Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 3.15 éve Nagyon jó volt a Katedrális 3. része. Nagybátyámmal beszéltem meg aki már nagyon sokszor olvasta a könyvet, mellesleg töritanár, és felhívta a figyelmem a hibákra, de nekem még is nagyon bejön. Remélem lesz Soundtrack-je mert nagyon jó zenéje is van.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 3.15 éve Szerző Na megvolt a Katedrális második része is. Remek! Van benne minden ami kell, hogy az ember ne veszítse el az érdeklődését. Bár a fajtalankodás a végén kicsit durva volt (vagy csak a mostohaanyja? mert akkor nem szóltam ), de azért még belefért. Már most van egy pár ember akit ki kellene belezni.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4.15 éve Spartacus cikkNem semmi csaj ez a Sura hogy bevállalta a gladiátortábort.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4.15 éve Nem semmi csaj ez a Sura hogy bevállalta a gladiátortábort. Most meg ugye Neavia lépett a nyomdokaiba mint arról a közelmúlt fényképei árulkodtak
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4.15 éve Szerző Most meg ugye Neavia lépett a nyomdokaiba mint arról a közelmúlt fényképei árulkodtak Mekkora r*bancok lehetnek.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4.15 éve Nos, KARR rajongók (és nem csak ti), honnan van ez a gyönyörű basszushang? Szerkesztve: 2010. Augusztus 4.15 éve - Darth Krande
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4.15 éve Szerző Nagyon jó a Katedrális! Tényleg nagy öröm, hogy egy ilyen sorozathoz nagy közünk van. Köszönöm a az ajánlást.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4.15 éve Egyébként jópofa, hogy a sorozatban mindenhol ahol marháknak kéne szerepelniük magyar szürke marhák láthatóak Gondolom tudtak volna mást is szerezni csak jobban mutatnak a filmen. Egyébként nekem eddig részről részre egyre jobban tetszik a sorozat (pedig már az első is nagyon tetszett). Kiváncsi vagyok tudják-e tartani ezt a tendenciát a Battlefield-el.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4.15 éve Szerző Egyébként nekem eddig részről részre egyre jobban tetszik a sorozat (pedig már az első is nagyon tetszett). Kiváncsi vagyok tudják-e tartani ezt a tendenciát a Battlefield-el.Ennek már a címe is sokatmondó.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5.15 éve http://www.sorozatjunkie.hu:88/wp-content/...08/firetrek.jpg Szerkesztve: 2010. Augusztus 5.15 éve - kudar
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5.15 éve Blue Beetle-ből sorozat lesz Szerkesztve: 2010. Augusztus 5.15 éve - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5.15 éve Szerintem ez a BB csak kamu. Legalábbis nagyon remélem. Annyit tudok róla, hogy a Smallville vége után (10. évad) kezdi el adni a CW. Ezt a trailert pedig a Comic-Conon adták le
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5.15 éve Annyit tudok róla, hogy a Smallville vége után (10. évad) kezdi el adni a CW. Ezt a trailert pedig a Comic-Conon adták le És ismét elérkezett a minőségi TVzés kora...
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5.15 éve Most meg ugye Neavia lépett a nyomdokaiba mint arról a közelmúlt fényképei árulkodtak Láttam azt a képet amikor beraktad de a cikk olvasásakor nem ugrott be. Mindenesetre ezt a két csajt jobban megérte volna berakni a gladiátorlédis Pepsi reklámba Britney-ék helyett.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5.15 éve Láttam azt a képet amikor beraktad de a cikk olvasásakor nem ugrott be. Mindenesetre ezt a két csajt jobban megérte volna berakni a gladiátorlédis Pepsi reklámba Britney-ék helyett. No és még az új csajról még nem is érkeztek ilyen fotók, se videók. Pedig az is szó szerint, a jobbik értelemben, tenyérbemászó teremtés
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5.15 éve No és még az új csajról még nem is érkeztek ilyen fotók, se videók. Pedig az is szó szerint, a jobbik értelemben, tenyérbemászó teremtés Nekem még nem jött be túlságosan az a csajszi. Idővel majd csak hozzászokom valahogy.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6.15 éve A világ legjobb sorozatának az animés változához kijött egy kis teaser trailer Én már tűkön ülök, elég biztatónak néz ki
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6.15 éve Ha már le lettem szólva azon kijelentésem miatt pár napja, hogy a LOST a legjobb sorozat a világon... engedjétek meg, hogy most én szóljam le a Suparnaturalt, mint a "világ legjobb" sorozatát. Phobos ez !!nem!! ellened irányult.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6.15 éve Phobos ez !!nem!! ellened irányult.Tudom, ízlések és pofonok Mindenkinek más, nekem ez, neked Lost
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6.15 éve A kihagyott 12 perc Lost!!! http://www.sorozatjunkie.hu/2010/08/06/az-...t-lost-reszlet/
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6.15 éve Ááá tök jó volt, hiányoznak! Spoiler: Hát ez oltári jó volt, ahogy leállították a Dharmásokat, és hogy Waltot is belevették a végén. Pár dologra még ebben a 12 percben is fény derült. Mondjuk szerintem nem baj hogy nem került bele a sorizáróba. Jó volt ez így külön.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6.15 éve Én nem hiányolom a LOST-ot. Tegnap muterom átkapcsolta a tevét a retekre ahol épp LOST ment és a következő párbeszéd alakult ki: muterom: - Már megint LOST? erre én: - Jaaaaaj!
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6.15 éve A kihagyott 12 perc Lost!!! Ááááá... de jó volt látni Igaz, hogy a szöveget sok helyen nem értettem, de a lényeg lejött így is
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.