Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó volt a Katedrális 3. része. Nagybátyámmal beszéltem meg aki már nagyon sokszor olvasta a könyvet, mellesleg töritanár, és felhívta a figyelmem a hibákra, de nekem még is nagyon bejön. :(

Remélem lesz Soundtrack-je mert nagyon jó zenéje is van.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Na megvolt a Katedrális második része is. Remek! Van benne minden ami kell, hogy az ember ne veszítse el az érdeklődését. Bár a fajtalankodás a végén kicsit durva volt (vagy csak a mostohaanyja? mert akkor nem szóltam :D ), de azért még belefért. Már most van egy pár ember akit ki kellene belezni. :D

Hozzászólás ideje:

Egyébként jópofa, hogy a sorozatban mindenhol ahol marháknak kéne szerepelniük magyar szürke marhák láthatóak :D Gondolom tudtak volna mást is szerezni csak jobban mutatnak a filmen.

Egyébként nekem eddig részről részre egyre jobban tetszik a sorozat (pedig már az első is nagyon tetszett). Kiváncsi vagyok tudják-e tartani ezt a tendenciát a Battlefield-el.

Hozzászólás ideje:
Szerintem ez a BB csak kamu. Legalábbis nagyon remélem. :D
Annyit tudok róla, hogy a Smallville vége után (10. évad) kezdi el adni a CW. Ezt a trailert pedig a Comic-Conon adták le :D
Hozzászólás ideje:
Annyit tudok róla, hogy a Smallville vége után (10. évad) kezdi el adni a CW. Ezt a trailert pedig a Comic-Conon adták le :D

És ismét elérkezett a minőségi TVzés kora... :D

Hozzászólás ideje:
Most meg ugye Neavia lépett a nyomdokaiba mint arról a közelmúlt fényképei árulkodtak ;)
Láttam azt a képet amikor beraktad de a cikk olvasásakor nem ugrott be. Mindenesetre ezt a két csajt jobban megérte volna berakni a gladiátorlédis Pepsi reklámba Britney-ék helyett. :D
Hozzászólás ideje:
Láttam azt a képet amikor beraktad de a cikk olvasásakor nem ugrott be. Mindenesetre ezt a két csajt jobban megérte volna berakni a gladiátorlédis Pepsi reklámba Britney-ék helyett. ;)
No és még az új csajról még nem is érkeztek ilyen fotók, se videók. Pedig az is szó szerint, a jobbik értelemben, tenyérbemászó teremtés :D
Hozzászólás ideje:
No és még az új csajról még nem is érkeztek ilyen fotók, se videók. Pedig az is szó szerint, a jobbik értelemben, tenyérbemászó teremtés ;)
Nekem még nem jött be túlságosan az a csajszi. Idővel majd csak hozzászokom valahogy. :D
Hozzászólás ideje:

Ha már le lettem szólva azon kijelentésem miatt pár napja, hogy a LOST a legjobb sorozat a világon... engedjétek meg, hogy most én szóljam le a Suparnaturalt, mint a "világ legjobb" sorozatát.

Phobos ez !!nem!! ellened irányult.

Hozzászólás ideje:

Ááá tök jó volt, hiányoznak!

Spoiler:

Hát ez oltári jó volt, ahogy leállították a Dharmásokat, és hogy Waltot is belevették a végén. Pár dologra még ebben a 12 percben is fény derült. Mondjuk szerintem nem baj hogy nem került bele a sorizáróba. Jó volt ez így külön.

Hozzászólás ideje:

Én nem hiányolom a LOST-ot. Tegnap muterom átkapcsolta a tevét a retekre ahol épp LOST ment és a következő párbeszéd alakult ki:

muterom: - Már megint LOST?

erre én: - Jaaaaaj!

Hozzászólás ideje:
A kihagyott 12 perc Lost!!!

Ááááá... de jó volt látni :D Igaz, hogy a szöveget sok helyen nem értettem, de a lényeg lejött így is ;)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.