Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Micsoda akció jelenet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Micsoda akció jelenet. Szuka fight. A csávó meg úgy mondja a szövegét mintha ez mindennapos lenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Szuka fight. A csávó meg úgy mondja a szövegét mintha ez mindennapos lenne Borzalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Borzalmas. Nem a szinészi munkárol híres Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Micsoda akció jelenet. Epikus. Már csak a Duel of the Fates hiányzik alóla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Tisztára h*lye vagyok, de megnéztem a Lost első 4 részét ismét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Tisztára h*lye vagyok, de megnéztem a Lost első 4 részét ismét ONnan már megint nincs megállás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. MissKarrde ez nem hülyeség.... hanem a létező leg logikusabb döntés! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. (szerkesztve) ONnan már megint nincs megállás. Á, muszáj lesz lassan haladni, mert közben feltornyosultak a filmek a gépemen, azokat is meg kéne nézni Pl. a hétvégén az elmaradt Tudorok-részeket néztem meg MissKarrde ez nem hülyeség.... hanem a létező leg logikusabb döntés! Hiányzik ez a sorozat meg a karakterei, azért kezdtem bele ismét. Ilyen se volt még velem De legalább most már a részleteket, utalásokat is meg lehet figyelni. Pl. Spoiler: Kate az első megjelenésekor dörzsöli a csuklóját, legalább utólag már feltűnik, hogy nem véletlen, és tudom, hogy miért Szerkesztve: 2010. Július 6. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. A tévézés legdögösebb csajai -első forduló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Nájsz! És milyen igaz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. És nem megint azt a r*banc Lillyt jelőltem meg! De a kövi fordulóra már "követeltem" Surát és Mirát is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Lilly vezet is, de nálam messze nem első (már ha persze női vélemény számít ), a BSG-s csajok sokkal inkább, de még Annie Wersching is dögösebb csaj nála Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. A KEZDET és a VÉG egy nagyon jó zenés videóba foglalva... (LOST!!!!) Aki már végig látta ezt a CSODÁT, csak az kattintson! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Most, hogy egyszerre látom, szembetűnő, mennyit változott Jack (is) a 6 év alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Hát nálam az egyik über kedvenc karakter volt... főleg a végére! Jack forever! (persze ez a másikra is áll.... arra a bizonyos Bauerre ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Érdekes kis videó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Azigen. Magdi anyus visszatér a barátok köztbe. Csak egy kérdésem van: MI AZ ISTEN FOLYIK ITT???????? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Azigen. Magdi anyus visszatér a barátok köztbe.Nem tudtad, hogy ő is Jedi volt? Ő volt a 3. életben maradt Jedi a Jedi Tisztításban. Yoda neki is megtanította a szellemé válás technikáját Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Nem tudtad, hogy ő is Jedi volt? Ő volt a 3. életben maradt Jedi a Jedi Tisztításban. Yoda neki is megtanította a szellemé válás technikáját A seprűje meg a fénykardja volt állcázva:D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Ki az a Magdi anyus? Valami statiszta, aki kimaradt a LOST-ból? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Valami statiszta, aki kimaradt a LOST-ból?Nem, ő a füstszörny Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. (szerkesztve) Nem, ő a füstszörny XD LOL MEgjelenik szellemként és még lecseszi vili bácsit hogy bulit rendeznek és őt nem hívják meg XD Epikus. Szerintem. Szerkesztve: 2010. Július 7. - Ugraum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Ugraum: nem vagyok egy nagy Barátok Közt rajongó, de ezen még én is jót derültem. Még mondtam is havernak, hogy azt kellett volna mondania: "Most elmész a Dagobah rendszerbe. Ott vár rád a tanítómestered, Yoda. Belőlem is ő faragott Jedi lovagot!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. (szerkesztve) Ugraum: nem vagyok egy nagy Barátok Közt rajongó, de ezen még én is jót derültem. Még mondtam is havernak, hogy azt kellett volna mondania: "Most elmész a Dagobah rendszerbe. Ott vár rád a tanítómestered, Yoda. Belőlem is ő faragott Jedi lovagot!" Akkor már mért nem azt hogy menny el a takarítónők konferenciájára ott találod majd Rózsit. Belőlem is ő faragott takarítót!!! Szerkesztve: 2010. Július 8. - Ugraum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. http://www.sorozatjunkie.hu/2010/07/08/emmy-2010-a-jeloltek/ Fú, a Lost 13 jelölése odatesz: Legjobb látványtervezés Legjobb rendezés Legjobb vágás Legjobb filmzene - Michael Giacchino Legjobb férfi főszereplő - Mathew Fox(Jack) Legjobb férfi mellékszerepő - Terry O' Quinn (Locke) Legjobb férfi mellékszereplő - Michael Emerson (Ben) Legjobb női vendégszereplő - Elizabeth Mitchell (Juliet) Legjobb dráma Legjobb hangvágás Legjobb hangkeverés Legjobb forgatókönyv Legjobb kisvideó - Mysteries of the Universe Igazán megérdemelné ha elnyerne párat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Hát én ebből legalább 7et odaítélnék neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Igazán megérdemelné, ha mindet elnyerné! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Igazán megérdemelné ha elnyerne párat. Szerintem is Ez még az 5. évadra vonatkozó, vagy pedig már a 6-é? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 8. (szerkesztve) Hát, amit Terry O'Quinn művelt a képernyőn, az valami elképesztő, akárcsak Michael Emerson. Hát, a legjobb férfi főszereplő kategóriában Matthew Fox szerintem nem fog nyerni. Zseniális karakter volt Jack, ez igaz, de engem többiek valahogy jobban megfogtak. Michael Giacchino-t pedig legjobb filmzene kategóriában esélyesnek találom a győzelemre. Néhány szám esetén csak ugyanazokat a hangokat ismételgeti, viszont néha olyan szívbemarkoló dallamokat ad elő, hogy az embernek akaratlanul is könnyes lesz a szeme. (There's No Place Like Home című szám, például. A negyedik évad filmzene albumán van rajta) Jut eszembe, MissKarrde, meghallgattad azt a számot, amit mondtam? Szerkesztve: 2010. Július 8. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.