Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. tehát lezárásra kerül a sorozat Szerintem is itt az ideje lezárni. Meredeken esik a színvonala... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Újabb sorozat hírek. Az egyik a Hősök második évadjához tartozik melynek úgy tűnik megvan az első fő- vagy mellékszereplője méghozzá Dania Ramirez személyében. (X-men III. Callistója ként ismerheti talán a nagyérdemű de szrepelt már a Buffyban is.) A másik hír pedig a Viasaton hamarosan induló Fireflyhpz kötődik. Megvannak a szinkronszínészek. * Mall ? Papp Dani * Simon ? Kossuth Gábor * River ? Csuja Fanni * Wash ? Baráth Attila * Kaylee ?Várkonyi Attila (A Viasat3 küldte, reméljük csak elírás, Kaylee ugyanis nő ) * Inara ? Agócs Judit * Zoe ? Madarász Éva * Jayne ? Epres Attila * Book ? Várkonyi András Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. (szerkesztve) Kaylee ?Várkonyi Attila (A Viasat3 küldte, reméljük csak elírás, Kaylee ugyanis nő ) Khm... Várkonyi Andrea. Te sem olvasod a blogom, vagy a sorozatjunkie-t Jövő hét vasárnap 12:00-kor lesz az első rész. Hm... vajon egy vagy két részben adják a Serenity-t? Szerkesztve: 2007. Június 3. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 3. Khm... Várkonyi Andrea. Te sem olvasod a blogom, vagy a sorozatjunkie-t Jövő hét vasárnap 12:00-kor lesz az első rész. Hm... vajon egy vagy két részben adják a Serenity-t? Bemásolás alapján volt a felsorolás, csak ott rögvest át is húzták a nevet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Azt hiszem /számomra/ megvan a nyár sorozata! Traveler! Még csak az első 2 részt néztem meg, de eszméletlen jó. Nincs benne megállás. Hasonlít eléggé a PBre, de állati jó. Eddig a 3. résznél tart. Aki kicsit is szereti az összeesküvéseket, nézze meg a pilotot. Eddig csak jót olvastam róla. Ha tudják tartani az első két rész szinvonalát, akkor naggyon nagggyon ütős sori lesz. Be is linkelem a bemutatóját: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Én a nyárra pótlok két hatalmas hiányomat (ha összejön) sci-fi terén és megnézem a Star Trek Voyagert meg a Babylon 5-öt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Én meg végignézem a Heroest.Tegnap este kezdtem a harmadik résszel, de unalmas volt és inkább pasziánszoztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Én meg végignézem a Heroest.Tegnap este kezdtem a harmadik résszel, de unalmas volt és inkább pasziánszoztam. Obi1 Te már régen leírtad ezt a sorozatot...minek erőlködsz vele? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Obi1 Te már régen leírtad ezt a sorozatot...minek erőlködsz vele? Nemigaz, jófiú voltam és már a 6. résznél járok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Nemigaz, jófiú voltam és már a 6. résznél járok. Akkor mégse volt olyan unalmas? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Akkor mégse volt olyan unalmas? Az eleje az volt számomra. Nem tudom hogy mennyire olvastok dvdextrát vagy sorozatjunkiet, de egy csomó jó sorozat fog megjelenni a közel - és távol - jövőben.Név szerint: Angel M.A.S.H. Született feleségek 2. Évad Lost 2. Évad !EXTRÁKKAL! Millennium Prison Break 1. Évad X-Akták Csillagkapu Magnum Columbo Doktor House Knight Rider Némelyikük csak 2008-ban fog megjelenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. http://www.origo.hu/teve/20070329scifi.html Nem nézem a BSG-t, de milyen karakter ez a Mrs.Állkapocs hogy még Bauert is legyőzte? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. (szerkesztve) AngelM.A.S.H. Született feleségek 2. Évad Lost 2. Évad !EXTRÁKKAL! Millennium Prison Break 1. Évad X-Akták Csillagkapu Magnum Columbo Doktor House Knight Rider Van egy név köztük, amit már évek óta várok, hogy megjelenésre kerüljön. És öt sorozat van ezen a listán, ami akkor is megveszek, ha éhen kell halnom érte (ebből kettőért ölök is, ha kell) M.A.S.H (adja az ég, hogy szinkronos legyen) Magnum Columbo House MD Stargate SG-1 Obi1: Kara Thrace? Háááát... Bauernél csinosabb Szerkesztve: 2007. Június 10. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Obi1: Kara Thrace? Háááát... Bauernél csinosabb És még férfiasabb is! Én csak ezeket néztem ki: Lost, Columbo, és egyszer talán Prison Break. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Szerintem Kara messze van a szép nő titulustól. De ízlések és rokonok ugyebár... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Szerintem Kara messze van a szép nő titulustól. Szerintem is, mint Makó Jeruzsálemtől, de ha választanom kéne Jack Bauer és Kara Thrace között, akkor inkább Kara Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Szerintem is, mint Makó Jeruzsálemtől, de ha választanom kéne Jack Bauer és Kara Thrace között, akkor inkább Kara Úgy látszik nem láttad Jack-et az Análvadász 9. című fergeteges..történelmi filmjében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 10. Úgy látszik nem láttad Jack-et az Análvadász 9. című fergeteges..történelmi filmjében. Hát ez valahogy kimaradt az életemből... és valszeg ki is fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Ilyet soriban még nem pipáltam. A tegnapi Szmólvill-ben Lex azt álmodta hogy atomrakétákat lövet ki és azok úgy szálltak fel és csapódtak be a földgolyóbisba mint a T3-ban. Még ekkorát koppintani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Szerintem Kara messze van a szép nő titulustól. De ízlések és rokonok ugyebár... Jah, ízlések és... női szemmel egyáltalán nincs messze a szép nő fogalmától Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Kara túl tökös...bár ez nem baj, de mint nő nekem se jön be. Hm...bezzeg Morina Baccarin ( Inara- Firefly)...! De mostanság felejtős lett :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Szent egek, nem mondod? Akkor miért is néztük tegnap meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Szent egek, nem mondod? Akkor miért is néztük tegnap meg? Szerepeltek benne más csajok is Pl ott volt Kaylee is :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Hm...bezzeg Morina Baccarin ( Inara- Firefly)...! Inara szép nő, de nekem jobban tetszik Adria. Ellenben Kaylee jobban tetszik, mint Dr. Keller Kara modora csapnivaló, a hozáállása a dolgokhoz irritáló. Szerintem még férfinak is iszonyatos lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. (szerkesztve) Kaylee a legszexisebb. Legszívesebben leteperném, olyan aranyos. Szerkesztve: 2007. Június 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Inara szép nő, de nekem jobban tetszik Adria. Ellenben Kaylee jobban tetszik, mint Dr. Keller Ehhez egy kis szerk, hogy érthető legyek, mit is akartam mondani: Inara: Adria: Kaylee: Dr. Keller: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. (szerkesztve) nekem jobban tetszik Adria Nekem is. Igazi bombázó. Szerkesztve: 2007. Június 12. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Hát nekem közülük csak és kizárólag a második jön be... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Nekem meg csak ez a Kaylee.A többinek elég mű feje van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Szerepeltek benne más csajok is Pl ott volt Kaylee is :P Na és Mal kap'tán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.