Hozzászólás ideje: 2011. Január 3.14 éve Szökés 1. rész: Elég jónak igérkezik a sorozat, van benne rejtély, izgalom. A főszereplő csávó fizimiskáját még szoknom kell de nem lesz gond. Gondolom az utolsó részben lépnek le, addig lehet izgulni.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 4.14 éve Szökés 1. rész: Elég jónak igérkezik a sorozat, van benne rejtély, izgalom. A főszereplő csávó fizimiskáját még szoknom kell de nem lesz gond. Gondolom az utolsó részben lépnek le, addig lehet izgulni. Melyik utolsó részben? Amúgy számomra a Szökés első évada hozta meg a sorozatfüggőségem, és még azóta is az első évad az egyik, talán a legjobb amit valaha láttam. Viszont nem árulok el vele spoilert, hogy a többi viszont már meg sem közelíti, és a legvége kiábrándított a sorozatból sajnos. Ez persze csak magánvélemény.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 4.14 éve Szerintem a többi évaddal sem volt gond, bár tényleg az 1. a legjobb. Annak kimondottan örülök, hogy a végére nem csináltak belőle brazil szappanoperát és az lett, ami.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 4.14 éve Elég jónak igérkezik a sorozat, van benne rejtély, izgalom. Izgalom aztán végig ezerrel Amúgy számomra a Szökés első évada hozta meg a sorozatfüggőségem, és még azóta is az első évad az egyik, talán a legjobb amit valaha láttam. Viszont nem árulok el vele spoilert, hogy a többi viszont már meg sem közelíti, és a legvége kiábrándított a sorozatból sajnos. Ez persze csak magánvélemény. Igaz, az első évad az egyik legjobb sorozatévad mindenféle sorozatok között Nekem a többi sem volt kiábrándító, de a 4. évad vége elég felemásra sikerült.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 4.14 éve Szerző Szerintem a többi évaddal sem volt gond, bár tényleg az 1. a legjobb. Annak kimondottan örülök, hogy a végére nem csináltak belőle brazil szappanoperát és az lett, ami. Én is így látom. A legvége tök jó lett, bár az utolsó évadban néhol már én is szívtam a fogam.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 5.14 éve Látom többfajta vélemény alakult ki a Szökéssel kapcsolatban. Az tuti valami nagy gáz van a story körül mert ugye a papot simán kinyírták és a bátyót a kormányzatnak mindenképp ki kell nyírnia a valódi tettes helyett. De miért ölnénk meg az alelnök öccsét? Hát politikai okokból. Gondolom a csaj kint majd kideríti mi van emögött, Michael pedig belülről a bátyót viszi ki. Ha én írnám ezt a sorozatot maga a szökés a fináléban lenne benne addig csak tervezés. Szerkesztve: 2011. Január 5.14 éve - Frenkie
Hozzászólás ideje: 2011. Január 5.14 éve Egyre közeledik az idő hogy Arthur király is vágtasson a fakó lován. http://videa.hu/Wu2TtGjjpQv8AYJ4 Szerkesztve: 2011. Január 5.14 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2011. Január 5.14 éve Látom többfajta vélemény alakult ki a Szökéssel kapcsolatban. Az tuti valami nagy gáz van a story körül mert ugye a papot simán kinyírták és a bátyót a kormányzatnak mindenképp ki kell nyírnia a valódi tettes helyett. De miért ölnénk meg az alelnök öccsét? Hát politikai okokból. Gondolom a csaj kint majd kideríti mi van emögött, Michael pedig belülről a bátyót viszi ki. Ha én írnám ezt a sorozatot maga a szökés a fináléban lenne benne addig csak tervezés. Így is kissé el van nyújtva az egész, de nyugi, élvezni fogod
Hozzászólás ideje: 2011. Január 5.14 éve Egyre közeledik az idő hogy Arthur király is vágtasson a fakó lován. Valami hiányzik innen. Biztos jó sztorit kanyarítottak össze, de most jobban megfigyelve nekem is kicsit "üresnek" tűnik. Noh, majd kiderül
Hozzászólás ideje: 2011. Január 5.14 éve Valami hiányzik innen. Biztos jó sztorit kanyarítottak össze, de most jobban megfigyelve nekem is kicsit "üresnek" tűnik. Noh, majd kiderül Szerintem is "üres". Hiányzik belőle az egész sorozat.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 6.14 éve Áh Rog , mindig tudod mi játszódik a fejemben, és egy lépéssel előttem jársz. Most akartam linkelni Nagyon de nagyon várom a sorozatot :yes:
Hozzászólás ideje: 2011. Január 6.14 éve Ez a Terra Nova nekem elég új... van valami bővebb infótok róla? ---- Erről van szó? LINK Szerkesztve: 2011. Január 6.14 éve - Darth Riddick
Hozzászólás ideje: 2011. Január 6.14 éve Igen erről. Egy időutazós, dinós kalandos sci-fis sorozat. Jó lesz ez
Hozzászólás ideje: 2011. Január 6.14 éve Minek mennek vissza olyan időbe népesedni ami után gyűn az aszteroida oszt csókolom? Amúgy várós.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 6.14 éve Engem jelenleg csak a legalsó kép középső emberkéje érdekel belőle.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 7.14 éve Már rohadt régóta várom. Kb mióta felröppent a híre. Nagyon jók ezek a képek. Én bízok benne, hogy ütni fog rendesen!
Hozzászólás ideje: 2011. Január 8.14 éve Én is beletekintek majd. Remélem látványos lesz. Tele van Lostos és 24es írókkal szóval nem lesz gáz. És itt persze a történetre gondolok, de úgy hallottam az Avatár valami látványtervezője is fog rajta dolgozni. ^^
Hozzászólás ideje: 2011. Január 10.14 éve V Nem volt rossz, de azért lassan még durvább helyzeteket is adagolhatnának, főleg hogy az előző éved végén ott volt a flotta.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 10.14 éve Stargate Continiuum No így kell egy jó kis Csillagkapus filmet csinálni a sorozathoz. Csak kár, hogy nincs hozzá szinkron, mert azzal élvezetesebb lett volna.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.