Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 12. Ehhh... erről akkor én is lemaradtam, mint a borravaló. Bár énnit nézve ennek sem lesz több értelme, mint az első webisode-oknak A Razort minden esetre már várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 12. Ehhh... erről akkor én is lemaradtam, mint a borravaló. Bár énnit nézve ennek sem lesz több értelme, mint az első webisode-oknak A Razort minden esetre már várom. Jaja én is így gondolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 13. Ehh de jó volt a tegnapi /S1E7/ Dexter! Kicsit kiszámítható volt, de örültem h az volt. Alig bírom kivárni a végkifejletet! Ma még rómát nézek, és teljes lesz az öröm! /S2E3/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 13. Ehh de jó volt a tegnapi /S1E7/ Dexter! Minden rész egyre jobb. Masuka bejön? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 13. Hát a végére nagyon megéri várni. Masuka meg a nőcis beszólásaival mindig megvigyorogtat. Azt nagyon bírom amikor bejelenti hogy utánanézett a szernek amit Dex használ és Dex megjegyzi hogy Masukának nem ad több fánkot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 13. A legjobb Ody, hogy vasárnap mi is visszarázódunk a Dexter fílingbe. 2x03 jön sztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 13. A legjobb Ody, hogy vasárnap mi is visszarázódunk a Dexter fílingbe. 2x03 jön sztem. Már vártam! Ennek örülök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 13. Masuka bejön? Masuka egy állat. Az Ő beszólásain mindig percekig röhögök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 13. Masuka egy állat. Az Ő beszólásain mindig percekig röhögök. Jaja! Kicsit perverz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 13. (szerkesztve) Jaja! Kicsit perverz. Hát szerintem is az. Az nagyon kész amikor a számítógépes csákónál kutatnak és Debi odavisz hozzá és Angelhez egy kitömött állatfejet. Debi: - Ez az ürge egy beteg f*sz. Masu: - Egyesek azt mondanák, mások szerint az állatkitömés egyfajta képzőművészet. Nekem például van otthon egy mumifikált Chupacabrám. Debi Angelnek: - Kaphatok engedélyt hogy összevethessem Masuka ujjlenyomatait a hűtőautós gyilkoséval? Masu: - Arra nincs szükség. Itt rögtön adok neked egy kis meleg DNS-t. Szerkesztve: 2007. Október 14. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Érdemes megnézni, hogy a fanok mennyi sorit néznek: Nhány embernél nem kicsit durva. Obi és én is beírtunk. ^^ Junkie a hét kérdése Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Érdemes megnézni, hogy a fanok mennyi sorit néznek: Nhány embernél nem kicsit durva. Obi és én is beírtunk. ^^Junkie a hét kérdése Ja..Csak most ugrott be 1-2 cím amit nem írtam be. Te milyen névvel vagy a junkie-n, Kudar? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Ja..Csak most ugrott be 1-2 cím amit nem írtam be.Te milyen névvel vagy a junkie-n, Kudar? Pr13m De az is véletlen volt h Téged megláttalak abban a rengeteg kommentben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Pr13m De az is véletlen volt h Téged megláttalak abban a rengeteg kommentben. Köszi. Kíváncsi lennék hogy winnie hány sorozatot néz.Illetve hogy mit nem néz.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 15. A gépemen pihen a Dexter S02E03, de felirat még nincs. Vagy esetleg tudtok? Coce? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 15. A gépemen pihen a Dexter S02E03, de felirat még nincs. Vagy esetleg tudtok? Coce? Nem is tudtam hogy már tegnap volt Dexter.. Jó hír Ody, a Tűzvonalbant leszerződtették egy 2. évadra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 15. Még angol sincs, pedig én már azzal is nézném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 15. Ma jutott eszembe, hogy tegnap vasárnap volt... erről lemaradtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 15. tessék Karrde itt van: Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 15. Jó hír Ody, a Tűzvonalbant leszerződtették egy 2. évadra. Olvastam, és örülök neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 15. (szerkesztve) +volt az új Dex rész. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Dex Noé bárkáján tengődik, Debi és Masu besokall az új gyilkosuk miatt, Dóx pedig még mindig levakarhatatlan.Azt nagyon bírtam amikor Masu a problémáját összegzi. Elballagva Dex asztalától: - Ez a kib*szott mészáros lemészárolja a társas életemet. Dex miután Masu elmegy: - Bocsi. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 16. (szerkesztve) Hát elég gyengus volt ez a Heroes... Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Látszik hogy Hiro és Peter a húzóereje a sorinak. Nem értem minek raknk bele még több hőst, amikor már így is kevés idő jut egyre. Claire nyüglődése idegesít, a Sylar-es rész viszont nagyon bejött. Ez egy állat. De nem hinném, hogy kinyírja Mayat. Na nem azért mert nem akarja, hanem mert nem tudja majd. Viszont h Parkman apja a boogeyman? jesszusom... Hát ez gáz volt. Na mind1 meglátjuk mi lesz belőle. Azér a köv résztől többet várok sokkal! Szerencsére Niki nem volt benne. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 16. Ez a Tűzvonalban sorozat úgy tűnik sikeres, mert berendelték a második évadot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 16. Ez a Tűzvonalban sorozat úgy tűnik sikeres, mert berendelték a második évadot. 6-800 ezren nézik, az M1-en. Ez már sikernek számít! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 16. Ha nem utálnám annyira Bucikát akkor én is nézném. A szinkronjait bírom de amúgy jobb ha nem is látom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 16. (szerkesztve) Heroes Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Végül is ez a Parkman apja akitől Molly fél dolog totál tipikus Heroes fordulat. Na igen, hiányoztak Peterék, de nagyon. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Hát igen,a Szökés az a sorozat, ami aztán tényleg tartja állandóan a színvonalat. Nagyon jó kis rész volt a tegnapi, de a bemutató alapján jobban várom a következő. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Jaja. A Szökés überelhetetlen De mondjuk a lassan csordogáló Jericho is nagyon tetszett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Jaja. A Szökés überelhetetlen De mondjuk a lassan csordogáló Jericho is nagyon tetszett A Pb szerintem csak hozza az állandó jó színvonalat, de annyira sokat se tud felmutatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Amolyan előkészítő rész volt ez a Heroes... Gyakorlatilag megjósolhatatlan hova tartunk, és hogy mi lesz ebből. Kicsit csapongónak tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.