Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
ONnan már megint nincs megállás. :D

Á, muszáj lesz lassan haladni, mert közben feltornyosultak a filmek a gépemen, azokat is meg kéne nézni :D Pl. a hétvégén az elmaradt Tudorok-részeket néztem meg :)

MissKarrde ez nem hülyeség.... hanem a létező leg logikusabb döntés! :D:lol:

:D Hiányzik ez a sorozat meg a karakterei, azért kezdtem bele ismét. Ilyen se volt még velem :D De legalább most már a részleteket, utalásokat is meg lehet figyelni. Pl.

Spoiler:

Kate az első megjelenésekor dörzsöli a csuklóját, legalább utólag már feltűnik, hogy nem véletlen, és tudom, hogy miért :)

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Lilly vezet is, de nálam messze nem első (már ha persze női vélemény számít :lol:), a BSG-s csajok sokkal inkább, de még Annie Wersching is dögösebb csaj nála :D

Hozzászólás ideje:

Azigen. Magdi anyus visszatér a barátok köztbe.

Csak egy kérdésem van: MI AZ ISTEN FOLYIK ITT????????

Hozzászólás ideje:
Azigen. Magdi anyus visszatér a barátok köztbe.
Nem tudtad, hogy ő is Jedi volt? :) Ő volt a 3. életben maradt Jedi a Jedi Tisztításban. Yoda neki is megtanította a szellemé válás technikáját :)
Hozzászólás ideje:
Nem tudtad, hogy ő is Jedi volt? :D Ő volt a 3. életben maradt Jedi a Jedi Tisztításban. Yoda neki is megtanította a szellemé válás technikáját :)

:)

A seprűje meg a fénykardja volt állcázva:D

Hozzászólás ideje:
Nem, ő a füstszörny :)

XD

LOL MEgjelenik szellemként és még lecseszi vili bácsit hogy bulit rendeznek és őt nem hívják meg XD

Epikus.

Szerintem.

Szerkesztve: - Ugraum

Hozzászólás ideje:

Ugraum: nem vagyok egy nagy Barátok Közt rajongó, de ezen még én is jót derültem. Még mondtam is havernak, hogy azt kellett volna mondania:

"Most elmész a Dagobah rendszerbe. Ott vár rád a tanítómestered, Yoda. Belőlem is ő faragott Jedi lovagot!"

Hozzászólás ideje:
Ugraum: nem vagyok egy nagy Barátok Közt rajongó, de ezen még én is jót derültem. Még mondtam is havernak, hogy azt kellett volna mondania:

"Most elmész a Dagobah rendszerbe. Ott vár rád a tanítómestered, Yoda. Belőlem is ő faragott Jedi lovagot!"

Akkor már mért nem azt hogy menny el a takarítónők konferenciájára ott találod majd Rózsit. Belőlem is ő faragott takarítót!!!

Szerkesztve: - Ugraum

Hozzászólás ideje:

http://www.sorozatjunkie.hu/2010/07/08/emmy-2010-a-jeloltek/

Fú, a Lost 13 jelölése odatesz:

Legjobb látványtervezés

Legjobb rendezés

Legjobb vágás

Legjobb filmzene - Michael Giacchino

Legjobb férfi főszereplő - Mathew Fox(Jack)

Legjobb férfi mellékszerepő - Terry O' Quinn (Locke)

Legjobb férfi mellékszereplő - Michael Emerson (Ben)

Legjobb női vendégszereplő - Elizabeth Mitchell (Juliet)

Legjobb dráma

Legjobb hangvágás

Legjobb hangkeverés

Legjobb forgatókönyv

Legjobb kisvideó - Mysteries of the Universe

Igazán megérdemelné ha elnyerne párat.

Hozzászólás ideje:

Hát, amit Terry O'Quinn művelt a képernyőn, az valami elképesztő, akárcsak Michael Emerson. Hát, a legjobb férfi főszereplő kategóriában Matthew Fox szerintem nem fog nyerni. Zseniális karakter volt Jack, ez igaz, de engem többiek valahogy jobban megfogtak. Michael Giacchino-t pedig legjobb filmzene kategóriában esélyesnek találom a győzelemre. Néhány szám esetén csak ugyanazokat a hangokat ismételgeti, viszont néha olyan szívbemarkoló dallamokat ad elő, hogy az embernek akaratlanul is könnyes lesz a szeme. (There's No Place Like Home című szám, például. :) A negyedik évad filmzene albumán van rajta) Jut eszembe, MissKarrde, meghallgattad azt a számot, amit mondtam? :)

Szerkesztve: - KisKósa

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.