MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Nem volt rossz a múlt heti Castle. A heti promo meg nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Nem volt rossz a múlt heti Castle. A heti promo meg nagyon jó Ja megnézted amit linkeltem? Shes armes, hes dangerous. Mekkora poén volt már Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. (szerkesztve) Oldie: Nagyon jól leírtad a Sparta lényegét. Én sem hittem ,hoyg amikor a lelkesedésedre elkezdtem nézni, hogy a legjobb sorozatnak fogom tekinteni.Batiatushoz képest Jockey papa egy szentszűz.Azt sem gondoltam volna, hogy kigyúrt férfiakra azt fogom mondani, hogy zseniális színészek.Ha megjelenik Magyarországon meg is fogom venni. Viszont nem mehetünk el amellett, hogy szerintem nem lesz 2.évad.Itt rákról van szó nem nátháról, ami talán évekig fognak kezelni és Whitfield is le fog gyengülni.Vagy esetleg egy másik színészt választanak. Szerkesztve: 2010. Április 19. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Ja megnézted amit linkeltem? Shes armes, hes dangerous. Mekkora poén volt már Meg ám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Én Enel-nek ismerem, de igen. Rettenő gonosz és konkrétan legyőzhetetlen. Azt hiszem, hogy az angol változatban hívták Enerunak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Oldie: Nagyon jól leírtad a Sparta lényegét. Én sem hittem ,hoyg amikor a lelkesedésedre elkezdtem nézni, hogy a legjobb sorozatnak fogom tekinteni.Batiatushoz képest Jockey papa egy szentszűz.Azt sem gondoltam volna, hogy kigyúrt férfiakra azt fogom mondani, hogy zseniális színészek.Ha megjelenik Magyarországon meg is fogom venni.Viszont nem mehetünk el amellett, hogy szerintem nem lesz 2.évad.Itt rákról van szó nem nátháról, ami talán évekig fognak kezelni és Whitfield is le fog gyengülni.Vagy esetleg egy másik színészt választanak. Én úgy tudom, hogy a korai felismerésnek hála gyógyítható, akárcsak Hallnál ( Dexter). Tény és való, hogy még a gyógyulása esetén is kell minimum három-négy hónap, hogy edzettségében visszanyerje "régi" önmagát Whitfield. Én merem remélni, hogy még idén meggyógyul. Amire viszont nagyon kíváncsi leszek az az, hogy milyen új arcokkal fognak majd feltűnni a második évadban. Főleg Cassus esetében.... Spoiler: John Hannaht nehéz lesz pótolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Én úgy tudom, hogy a korai felismerésnek hála gyógyítható, akárcsak Hallnál ( Dexter). Tény és való, hogy még a gyógyulása esetén is kell minimum három-négy hónap, hogy edzettségében visszanyerje "régi" önmagát Whitfield. Én merem remélni, hogy még idén meggyógyul. Amire viszont nagyon kíváncsi leszek az az, hogy milyen új arcokkal fognak majd feltűnni a második évadban. Főleg Cassus esetében.... Spoiler: John Hannaht nehéz lesz pótolni. Remélem igazad lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Szerintem nem fogják keresztre feszíteni. Az csak egy legendaJa azt már 18 éve tudom. Emlékeim szerint a töri könyv azt írja hogy harcmezőn esett el és rengeteg sebből vérezve is küzdött amíg bírt. Feszítésre nem emlékszem belőle. Utána akartam olvasni de nem találtam meg azt a könyvet. Annyira annak a szavára se lehet adni de azt a verziót már jobban el bírom fogadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Ja azt már 18 éve tudom. Emlékeim szerint a töri könyv azt írja hogy harcmezőn esett el és rengeteg sebből vérezve is küzdött amíg bírt. Feszítésre nem emlékszem belőle. Utána akartam olvasni de nem találtam meg azt a könyvet. Annyira annak a szavára se lehet adni de azt a verziót már jobban el bírom fogadni. Jól emlékszel. A Silarus folyó mellett esett el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Jól emlékszel. A Silarus folyó mellett esett el.Így már nem is akarok annyira utánaolvasni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Az én időmben még a keresztre feszítéses verzió ment Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Állítólag még a lovát is leszúrta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Állítólag még a lovát is leszúrta.Talán nem akart gyalog átmenni a másvilágra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. KisKósa egy kis poénvideó a One piecehez. A POTC trailerére vágták rá. Spoiler: itt van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Sura http://cdn.complex.com/blogs/wp-content/up...rl_Cummings.jpg Mira http://cdn.complex.com/blogs/wp-content/up...04/Girl_Law.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Oldie. Mit akarsz ezekkel a mű nőkkel? Ezekben a képekben csöppnyi természetesség sincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Hát ha valakire akkor őrájuk aztán nem lehet mondani, hogy mű nők lennének Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Hát ha valakire akkor őrájuk aztán nem lehet mondani, hogy mű nők lennének Teljesen igaz! Talán a képek azok, de ők nem!!! Mira!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Hát ha valakire akkor őrájuk aztán nem lehet mondani, hogy mű nők lennének TV -ben és promo képeken mindenki szép. Akkor oké a dolog, amikor reggel felébred melletted és nem egy másik nőt látsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Kudar, ez a trailer nagyon ott van... Én annak idején nagyon vártam a POTC3.-at, szóval rongyosra néztem a trailerét, ezért ismerős volt benne minden jelenet. A legjobban a Sanji "marry me" beszólása, és a Zoro Vs. Mihawk párbaj tetszett benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. TV -ben és promo képeken mindenki szép. Akkor oké a dolog, amikor reggel felébred melletted és nem egy másik nőt látsz. A helyzet az, hogy ők smink nélkül is szépek. Jobban mondva egzotikus szépségűek. A Spartacusban meg aztán esélyük se volt, hogy kikenve jelenjenek meg. Egy alapozó smink pedig nem egyenlő a műséggel. Mirának meg még jól is állnak a szeplők. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. A helyzet az, hogy ők smink nélkül is szépek.Sose láttad még smink nélkül őket, ezt biztosra veszem. Akár alapozó akár nem. Én 17 évesen voltam szerelmes filmszínésznőkbe. Mára már kinőttem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Sose láttad még smink nélkül őket, ezt biztosra veszem. Akár alapozó akár nem. Én 17 évesen voltam szerelmes filmszínésznőkbe. Mára már kinőttem. Persze, hogy nem láttam, de nem is állítottam ilyet. De azért első ránézésre már megállapítható valakiről, egy alapozó használata mellett, hogy milyen valójában. Köszönjük a másodlagos információkat, bár ez nem tudom, hogy jön ide. De örülök, hogy károsodás nélkül megúsztad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Köszönjük a másodlagos információkat, bár ez nem tudom, hogy jön ide. De örülök, hogy károsodás nélkül megúsztad. Csak úgy jön ide, hogy szerintem gáz ha 3x évesen ilyen elérhetetlen nőkre csorgatod a nyálad. De hát ezt egyéne válogatja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Na Leckie papa végre írtotta a japánokat.Na meg ők is az amcsikat.Ez mozgalmas volt, jó csatákkal, de még mindig meg sem közelití az Elit Aalkulat hangulatát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Csak úgy jön ide, hogy szerintem gáz ha 3x évesen ilyen elérhetetlen nőkre csorgatod a nyálad. De hát ezt egyéne válogatja. De azért te is megnézel egy szép nőt nem?Pl Natalie Portman is elérhetetlen, mégis tetszik neked.Miért ne lehetne megnézni egy szép nőt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. De azért te is megnézel egy szép nőt nem?Pl Natalie Portman is elérhetetlen, mégis tetszik neked.Miért ne lehetne megnézni egy szép nőt?Persze. De ne ezek legyenek már A NŐK. Nem először kerül fel ennek a Mirának a neve. Remélem nem szerelmes belé oldie? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. (szerkesztve) Hát ismét egy 24 színvonalú részt láthattunk aminek a jelmondata: I dont want revege...I want justice!! Spoiler: Rohadt jó, végre megint olyan rész ahol közbeszól a politika ami ellen Jacknak harcolnia kell. Jack 4 pres! Imádom Allisont, talán 2. kedvenc elnököm, de ezt nem kellett volna. Hogy lehet olyanokkal tárgyalni és békét kötni akik pár órával korábban felakarták robbantani az egyik városát...nem vágom. És nagyon reméltem, hogy Logan akar majd Jacknek bekavarni, hiszen tudja mire képes...és mégis. Remélem jól rácsesz majd. Megint tudom utálni! Kíváncsi leszek Jack most mire megy, hiszen nincsen semmi nyoma. Nagyon jó lesz az évad vége úgy érzem! Only 6 hours left!!!! Szerkesztve: 2010. Április 20. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. (szerkesztve) Tudtok valamit a Breakout Kings projektről, amit elvileg a PB írói, Nick Santora és Matt Olmstead írnak? Csak külföldi oldalakon találtam infót, viszont az angol tudásom csapnivaló, a webfordítóval meg értelmezhetetlen. Szerkesztve: 2010. Április 20. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Nem először kerül fel ennek a Mirának a neve.Nem véletlenül. Nagyon ütős kis nő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.