Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Fent van a Family Guy SW paródia duplarész a neten. Most kezdtem el szedni, délután meg is nézem. ^^ :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hatalmas nagy 'Tűzvonalban' fan lettem. :) Állati jó sorozat. Jó kis szövegek vannak benne, mindig szétröhögöm magam ha nézem. :) Ja és köze nincs a 24-hez, az csak reklámfogás volt, hogy azzal reklámozták. Nem kell hasonlítgatni semmihez, csak élvezni a poénokat.

"-Na és lőttél valamit a hétvégén?

-Bakot, bazmeg" :)

Hozzászólás ideje:

Lehet én is belenézek majd, de lehet h kicsit már sok lesz a sorikból és válogatnom kéne. :)

Amúgy most néztem meg még suli előtt a Heroes S2E1-et. :)

Jó kis rész volt. Tisztázza a dolgokat az előzőből és már most felvet még egy csomót. :P Nathan jó, Peter jó volt a végén. Parkmant nagyon bírom, és Molly is aranyos, de engem valahogy Hiro sztorija kötött le a legjobban. Imádom mikor japánul beszélnek. Főleg h rengeteg animét nézek most eredeti nyelven, és tanulok is kicsit japánul. Örülök ha elkapok pár ismert szót. :) Amúgy kár h Sylar még nem volt, de hát nem lehet mindent elsőre. Az szereplők sem rosszak. A Maya csaj bejön, meg a képessége is, de Claire sulitársa még nem igazán. Még1 repülős csávó??? minek? Hát most hirtelen ennyi...

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Tényleg jó rész volt.

De 1-2 dolgot nemigazán értettem.Például azt hogy Nathan miért látja magát megégve(a robbanástól?) ha a tükörbe néz, vagy hogy ki gyilkolta le Hiro apját.

A promo alapján a következő rész se lesz rossz.

Most pedig jöjjön a Prison Break!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Miről szól? Mert csupa jót hallok felőle, de ezt még nem tudom (utánna nézni meg lusta vagyok :) ).

Alapszitu. A kommandós Bordás őrnagyot (Stohl Buci) egy akció során elkövetett hiba miatt, visszaminősítik egy angyalföldi kapitányság vezetőjévé. Többet nem is igazán érdemes mondani róla, inkább meg kell nézni. :)

Itt megtehetd: http://tuzvonalban.blog.hu/

Hozzászólás ideje:

Nem tudtam eldönteni, hogy a sorozatokhoz, vagy a vicces dolgokhoz tegyem, de inkább ide teszem.

Az egyik külföldi csatorna elkezdi újra adni az eredeti Battlestar Galacticát, és ehhez összedobott egy poénos trailert:

Hozzászólás ideje:

PB S3E02

Hát jó kis rész volt. 2 rész után még merészség lenne kijelenteni, de eddig nagyon tetszik az évad. Meg jók az új színészek. Szerintem ez a Whistler gyerek is valami észkombájn lehet, mint Scofield.

Hozzászólás ideje:

Hatalmas volt a House évadnyitója!Tele jó poénokkal és egy jó fordulattal a végén. :)

És a Star Warsot is emlegették az elején, hogy újra megy az eredeti SwIV változat a moziban.

A Family Guyt is meglestem, nekem nagyon tetszett!A Robot Chickennél százszor jobb.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Na én is megnéztem a PB-t. Remek volt! Ugyanaz a feszültség mint eddig, és ez csak jót jelent. Az új karakterek valóban jók

kedvencem a néger főnök. :) . Vajon honnan tudta Scofield, hogy mit kell robabntani? Nekem kicsit mesés volt ez a rész. Kicsit olyan mint McGaywer. :D Ez a Whistler meg nagyon hasonlít Van Damme-ra.

Hozzászólás ideje:

PB

Scofield mikor a csöveket tapogatta, mikor előszőr ment Whistlerhez, felötlött az ujjbegyei receptorsejtjeiben, hogy hoppácska, itt van egy hirtelen hőmérséklet változás, ott a dugulás. :] De lehet, hogy csak belemagyarázom. És igen, hasonlít Jean Claudera-ra:].

Hozzászólás ideje:
Fasza volt a retek klubos Szökés is :D

Tényleg nagyon állat volt. Az első 2 rész után még nem láttam a színvonalat ami az első évadban volt, de most már ismét bejön. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem igazán tudok mit kezdeni ezzel az új Heros-al. Hiro szála teljesen felesleges. A többi meg nem akar összeállni...

A vége valóban jó volt, és Peter nyakában az a jel, amit a képekre festettek.

Hozzászólás ideje:
Ne írd még le Ody. Úgy érzem hogy nagy dolgokat várhatunk még tőle. Hiszem Ő az új főgonosz ha minden igaz. Ha úgy vesszük és halhatatlan, akkor lehet hogy van lényege ennek a szálnak, amit én kifejezetten imádok. Hiro betesz neki a múltban, gonosz lesz, bosszút esküd vagy mittomén. Sztem lesz benne ráció! Meg az írónak annyira bejött a kari, hogy szinte egyből főszereplőt akart belőle csinálni...Sztem várjuk még. :)

Hozzászólás ideje:
Persze nem írtam le, csak elsőre kicsit kaotikus volt. Na de most nálam a Tűzvonalban a number one sorozat, úgy hogy nem is sír a szám tovább. :)

Hát ha a Tűzvonalban a kedvenced, akkor a 24 nagyon tetszene neked. :D

Na jó, abban nincsenek ilyen "fergeteges" poénok. :D

Hozzászólás ideje:
Hatalmas volt a House évadnyitója!Tele jó poénokkal és egy jó fordulattal a végén. :)

És a Star Warsot is emlegették az elején, hogy újra megy az eredeti SwIV változat a moziban.

Valóban. Nagyszerű volt, továbbra is remek poénokkal. Remélem a minőséget továbbra is tartani tudják. Minden esetre már előre sejthető, mi lesz az első fél évadra a metaplot. Kiváncsi leszek erre a szadizásra :D

És úgy tűnik, ezt az évadot sem úszta meg a Star Wars, újabb utalás (bár ezúttal igencsak érdekes volt... vagy csak a felirat készítője nem értette a dolgot).

Hozzászólás ideje:
Valóban. Nagyszerű volt, továbbra is remek poénokkal. Remélem a minőséget továbbra is tartani tudják. Minden esetre már előre sejthető, mi lesz az első fél évadra a metaplot. Kiváncsi leszek erre a szadizásra :)

És úgy tűnik, ezt az évadot sem úszta meg a Star Wars, újabb utalás (bár ezúttal igencsak érdekes volt... vagy csak a felirat készítője nem értette a dolgot).

Az eddigi Star Warsos poénok alapján nemigazán prequel fanok az írók.Egyszer mintha House is kérdezte volna a komás betegtől, hogy emlékszik-e hogy mennyire okozott csalódást az újtrilógia.

Meg a szezonnyitóban is elcseszettnek nevezte a pali a felújított részeket.

Hozzászólás ideje:
Az eddigi Star Warsos poénok alapján nemigazán prequel fanok az írók.Egyszer mintha House is kérdezte volna a komás betegtől, hogy emlékszik-e hogy mennyire okozott csalódást az újtrilógia.

Hát igen, vagy nem rajonganak a felújításért és az ep1-2-3-ért, vagy csak direkt azokon élcelődnek, akiknek nem tetszik a felújítás és az ep1-2-3, ami még bele is férne a sorozat gúnyolódó jellegébe. House új részekre vonatkozó megjegyzése szerintem inkább az utóbbi. A 4x01-ben lévő... hát az mindkettőbe passzol.

Hozzászólás ideje:

Ennyire azért ne vedd a szívedre azt, hogy vannak akik élcelődnek az SW-n :) Elvégre nem egy művészeti alkotásról van szó hanem meséről. Gondolj bele hány poén született a Piroskáról és a fakasról. Másrészről meg jó reklám a filmnek ha olykor gúnyolják :D

Amúgy a rajongók tudják a legjobban gúnyolni a filmet vagy legalábbis olyanok akik már vagy tucatszor látták. Szóval nem kell komolyan venni ezeket :D Szeretik ők is ettől függetlenül.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.