kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 24. Fent van a Family Guy SW paródia duplarész a neten. Most kezdtem el szedni, délután meg is nézem. ^^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Hatalmas nagy 'Tűzvonalban' fan lettem. Állati jó sorozat. Jó kis szövegek vannak benne, mindig szétröhögöm magam ha nézem. Ja és köze nincs a 24-hez, az csak reklámfogás volt, hogy azzal reklámozták. Nem kell hasonlítgatni semmihez, csak élvezni a poénokat. "-Na és lőttél valamit a hétvégén? -Bakot, bazmeg" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. (szerkesztve) Lehet én is belenézek majd, de lehet h kicsit már sok lesz a sorikból és válogatnom kéne. Amúgy most néztem meg még suli előtt a Heroes S2E1-et. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Jó kis rész volt. Tisztázza a dolgokat az előzőből és már most felvet még egy csomót. Nathan jó, Peter jó volt a végén. Parkmant nagyon bírom, és Molly is aranyos, de engem valahogy Hiro sztorija kötött le a legjobban. Imádom mikor japánul beszélnek. Főleg h rengeteg animét nézek most eredeti nyelven, és tanulok is kicsit japánul. Örülök ha elkapok pár ismert szót. Amúgy kár h Sylar még nem volt, de hát nem lehet mindent elsőre. Az szereplők sem rosszak. A Maya csaj bejön, meg a képessége is, de Claire sulitársa még nem igazán. Még1 repülős csávó??? minek? Hát most hirtelen ennyi... Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Hatalmas nagy 'Tűzvonalban' fan lettem. Miről szól? Mert csupa jót hallok felőle, de ezt még nem tudom (utánna nézni meg lusta vagyok ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. (szerkesztve) Tényleg jó rész volt. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- De 1-2 dolgot nemigazán értettem.Például azt hogy Nathan miért látja magát megégve(a robbanástól?) ha a tükörbe néz, vagy hogy ki gyilkolta le Hiro apját.A promo alapján a következő rész se lesz rossz. Most pedig jöjjön a Prison Break! Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Prison Break is megvolt, ez is elég jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Miről szól? Mert csupa jót hallok felőle, de ezt még nem tudom (utánna nézni meg lusta vagyok ). Alapszitu. A kommandós Bordás őrnagyot (Stohl Buci) egy akció során elkövetett hiba miatt, visszaminősítik egy angyalföldi kapitányság vezetőjévé. Többet nem is igazán érdemes mondani róla, inkább meg kell nézni. Itt megtehetd: http://tuzvonalban.blog.hu/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Köszi, majd megsasolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. (szerkesztve) Köszi, majd megsasolom. Csak egyszer kóstold meg Dzséjt. " - A parancs fentről jött - mennyire fentről? - onnan már látni az Istent " Szerkesztve: 2007. Szeptember 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Hatalmas nagy 'Tűzvonalban' fan lettem. Az előző részt én is láttam, aranyos volt. Jobban bejött, mint mostanában bármi más TV-műsor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Nem tudtam eldönteni, hogy a sorozatokhoz, vagy a vicces dolgokhoz tegyem, de inkább ide teszem. Az egyik külföldi csatorna elkezdi újra adni az eredeti Battlestar Galacticát, és ehhez összedobott egy poénos trailert: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. (szerkesztve) PB S3E02 Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Hát jó kis rész volt. 2 rész után még merészség lenne kijelenteni, de eddig nagyon tetszik az évad. Meg jók az új színészek. Szerintem ez a Whistler gyerek is valami észkombájn lehet, mint Scofield. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Hatalmas volt a House évadnyitója!Tele jó poénokkal és egy jó fordulattal a végén. És a Star Warsot is emlegették az elején, hogy újra megy az eredeti SwIV változat a moziban. A Family Guyt is meglestem, nekem nagyon tetszett!A Robot Chickennél százszor jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. (szerkesztve) Na én is megnéztem a PB-t. Remek volt! Ugyanaz a feszültség mint eddig, és ez csak jót jelent. Az új karakterek valóban jók Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- kedvencem a néger főnök. . Vajon honnan tudta Scofield, hogy mit kell robabntani? Nekem kicsit mesés volt ez a rész. Kicsit olyan mint McGaywer. Ez a Whistler meg nagyon hasonlít Van Damme-ra. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. (szerkesztve) PB Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Scofield mikor a csöveket tapogatta, mikor előszőr ment Whistlerhez, felötlött az ujjbegyei receptorsejtjeiben, hogy hoppácska, itt van egy hirtelen hőmérséklet változás, ott a dugulás. :] De lehet, hogy csak belemagyarázom. És igen, hasonlít Jean Claudera-ra:]. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Fasza volt a retek klubos Szökés is Ja és a csigás Jericho is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Fasza volt a retek klubos Szökés is Tényleg nagyon állat volt. Az első 2 rész után még nem láttam a színvonalat ami az első évadban volt, de most már ismét bejön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Nah, lesz mit nézni hétvégén... Heroes, PB, House... te jó ég, hogy fogom ezt bírni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. A PB harmadik évadja is tetszeni fog nektek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. (szerkesztve) Nem igazán tudok mit kezdeni ezzel az új Heros-al. Hiro szála teljesen felesleges. A többi meg nem akar összeállni... Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- A vége valóban jó volt, és Peter nyakában az a jel, amit a képekre festettek. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. (szerkesztve) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Az a hősöknek a jele, vagy is képességgel rendelkezőknek.Én azthittem hogy Hiro haverja lesz a főgonosz.. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. (szerkesztve) Heroes Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- De ez az angol bevándorló, Kensei. Ez valami borzalmas. Ezt viccnek szánták? Elég gagyi lett. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. (szerkesztve) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Ne írd még le Ody. Úgy érzem hogy nagy dolgokat várhatunk még tőle. Hiszem Ő az új főgonosz ha minden igaz. Ha úgy vesszük és halhatatlan, akkor lehet hogy van lényege ennek a szálnak, amit én kifejezetten imádok. Hiro betesz neki a múltban, gonosz lesz, bosszút esküd vagy mittomén. Sztem lesz benne ráció! Meg az írónak annyira bejött a kari, hogy szinte egyből főszereplőt akart belőle csinálni...Sztem várjuk még. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Persze nem írtam le, csak elsőre kicsit kaotikus volt. Na de most nálam a Tűzvonalban a number one sorozat, úgy hogy nem is sír a szám tovább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Persze nem írtam le, csak elsőre kicsit kaotikus volt. Na de most nálam a Tűzvonalban a number one sorozat, úgy hogy nem is sír a szám tovább. Hát ha a Tűzvonalban a kedvenced, akkor a 24 nagyon tetszene neked. Na jó, abban nincsenek ilyen "fergeteges" poénok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Hatalmas volt a House évadnyitója!Tele jó poénokkal és egy jó fordulattal a végén. És a Star Warsot is emlegették az elején, hogy újra megy az eredeti SwIV változat a moziban. Valóban. Nagyszerű volt, továbbra is remek poénokkal. Remélem a minőséget továbbra is tartani tudják. Minden esetre már előre sejthető, mi lesz az első fél évadra a metaplot. Kiváncsi leszek erre a szadizásra És úgy tűnik, ezt az évadot sem úszta meg a Star Wars, újabb utalás (bár ezúttal igencsak érdekes volt... vagy csak a felirat készítője nem értette a dolgot). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 27. Valóban. Nagyszerű volt, továbbra is remek poénokkal. Remélem a minőséget továbbra is tartani tudják. Minden esetre már előre sejthető, mi lesz az első fél évadra a metaplot. Kiváncsi leszek erre a szadizásra És úgy tűnik, ezt az évadot sem úszta meg a Star Wars, újabb utalás (bár ezúttal igencsak érdekes volt... vagy csak a felirat készítője nem értette a dolgot). Az eddigi Star Warsos poénok alapján nemigazán prequel fanok az írók.Egyszer mintha House is kérdezte volna a komás betegtől, hogy emlékszik-e hogy mennyire okozott csalódást az újtrilógia. Meg a szezonnyitóban is elcseszettnek nevezte a pali a felújított részeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 28. Az eddigi Star Warsos poénok alapján nemigazán prequel fanok az írók.Egyszer mintha House is kérdezte volna a komás betegtől, hogy emlékszik-e hogy mennyire okozott csalódást az újtrilógia.Meg a szezonnyitóban is elcseszettnek nevezte a pali a felújított részeket. Hát igen, vagy nem rajonganak a felújításért és az ep1-2-3-ért, vagy csak direkt azokon élcelődnek, akiknek nem tetszik a felújítás és az ep1-2-3, ami még bele is férne a sorozat gúnyolódó jellegébe. House új részekre vonatkozó megjegyzése szerintem inkább az utóbbi. A 4x01-ben lévő... hát az mindkettőbe passzol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 28. Nem gyenge reklámkampánya van a Dexter 2. évadjának az Usában. http://showtime.pop2life.com/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 28. Az eddigi Star Warsos poénok alapján nemigazán prequel fanok az írók.Egyszer mintha House is kérdezte volna a komás betegtől, hogy emlékszik-e hogy mennyire okozott csalódást az újtrilógia.Meg a szezonnyitóban is elcseszettnek nevezte a pali a felújított részeket. Ennyire azért ne vedd a szívedre azt, hogy vannak akik élcelődnek az SW-n Elvégre nem egy művészeti alkotásról van szó hanem meséről. Gondolj bele hány poén született a Piroskáról és a fakasról. Másrészről meg jó reklám a filmnek ha olykor gúnyolják Amúgy a rajongók tudják a legjobban gúnyolni a filmet vagy legalábbis olyanok akik már vagy tucatszor látták. Szóval nem kell komolyan venni ezeket Szeretik ők is ettől függetlenül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.