Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Frenkie: mégis mi mással? jó történettel? Ott a pont. Megnyerted a főnyereményt, egy tálca sört. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Frenkie: mégis mi mással? jó történettel? Azért pár jó srác is elkél hozzávalónak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Falling Skies No én is megnéztem az "elmaradt" részt. Szerintem még mindig nagyon rendben van az egész, igaz túl kiszámítható volt. A terminatoros megjegyzés szinte már adta magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. (szerkesztve) Falling Skies No én is megnéztem az "elmaradt" részt. Szerintem még mindig nagyon rendben van az egész, igaz túl kiszámítható volt. Nekem is megfelelő ha valahogy így haladnak. Nem is kell annyira elkapkodniuk. Legalább a következő szezonra is marad valami. A terminatoros megjegyzés szinte már adta magát. Tom-ot megdobhatnák már egy Vészhelyzetessel. Szerkesztve: 2011. Július 27. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Ott a pont. Megnyerted a főnyereményt, egy tálca sört. Frenkie, te mindig tudod mivel vegyél le a lábamról... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. GoT Visual effects: http://www.youtube.com/watch?v=xkptadiDABo&feature=player_embedded#at=159 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Marha jól megcsinálták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Áááááááá, bazz. Gigamegaatyaúristen!!!! http://www.youtube.com/watch?v=4y2uZvUd8l4&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Marha jó lesz ez is. A szöszkét remélem kinyírja. Bőven rászolgált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Na ezt most oda-vissza megnéztem párszor Hátszőreffektus ezerrel. Uh, mi lesz itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Na ezt most oda-vissza megnéztem párszor Hátszőreffektus ezerrel. Uh, mi lesz itt. Rendesen lesz írtás. Remélem annyira jó és drámai lesz a történet mint az első évadban, Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Nálam az előzmények vezetnek egy hajszálnyival, de az tuti, hogy itt nagyon durván rátettek egy lapátra az egészre. Amikor Lucretia feltűnik, mekkora már Tiszta őrült fej. Nagyon komoly. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Nálam az előzmények vezetnek egy hajszálnyival, de az tuti, hogy itt nagyon durván rátettek egy lapátra az egészre. Amikor Lucretia feltűnik, mekkora már Tiszta őrült fej. Nagyon komoly. Hát ja. Meg amikor a szöszke sikít és tiszta vér a fal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Tényleg jónak ígérkezik az előzetes alapján. Engem a szöszi sosem zavart különösebben látvány szempontjából, amúgy a karakter jelleme marhára irritál, úgyhogy jó a kontraszt. Nem tudom, a törikönyvekben mi van (hála Istennek, így még érhetnek meglepetések), de remélem Glaber is felfordul majd. Azt lehet már tudni, hány részes lesz évad, vagy hogy lesznek-e még továbbiak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. No akkor nem lővöm le Glaber sorsát Tíz részes lesz a második évad és valszeg lesz még folytatás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Tíz részes lesz a második évad és valszeg lesz még folytatás. Ha tartják a színvonalat, akkor jöhet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Ez is besza-behu kategória lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Időközben Starz-ék is feldobták. http://www.youtube.com/watch?v=GObQ_VCGu6w Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Érdekes, mert úgy nézz ki, hogy újraforgattak pár jelenetet a Vér és Homokból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Csak nehogy túlzásba essenek az átemelgetéssel. Nem lenne jó egy részleges "Vér és Homok-klónt" látni ebben a szezonban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. (szerkesztve) Pár új Sparta kép. Szerkesztve: 2011. Július 30. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Remélem be fogják hamarosan mutatni Grassusut is. Már ha a karaktere szerepelni fog a második évadban. Remélem lesz olyan volumenű mint Titus Batiatus megformálója. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Falling Sky Hozta a kötelezőt, már ami az én elvárásaimat illeti. Rick beszólása a végén érdekes volt és ad egy kis bonyodalmat az egésznek. Pope meg végre hazatalált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Rick beszólása a végén érdekes volt és ad egy kis bonyodalmat az egésznek. A pókagyú csákók valószínűleg fognak néhány nehéz percet csempészni a tábor lakóinak az életébe. Tomiék törhetik majd a fejüket a helyzet megoldásán. Talán még Pope is besegít nekik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Angyali egy fazon ez a Dexi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Ezek a promo-s képek néha elég viccesek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Ezek a promo-s képek néha elég viccesek. És egyben zseniálisak is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Ez egy remek kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Dexi a kis álszent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Dexi a kis álszent. Personal Jesus. Már csak az a kérdés, hogy kié? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.