőőőőőő ? LOST Ki hányat látott ezekből? Én 6ot. Ha jól tudom, ez az első évtizedes lista.. Én hatot, vagyis belevéve amelyik még nem futott ki véglegesen. A sorrenddel nem értek egyet, néhány remek sorit még hiányolok is. Ezek közül talán Dextert raknám az élre. De volt még itt Harmadik műszak is mely szerintem nagyon jó sori volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. A LOST első helye nem vitatható Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. House Spoiler: Directed by Hugh LaurieÓ, tervezőm, mióta vártam már ezt a feliratot Kb. tavaly óta, miután megtudtam, hogy ez egy kurva jó rész lesz és minden stábtag nagyon élvezte ahogy a MESTER rendezett Hát kérem szépen ez a sorozat is eljutott a 100. részhez és visszatért egy régi tag House kartonja nagyon nagy volt És az amit utána múveltek azok ketten A vége pedig Taub-13 között Szerencse, hogy nem csak Taub gyönyörködhet benne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Ha jól tudom, ez az első évtizedes lista.. Ez tekinthető kb. alltime-nak is, mivel az X-Aktákon kívül mi kerülne be a top10-be.. a Dallas? Farm ahol élünk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Pont végeztem az ismétléssel, szóval főleg az első klipet látva az ötszázas pulzus mit sem vesztett tempójából Mi lesz itt te Atyaúristen amikor elszabadulnak!? Szerintem ebben az évtizedben ez lesz a favorit sorozat, nem vitás. És akkor majd jön hozzá az előzmény, meg majd a második évad.....uh, csak éljük is túl Nekem az a rejtély, a videót látva, hogy vajon megbeszélte-e Crixus Spartával, hogy úgy tesznek, mintha harcolnának majd nekirontanak az őröknek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Nekem az a rejtély, a videót látva, hogy vajon megbeszélte-e Crixus Spartával, hogy úgy tesznek, mintha harcolnának majd nekirontanak az őröknek? Hát szerintem megbeszélték, de nekem úgy tűnik, hogy még nem biztos hogy benne van. Jó elismerem nem a szövegre figyeltem. Majd megnézem megint. Obi1, teljesen igaz! kb 6 éve kezdtek bejönni az amcsi sorozatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Ez tekinthető kb. alltime-nak is, mivel az X-Aktákon kívül mi kerülne be a top10-be.. a Dallas? Farm ahol élünk? Vészhelyzet Nálam még nagy kedvenc volt a Kaméleon meg a Váratlan utazás is Ha alltime-ot kéne, akkor ezeket ki nem hagynám egy tízes listáról Animációsok számítanak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Ezek közül talán Dextert raknám az élre.Detto annyi különbséggel hogy én biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Nekem az a rejtély, a videót látva, hogy vajon megbeszélte-e Crixus Spartával, hogy úgy tesznek, mintha harcolnának majd nekirontanak az őröknek?Nem tudom, de hogy lógott a levegőben a lázadás az is biztos. Az tutti, hogy eddig annyit tudunk, hogy a germán fivérek mindenre felkészültek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Vészhelyzet Nálam még nagy kedvenc volt a Kaméleon meg a Váratlan utazás is Ha alltime-ot kéne, akkor ezeket ki nem hagynám egy tízes listáról Animációsok számítanak? Az Alltime lista meg nálam hót ziher, hogy más sorozatokból állna össze. Én se az internetes időszaktól kezdtem sorikat nézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.