Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szökés 1. rész:

Elég jónak igérkezik a sorozat, van benne rejtély, izgalom. A főszereplő csávó fizimiskáját még szoknom kell de nem lesz gond. Gondolom az utolsó részben lépnek le, addig lehet izgulni.

Hozzászólás ideje:

Szökés 1. rész:

Elég jónak igérkezik a sorozat, van benne rejtély, izgalom. A főszereplő csávó fizimiskáját még szoknom kell de nem lesz gond. Gondolom az utolsó részben lépnek le, addig lehet izgulni.

Melyik utolsó részben?

Amúgy számomra a Szökés első évada hozta meg a sorozatfüggőségem, és még azóta is az első évad az egyik, talán a legjobb amit valaha láttam.

Viszont nem árulok el vele spoilert, hogy a többi viszont már meg sem közelíti, és a legvége kiábrándított a sorozatból sajnos. :( Ez persze csak magánvélemény. :)

Hozzászólás ideje:

Elég jónak igérkezik a sorozat, van benne rejtély, izgalom.

Izgalom aztán végig ezerrel :D

Amúgy számomra a Szökés első évada hozta meg a sorozatfüggőségem, és még azóta is az első évad az egyik, talán a legjobb amit valaha láttam.

Viszont nem árulok el vele spoilert, hogy a többi viszont már meg sem közelíti, és a legvége kiábrándított a sorozatból sajnos. :( Ez persze csak magánvélemény. :)

Igaz, az első évad az egyik legjobb sorozatévad mindenféle sorozatok között :) Nekem a többi sem volt kiábrándító, de a 4. évad vége elég felemásra sikerült.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szerintem a többi évaddal sem volt gond, bár tényleg az 1. a legjobb. Annak kimondottan örülök, hogy a végére nem csináltak belőle brazil szappanoperát és az lett, ami. :)

Én is így látom. A legvége tök jó lett, bár az utolsó évadban néhol már én is szívtam a fogam.

Hozzászólás ideje:

Látom többfajta vélemény alakult ki a Szökéssel kapcsolatban. Az tuti valami nagy gáz van a story körül mert ugye a papot simán kinyírták és a bátyót a kormányzatnak mindenképp ki kell nyírnia a valódi tettes helyett. De miért ölnénk meg az alelnök öccsét? Hát politikai okokból. Gondolom a csaj kint majd kideríti mi van emögött, Michael pedig belülről a bátyót viszi ki.

Ha én írnám ezt a sorozatot maga a szökés a fináléban lenne benne addig csak tervezés.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:

Látom többfajta vélemény alakult ki a Szökéssel kapcsolatban. Az tuti valami nagy gáz van a story körül mert ugye a papot simán kinyírták és a bátyót a kormányzatnak mindenképp ki kell nyírnia a valódi tettes helyett. De miért ölnénk meg az alelnök öccsét? Hát politikai okokból. Gondolom a csaj kint majd kideríti mi van emögött, Michael pedig belülről a bátyót viszi ki.

Ha én írnám ezt a sorozatot maga a szökés a fináléban lenne benne addig csak tervezés.

Így is kissé el van nyújtva az egész, de nyugi, élvezni fogod ;)
Hozzászólás ideje:

Egyre közeledik az idő hogy Arthur király is vágtasson a fakó lován. :D

Valami hiányzik innen. Biztos jó sztorit kanyarítottak össze, de most jobban megfigyelve nekem is kicsit "üresnek" tűnik. Noh, majd kiderül :)
Hozzászólás ideje:

Valami hiányzik innen. Biztos jó sztorit kanyarítottak össze, de most jobban megfigyelve nekem is kicsit "üresnek" tűnik. Noh, majd kiderül :)

Szerintem is "üres". Hiányzik belőle az egész sorozat. :D
Hozzászólás ideje:

Áh Rog , mindig tudod mi játszódik a fejemben, és egy lépéssel előttem jársz. :P:) Most akartam linkelni

Nagyon de nagyon várom a sorozatot :yes: :yes:

Hozzászólás ideje:

Már rohadt régóta várom. Kb mióta felröppent a híre. Nagyon jók ezek a képek. Én bízok benne, hogy ütni fog rendesen! :)

Hozzászólás ideje:

Én is beletekintek majd. Remélem látványos lesz. :)

Tele van Lostos és 24es írókkal szóval nem lesz gáz. :D És itt persze a történetre gondolok, de úgy hallottam az Avatár valami látványtervezője is fog rajta dolgozni. ^^

Hozzászólás ideje:

Stargate Continiuum

No így kell egy jó kis Csillagkapus filmet csinálni a sorozathoz. :) Csak kár, hogy nincs hozzá szinkron, mert azzal élvezetesebb lett volna.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.