Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
A comic képregényt jelent angolul :D . Ez a topik a star wars-os képregényekkel foglalkozik, nem viccekkel, annak itt a topikja. :D
Afene nem tudom miért ide irtam :S Sorry amoda akartam :S
Hozzászólás ideje:
Ezek után, a decemberi számot jó ha 2011. februárjában kézbe vehetjük. :D

Sajnos van akkora csúszás, hogy ez elképzelhető. A Semic-nek anyagi gondja vannak. :D

Hozzászólás ideje:
A Semic jövőre ki akarja adni a Birodalom árnyait folytatásokban.

És valószínűleg a Legacy helyett, vagyis a KotOR folytatódna mellette.

Hozzászólás ideje:

Igazságtétel, 2. rész.

Spoiler:

Frenetikus rész, annak ellenére, hogy nem haladunk előre a cselekményben. Az egész sztori Haazen múltjával foglalkozik. Nagyon drámai és érdekes.

Jöhetne a következő.

Hozzászólás ideje:
Vajon a köv. számban már a Tatooine-t kezdik, vagy már A Birodalom árnyai jön?

Hát, a Tatooine azt hiszem, hogy négy részes, szóval szerintem abba már nem kezdenek bele. De azért kár, hogy nem folytatják... Innentől már csak három történetszál maradt, a Tatooine, a Monster és az Extremes, na meg persze a War. A Shadows Of The Empire pedig hat részes, szóval még kell, hogy legyen a KotOR mellett még egy történet, ami nem a Legacy, mert szerintem a Tatooine-ba már nem kezdenek bele. (Vagy már rögtön el is kezdik a SotE-t) Szerintem zseniális húzás lenne egy dupla-KotOR szám, ugyanis a Vindicationból már csak két rész van, és azok überf*szák. Elég spoileresek, szóval a spoiler fül mögött a következő két KorOR borítója. :roll:

Spoiler:

kotor34full.jpg

swkotor35.jpg

Ez a második kép amúgy hülyeség, ilyesmi nem történik benne Lucien és Gryph között.

Szerkesztve: - KisKósa

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Még nem. Csúszik. A novemberi Pókember is csak múlt héten jelent meg, ha a Semic tartja ezt az ütemet, akkor talán jövő héten, vagy azutáni héten kihozhatja.

Hozzászólás ideje:

Hozzám még az októberi szám se érkezett meg. Már levelet is írtam a semic-nek, aztán kijött valami ellenőr tag, hogy megnézze kihozták-e már. Kiderült, hogy azért nem hozták még ki, mert nincs zárható postaládánk, így nem tudják itt hagyni. De nem az lenne a normális menete a dolognak, hogy előbb becsöngetnek és ha senki nem nyit ajtót, marad a postaláda. Azóta abban állapodtunk meg, hogy a szomszédba hozzák (ahol rokonok laknak), mert ott van zárható postaláda. Azóta se hozták. Kezd elegem lenni az előfizetésből, pedig ez az első évem. Nem elég, hogy a kiadó hónapokat késik a kiadással, még ráadásként meg is váratják az embert. Nevetséges... :evil:

Hozzászólás ideje:

Hozzám még az októberi szám se érkezett meg. Már levelet is írtam a semic-nek, aztán kijött valami ellenőr tag, hogy megnézze kihozták-e már. Kiderült, hogy azért nem hozták még ki, mert nincs zárható postaládánk, így nem tudják itt hagyni. De nem az lenne a normális menete a dolognak, hogy előbb becsöngetnek és ha senki nem nyit ajtót, marad a postaláda. Azóta abban állapodtunk meg, hogy a szomszédba hozzák (ahol rokonok laknak), mert ott van zárható postaláda. Azóta se hozták. Kezd elegem lenni az előfizetésből, pedig ez az első évem. Nem elég, hogy a kiadó hónapokat késik a kiadással, még ráadásként meg is váratják az embert. Nevetséges... :evil:

Megértelek. Elég bosszantó.

Jövőre ezek után elő fogsz fizetni?

Hozzászólás ideje:

Megértelek. Elég bosszantó.

Jövőre ezek után elő fogsz fizetni?

Az a helyzet, hogy nekem még ezek ellenére is sokkal jobban megéri az előfizetés. Egy újságos sincs a közelünkben (az az egy, ami volt, bezárt), így jó, hogy nem nekem kell mászkálnom a szélviharban vagy nyáron, a forróságban a városban, arról nem is beszélve, hogy lényegesen olcsóbb. Inkább 1-2 e-mail, mint órák hosszan buszozni, metrózni, stb.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Jövő héten kedden jön a 81. szám, benne (jól sejtettük) a Knights of the Old Republic 34-35.

Jövőre A Birodalom árnyai mellett Knights of the Old Republic 36-41 lesz.

http://www.kepregeny.net/star-wars-2011/

Lehet szavazni a borítókra is.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Nem örülök neki, hogy a Shadows of the Empire jön jövőre, jobb, lenne Kotor duplán.

A Birodalom árnyai fent van a hálózsákon is, úgyhogy nem lesz nagy újdonság. Én is jobban örülnék a dupla Kotor-nak, vagy a jól megszokott Kotor - Legacy párosnak.

Hozzászólás ideje:

A Birodalom árnyai fent van a hálózsákon is, úgyhogy nem lesz nagy újdonság. Én is jobban örülnék a dupla Kotor-nak, vagy a jól megszokott Kotor - Legacy párosnak.

Na pont ez az.

Esetleg The Old Republic-nak, vagy Knight Errantnak kéne jönnie.

Hozzászólás ideje:

Igazságtétel, 3-4. rész. Méltó lezárása ennek a sztorivonalnak.

Haazen Kresh kesztyűje nagyon eredeti, tetszetős volt. Zayne és Lucien jól rászedték a végén. Úgy tűnik Haazennek végleg vége. Lucien viszont új életet kezdett száműzöttként. Vajon mit kezdenek majd vele? Zayne-nek pedig sikerült tisztáznia magát. Ennek ellenére visszautasította a lovagi címet. Kíváncsi vagyok mit kezd majd magával ezentúl.

Örülök, hogy ezt a sorozatot folytatják legalább, remélem az utolsó részig kiadják most már.

Hozzászólás ideje:

A Legacy-val mi lesz a továbbiakban? Elég semmilyen vége lett a legutóbbi számnak, bár én már eleve elvesztettem a fonalat a sok kihagyásnak és ugrálásnak köszönhetően. A KOTOR-nak viszont egész lezárt vége lett, mégis azt folytatják... sőt, elvileg leadják az összes részt a sorozat végéig.

Hozzászólás ideje:

A Legacy-val mi lesz a továbbiakban? Elég semmilyen vége lett a legutóbbi számnak, bár én már eleve elvesztettem a fonalat a sok kihagyásnak és ugrálásnak köszönhetően. A KOTOR-nak viszont egész lezárt vége lett, mégis azt folytatják... sőt, elvileg leadják az összes részt a sorozat végéig.

Hát, most egy elég nagy lélegzetvételű történet ért véget ugyebár. (Zayne menekülése.) Most egy kicsit másik irányba fogunk evezni. :)

Én angolul követem nyomon a Legacy: Wart... Nem kicsit durva. :)

Szerkesztve: - KisKósa

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.