Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Kicsit, mi lenne ha még sokat írsz róla Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Na, ez már egy érv, hogy kedveljem. És az, hogy részt vett az ep2 trükkejeinek készítésén? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Kudar, ez tényleg nem kicsi volt, és én olyan veszett kíváncsi természet vagyok, hogy elolvastam előre Ezután még jobban várom, hogy láthassam is Meg egy pici BSG infót is sasoltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. És az, hogy részt vett az ep2 trükkejeinek készítésén? Erről volt hír is. Ő csinálta az EPII-es aszteroidaüldözés robbanásait. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Tudom, hogy volt, csak úgy tűnt, hogy Krande elfelejtette ezeket az infókat azóta. Bocs, Krande, ha mégsem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Krandénak szántam az infót, a te megállapításodat kiegészítendő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Kudar, ez tényleg nem kicsi volt, és én olyan veszett kíváncsi természet vagyok, hogy elolvastam előre Ezután még jobban várom, hogy láthassam is Hát akkor hajrá Kenny, mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hát akkor hajrá Kenny, mi? Hajrá bizony, de azt hiszem, az nem ma lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Kiment a fejemből... de attól még nem csapok föl Heroes-rajongónak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Kiment a fejemből... de attól még nem csapok föl Heroes-rajongónak "Hát majd fogsz...igen...maaajd fogsz." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. (szerkesztve) Kiment a fejemből... de attól még nem csapok föl Heroes-rajongónak Nem maradtál le semmiről, mert a tévében csütörtökön jön a következő rész, mi a 18. részről beszéltünk, ami nem a magyaron ment Hrrr... van már felirat, most várhatok du-ig, míg hazaérek Szerkesztve: 2007. Március 6. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hát akkor hajrá Kenny, mi? Kenny..A lost.hu-s? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Obi1. Továbbra is várom a TOP10 sorozatot az USA-ból! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. NA ilyet se mondtam még, de a mai PB rész után nálam kezd érni lassacskán a cancel. Kezdem megunni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. NA ilyet se mondtam még, de a mai PB rész után nálam kezd érni lassacskán a cancel. Kezdem megunni... Szerintem eddig jopbb a második évad, mint az első. A mai részt még nem láttam, de nem lehet akkora színvonal esés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Bocs, nem olvastam Ody. 1. Oscar-díj átadás (ABC) - 40.17 millió néző 2. American Idol (szerda) (FOX) - 30.46 millió néző 3. American Idol (kedd) (FOX) - 29.53 millió néző 4. Grace klinika (ABC) - 27.39 millió néző 5. American Idol (csütörtök) (FOX) - 24.44 millió néző 6. Helyszínelők (CBS) - 21.78 millió néző 7. Miami helyszínelők (CBS) - 19.23 millió néző 8. Áll az alku (hétfő) (NBC) - 17.62 millió néző 9. Two and a Half Men (CBS) - 16.56 millió néző 10. NCIS - Tengerészeti helyszínelők (CBS) - 15.41 millió néző 11. Shark (CBS) - 14.19 millió néző 12. Hősök (NBC) - 14.06 millió néző 13. Rules of Engagement (CBS) - 13.86 millió néző 14. Gyilkos elmék (CBS) - 13.70 millió néző 15. New York-i helyszínelők (CBS) - 13.67 millió néző 16. Survivor: Fiji (CBS) - 13.47 millió néző 17. 24 (FOX) - 13.05 milió néző 18. Lost (ABC) - 12.95 millió néző 19. Law & Order: SVU (ABC) - 11.93 millió néző 20. The Unit (CBS) - 11.70 milió néző Az Oscar egy "kicsit" ütött.. Hiába nincs akkora nézettsége például a Heroes-nak vagy a Lost-nak, nem a nézettség számít.Főleg Amerikában nem, ahol a legnépszerűbb sorozat a Grace klinika.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. NA ilyet se mondtam még, de a mai PB rész után nálam kezd érni lassacskán a cancel. Kezdem megunni... A producer azt nyilatkozta hogy nem csak 3 évadot akarnak, hanem ezt a kettőt követi még NÉGY, azaz összesen HAT évadra terveznek... Az más kérdés hogy az életben nem fog addig menni/Cancel/. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Szerintem eddig jopbb a második évad, mint az első. A mai részt még nem láttam, de nem lehet akkora színvonal esés. Nem színvonal esés van, hanem a történet jutott le egy olyan pontra, hogy reakcióm: Na köszi, rétestésztát most már nem kívánok, telítve vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Köszi Obi. De akkor a Hősök valóban benne van amerika 10 legnézetteb sorozatai között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. 10. NCIS - Tengerészeti helyszínelők (CBS) - 15.41 millió néző Yeah Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Coce! Mit hittél, hogy ezzel a résszel véget ér a PB? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Obi1 : Szerintem a Grace klinika kurva jó sorozat Én legalábbis alig várom a jövő hetet, hogy folytassák a Vészhelyzettel együtt. Amúgy azt a sok helyszínelős filmet meg én inkább kihagyom. Nekem túl soknak tűnik már, hogy annyi van belőlük De mostmár leginkább Harmadik Műszakot néznék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Köszi Obi. De akkor a Hősök valóban benne van amerika 10 legnézetteb sorozatai között. Pontosan, elvégre sorozatról volt szó, és nem tv műsorról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. (szerkesztve) Nos, úgy tűnik Szerkesztve: 2007. Március 6. - Oldfighter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Kenny..A lost.hu-s? Igen, az Coce: Én még nem láttam a mostani PB-t, de egy kicsit én is érzem már, hogy túlhúzzák. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. (szerkesztve) Heroes 1*18 Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Na szóval, mi is volt. Szegény Bennet, jól lebukott, vajon mi fog történni vele? Szerintem most már túl sok nem, elvégre lassan, de biztosan finiselünk. Jól át akart járni a főnökei eszén, de nem jött össze. A fene ebbe az új hp-ba Egyébként jó kis képessége van, emberek alakját felveszi. Szegény Simone, ő tényleg meghalt. Ebben a részben történt szinte valamennyi esemény arra enged(ne) következtetni, hog a robbanás be fog következni. Ugye Hiroék a lerombolt NY-ba teleportálnak, Isaac is lefesti magát hullaként, stb. És itt most álljunk meg. Ez esetben Peter életben marad, de akkor Sylar is, vagy pedig itt valami nem oké. Valószínűleg Sylar elmenekül majd Peter elől. És ugye Isaac volt, akit fel akart hívni, szóval lehet, hogy őt megnyúvassza végül. Ellenben Peter fix, hogy nem hal meg, de valami fontos történik majd vele ebben az összecsapásban (mert végül is csak nem fog felrobbanni?). Pl. szerez egy sebhelyet (annak ellenére, hogy meg tudja magát gyógyítani) Tudjuk, hogy lesz neki. Hirotól. Aki szépen megszerezte a kardot Ando segítségével. Jó, hogy visszajött. Nathant meg most megkedveltem, eddig igen kétséges emberke volt a szememben. Hu, az meg még jobb, hogy Nikki nem tűnt mégsem el, hanem néha vissza-visszatér. Claire meg, hát mit mondjak. Az öreglány már akkor gyanús lett nekem, mikor Nathan arról beszélt, hogy talizni akar Claire-rel. Tuti, hogy valahol magasan van az akármilyen hierarchiában, ha egyszer a haitis csákóval kapcsolatban van, és szerintem ő volt az, aki miatt nem törölte Claire memóriáját, hiszen előzőleg a haitis mondja Bennetnek, hogy valaki magasabbnak tartozik elszámolással a törléssel kapcsolatban. Végül csak összeérnek a szálak. Mohinder meg ügyes volt, de nem eléggé. Mert jobban szemmel kellett volna tartania Sylart amellett, hogy be volt gazolva a tudomány miatt. Viszont a hangvilla zseniális húzás volt, imádom Csak ki ne nyírják mint a 3. kedvencem. Na, egyelőre ennyi Talán kicsit sokat gyártom az elméleteket, de sebaj. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Coce! Mit hittél, hogy ezzel a résszel véget ér a PB? Gondolom 22 részes lesz, szóval nem hittem. De szerintem nincs egy plussz évad ebben a szálban. Főleg amit hallottam, hogy a harmadik évad miről fog szólni... És látom, hogy a maradék három részben ez az információ lesz megerősítve, amint most alakítják a szálakat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Kudar, én úgy látom a tv.com-on, hogy április 23-án jön a Heroes 1*19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. (szerkesztve) És már megint 2 hét szünet a PB-ben.. A mostani résznek csak a felét láttam, de én bizakodó vagyok.Ha tényleg arról fog szólni a 3. évad amiről a spoiler-ek szólnak, akkor azt mondom hogy nagyon erőltetik már a dolgot. Bővebben s3: Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Rossz lenne ha arról szólna a sorozat, hogy ki-be igáznak a börtönön belülre és kívülre... Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. (szerkesztve) Karrde: eddig nem ezt írta! Hát akk az Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- "kicsit" várni kell. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.