Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Letöltöttem a Darth Vader And The Ghost Prisont. A Lost Command ismerete szükséges az előbbi olvasásához?

Egyelőre nincs túl sok kapcsolat a két sorozat között, szerintem élvezhető egyedül is. De mindenképpen ajánlom a Lost Command-et is.

Megjelent a Knight Errant - Escape #1

Kerra ellenséges frontvonalak mögött, megint. érdekes játékot űz ez a lány. Odion terve se kutya, így irányítani az embereket... és úgy tűnik Kerra szülei mégis élnek

Szeretnétek, ha küldenék linkeket a friss képregényekhez?

Szerkesztve: - Rincewind

Hozzászólás ideje:

Egyelőre nincs túl sok kapcsolat a két sorozat között, szerintem élvezhető egyedül is. De mindenképpen ajánlom a Lost Command-et is.

Megjelent a Knight Errant - Escape #1

Kerra ellenséges frontvonalak mögött, megint. érdekes játékot űz ez a lány. Odion terve se kutya, így irányítani az embereket... és úgy tűnik Kerra szülei mégis élnek

Szeretnétek, ha küldenék linkeket a friss képregényekhez?

Jól hangzik a Knight Errant. Most sajnálom igazán, hogy nem lesz magyar megjelenés.

Hozzászólás ideje:

Tényleg jól hangzik, le is töltöttem. Csak az a baj, hogy ne ismerem az előzményt (a Deluget és az Aflamet). És le se tudom tölteni :( Vki adna linket?

Knight Errant - Aflame: http://mycomicpost.com/?p=54256

Knight Errant - Deluge: http://mycomicpost.com/?p=54253'>http://mycomicpost.com/?p=54253

Knight Errant - Escape #1: http://mycomicpost.com/?p=54253

Jó szórakozást :D

Hozzászólás ideje:

Rincewind, köszönjük szépen!

Én is szurkoltam a Knight Errant-nak, még szavaztam is rá, de sajnos így is az utolsó helyet szerezte meg. Talán azért, mert a magyar rajongók körében viszonylag ismeretlen.

Hozzászólás ideje:

Tényleg jól hangzik, le is töltöttem. Csak az a baj, hogy ne ismerem az előzményt (a Deluget és az Aflamet). És le se tudom tölteni :( Vki adna linket?

Knight Errant - Aflame: http://mycomicpost.com/?p=54256

Knight Errant - Deluge: http://mycomicpost.com/?p=54253'>http://mycomicpost.com/?p=54253

Knight Errant - Escape #1: http://mycomicpost.com/?p=54253

Jó szórakozást :D

Rincewind, köszönjük szépen!

Én is szurkoltam a Knight Errant-nak, még szavaztam is rá, de sajnos így is az utolsó helyet szerezte meg. Talán azért, mert a magyar rajongók körében viszonylag ismeretlen.

Szükségem lenne egy kis segítségre!

Ahogy látom sokan olvasnák szívesen a Knight Errant-et. Nem tudom mennyit árulhatok el erről, de most éppen én fordítom ezt a sorozatot a jedirendnek. Sajnos a számítástechnikában nincs elég jártasságom, így a photosop-ot másnak kell csinálni és ami még rosszabb nem tudom lefelé tölteni a mycomicpost.com-ról a részeket. Eddig a társam meg tudta tenni, hogy egy e-mail-hez csatolva elküldte a képregény egyik felét, egy következő e-mail-ben pedig a másikat, ezt tömörítve tudtam letölteni és ahányszor megnyitom, a gépem mindig megkér, hogy vegyek WinRAR regisztrációt, aztán a következő ablakban megint, és végül a Windows Live Fotótárban jelenik meg az egyes oldalak képe. Ezt eddig sikerült megnyitnom, és tudtam küldeni a fordítást, most viszont nekem kellett volna letöltenem a Deluge 01-et és megint nem sikerült, ahogy a többit se tudtam leszedni a mycomicpost.com-ról.

Akit érdekel a Knight Errant magyarul, otthon van a számítástechnikában, le tudta szedni a képregényt, van egy kis ideje és esetleg a fenti leírásból ráismert, hogy hogyan kaptam meg az eddigi részeket nem küldené el a Deluge és az Escape megjelent részeit? Szeretnék még a nyáron végezni a Knight Errant-tel, az új Blood Ties-szal és esetleg elkezdeni a Dawn of the Jedi sorozat fordítását és ha lenne, aki elküldi a képregényeket( nem oldalcímet, nem linket a letöltéshez, hanem magát a képregényt ), akkor meg is csinálom a fordítást még a nyáron, ha addig élek is.

Az e-mail címem bimi12@freemail.hu, ha többen is elküldenétek az még jobb lenne, mert abból csak lesz legalább egy amit meg tudok nyitni, akármilyen béna vagyok is. A segítséget előre is köszönöm.

Hozzászólás ideje:

Ez bizony jó lenne. Kár, hogy nem értek a számtech-hez.

Tényleg kár. De ha azt nézem, hogy te szállítod a Szukits-os híreket, akkor még mindig nagyobb szolgálatot teszel nekem,mint amit valaha visszafizethetek a képregényfordítással. Amelett, ha bármi kérdésem volt, 90%-ban te adtad meg a választ. Mind a két dologért fogadd köszönetem.

Hozzászólás ideje:

Tényleg kár. De ha azt nézem, hogy te szállítod a Szukits-os híreket, akkor még mindig nagyobb szolgálatot teszel nekem,mint amit valaha visszafizethetek a képregényfordítással. Amelett, ha bármi kérdésem volt, 90%-ban te adtad meg a választ. Mind a két dologért fogadd köszönetem.

Köszönöm szépen. :)

Hozzászólás ideje:

Szükségem lenne egy kis segítségre!

Ahogy látom sokan olvasnák szívesen a Knight Errant-et. Nem tudom mennyit árulhatok el erről, de most éppen én fordítom ezt a sorozatot a jedirendnek. Sajnos a számítástechnikában nincs elég jártasságom, így a photosop-ot másnak kell csinálni és ami még rosszabb nem tudom lefelé tölteni a mycomicpost.com-ról a részeket. Eddig a társam meg tudta tenni, hogy egy e-mail-hez csatolva elküldte a képregény egyik felét, egy következő e-mail-ben pedig a másikat, ezt tömörítve tudtam letölteni és ahányszor megnyitom, a gépem mindig megkér, hogy vegyek WinRAR regisztrációt, aztán a következő ablakban megint, és végül a Windows Live Fotótárban jelenik meg az egyes oldalak képe. Ezt eddig sikerült megnyitnom, és tudtam küldeni a fordítást, most viszont nekem kellett volna letöltenem a Deluge 01-et és megint nem sikerült, ahogy a többit se tudtam leszedni a mycomicpost.com-ról.

Akit érdekel a Knight Errant magyarul, otthon van a számítástechnikában, le tudta szedni a képregényt, van egy kis ideje és esetleg a fenti leírásból ráismert, hogy hogyan kaptam meg az eddigi részeket nem küldené el a Deluge és az Escape megjelent részeit? Szeretnék még a nyáron végezni a Knight Errant-tel, az új Blood Ties-szal és esetleg elkezdeni a Dawn of the Jedi sorozat fordítását és ha lenne, aki elküldi a képregényeket( nem oldalcímet, nem linket a letöltéshez, hanem magát a képregényt ), akkor meg is csinálom a fordítást még a nyáron, ha addig élek is.

Az e-mail címem bimi12@freemail.hu, ha többen is elküldenétek az még jobb lenne, mert abból csak lesz legalább egy amit meg tudok nyitni, akármilyen béna vagyok is. A segítséget előre is köszönöm.

Hát én nem értek a számítástechnikához. A Deluget nem lehet letölteni, mert a linkek elavultak, én sem tudtam letölteni. Az Escapet viszont igen, azt átküldhetem, ha gondolod. Ezek szerint az Aflame már kész? Mikor lesz fenn a jedirenden? Én is küldtem mailt Eszternek, hogy segítenék a képregényfordításban, de még nem írt vissza. A Blood Ties Jango And Boba Fett már fenn van a jedirenden, a Blood Ties Boba Fett is Dead két része jelent meg, azokat is átküldhetem. Bár nem tudom, talán az utóbbit én fogom fordítani. Mert ha én megcsinálnám a BTt, akkor neked maradna időd a KE mellett a DOTJra. Akk küldöm a KE escapet, az van meg :P

Szerk: Nem sikerült átküldenem.Kiírja h hibás. Nemtom. Bocsi :(

Szerkesztve: - zilllosarkany

Hozzászólás ideje:

Azért kösz,hogy megpróbáltad. Az Aflame utolsó részén dolgozom jelenleg, viszont a photoshop-ot Eszter csinálja és ő még a második résznél tart, amennyire tudom.

Szerkesztve: - bimi12

Hozzászólás ideje:

Közben Eszter már elküldte a következő KE részeket bimi12-nek. :P Legkésőbb holnap felkerül az oldalra az Aflame 2. része magyarul. De ez még titok. ;)

Ha valaki szeretne képregényt fordítani jedirendre, tessék nekem írni: jedi.rend@gmail.com

Foglalt sorozatokról itt lehet tájékozódni: http://jedirend.com/multimedia/kepregenyek/foglalasi-lista/

Hozzászólás ideje:

A verseny még nem kezdődött el, holnap fogom belevetni magam a konkrét munkába, aztán majd tessék várni a kiírást. ;)

Hozzászólás ideje:

A verseny még nem kezdődött el, holnap fogom belevetni magam a konkrét munkába, aztán majd tessék várni a kiírást. ;)

Ja oké, rendben, már azt hittem jegelve van. :)

Hozzászólás ideje:

Ősszel megjelenik az első TOR képregény. Keménytáblás lesz.

Ezazz! Remélem meg tudom rendelni a Luke vagy a Halálcsillag regéénnyel :D Kb ára mennyi lesz?

Hozzászólás ideje:

Ősszel megjelenik az első TOR képregény. Keménytáblás lesz.

Kösz a jó híreket, érdeklődve várom, reméljük nem lesz túl drága.

Hozzászólás ideje:

Ezazz! Remélem meg tudom rendelni a Luke vagy a Halálcsillag regéénnyel :D Kb ára mennyi lesz?

Kösz a jó híreket, érdeklődve várom, reméljük nem lesz túl drága.

Mivel keménytáblás lesz, ezért az ára is magas lesz. Még nem tudni mennyi lesz az ára, de én 3000-et saccolok minimum. Tehát a vastagabb képregények még ennél is drágábbak lesznek.

Hozzászólás ideje:

Mivel keménytáblás lesz, ezért az ára is magas lesz. Még nem tudni mennyi lesz az ára, de én 3000-et saccolok minimum. Tehát a vastagabb képregények még ennél is drágábbak lesznek.

Én mindenképpen megveszem őket és szerintem jó dolog a kemény táblás kiadás. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.