Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Olyasmi minőségű kiadványnak örülnék, mint A Sith-ek aranykora. A rajz nem volt a legmegnyerőbb, a papír minőségére viszont egy rossz szó nem lehet. A hagyományos Semic kiadványok sokszor elmosódtak, megfogták a másik oldalt, stb. Remélem, ilyen nem fordul elő, főleg ha nem lesz olcsó mulatság.

Hozzászólás ideje:

Nem, ez teljesen kemény fedeles lesz, és a lapminőség valóban a Sithek aranykorához hasonló. Az áruk miatt aggódok, lehet, hogy még a könyveknél is drágábbak lesznek.

Hozzászólás ideje:

A Sithek A télleg jó volt, bár csak az első rész van meg :(

A folytatását (A Sith Birodalom bukása azt hiszem) a Semic nem adta ki hasonló formában, az alacsony eladási számra hivatkozva, hanem a kéthavonta megjelenő képregényekben jelent meg hat részletben.

Hozzászólás ideje:

Olyasmi minőségű kiadványnak örülnék, mint A Sith-ek aranykora. A rajz nem volt a legmegnyerőbb, a papír minőségére viszont egy rossz szó nem lehet. A hagyományos Semic kiadványok sokszor elmosódtak, megfogták a másik oldalt, stb. Remélem, ilyen nem fordul elő, főleg ha nem lesz olcsó mulatság.

Annál is minőségibbet akarnak.

Nem, ez teljesen kemény fedeles lesz, és a lapminőség valóban a Sithek aranykorához hasonló. Az áruk miatt aggódok, lehet, hogy még a könyveknél is drágábbak lesznek.

Erre már most mérget lehet venni, hogy a könyveknél is drágább lesz. És emiatt nagyon rezegni fog a sikeren a léc.

A folytatását (A Sith Birodalom bukása azt hiszem) a Semic nem adta ki hasonló formában, az alacsony eladási számra hivatkozva, hanem a kéthavonta megjelenő képregényekben jelent meg hat részletben.

Egészen pontosan 5 részben.

Hozzászólás ideje:

Képregény beírót keresek a Dawn Of The Jedi első részéhez. malackald@gmail.com és kérem, hogy az illető itt is jelezze :)

A mit tud? :D

Hozzászólás ideje:

A mit tud? :D

A beíró photoshoppal dolgozik jobb esetben. Letisztázza az oldalakat, hogy szépek legyenek, ne látszódjon annyira, hogy szkennelt dologról van szó, aztán pedig beírja a magyar szöveget a bubikba.

Hozzászólás ideje:

Tényleg a Dawn of the Jedinek van valami fordítása, legalábbis tervben. Én angolul nem tudom élvezni a dolgokat, sajnos. :cry:

Hozzászólás ideje:

Tényleg a Dawn of the Jedinek van valami fordítása, legalábbis tervben. Én angolul nem tudom élvezni a dolgokat, sajnos. :cry:

Az első rész fordítása hamarosan kész, csak kéne egy beíró. Bár most jegelem egy kicsit A Fair Trade miatt.

Hozzászólás ideje:

A beíró photoshoppal dolgozik jobb esetben. Letisztázza az oldalakat, hogy szépek legyenek, ne látszódjon annyira, hogy szkennelt dologról van szó, aztán pedig beírja a magyar szöveget a bubikba.

PS-hez nem értek sajna :S

Hozzászólás ideje:

Csak hogy milyen szinten tudok elolvasni folyékonyan egy angol szöveget :)

Én is a középfokú nyelvvizsga után olvastam az első angol nyelvű regényemet, a 293 oldalas Indiana Jones and the Philosopher's Stone-t. Először tartottam tőle, hogy milyen lesz, de szerintem teljesen élvezhető volt. Egy-két szót kellett csak megnéznem a szótárban, pedig a nyelvvizsgát 70% körül tettem le.

Hozzászólás ideje:

2013 januárjában új képregénysorozat indul a klasszikus trilógia szereplőivel. A címe Star Wars: In The Shadows Of Yavin IV. Az író Brian Rood, a képeket pedig Alex Ross rajzolta, a borítót pedig Carlos D' Anda készítette el. A Dark Horse Comics azt mondta, ezt a sorozatot olyanoknak ajánlják, akik szeretik a filmeket, de nem követik az EUt. Persze az EU kedvelők is olvashatjàk :P A képregényről még több info derül majd ki a ComicConon. Addigis itt a borító, egy plakát és pár kép:

http://www.brianwood.com/sw.jpg

http://img.gawkerassets.com/img/17se3k2ya70q8jpg/medium.jpg

http://img.gawkerassets.com/img/17se3k2ydn9jzjpg/medium.jpg

http://img.gawkerassets.com/img/17se3k6wdyqnhjpg/medium.jpg

A tartalom, illetve az idő még ismeretlen, de a képek alapján A Birodalom Visszavág előtt játszódik nem sokkal.

Hozzászólás ideje:

Hogy áll a Blood of the Empire fordítás? Szente Mihály fordítja?

Szerintem nem. Ő most el van foglalva a Halálcsillag fordítással, augusztus végére el kell készíteni. Aztán ott van még az Allegiance is.

Hozzászólás ideje:

Darth Vader and The Ghost Prison #3

http://mycomicpost.com/?p=65124

Ezt eléggé furcsának találom, hogy a jediknek volt egy saját, eltitkolt börtönük, kicsit tényleg kezdett a rend romlani... Kíváncsi vagyok, hogy lesznek-e ismerős alakok a börtönben.

Jövő héten jön a Blood Ties Boba Fett is Dead negyedik, befejező része, és elindul a Darth Maul Death Sentence sorozat is.

Az utóbbiból kis ízelítő: http://www.darkhorse.com/Comics/Previews/21-327?page=0

Szerkesztve: - Rincewind

Hozzászólás ideje:

Darth Vader and The Ghost Prison #3

http://mycomicpost.com/?p=65124

Ezt eléggé furcsának találom, hogy a jediknek volt egy saját, eltitkolt börtönük, kicsit tényleg kezdett a rend romlani... Kíváncsi vagyok, hogy lesznek-e ismerős alakok a börtönben.

Jövő héten jön a Blood Ties Boba Fett is Dead negyedik, befejező része, és elindul a Darth Maul Death Sentence sorozat is.

Az utóbbiból kis ízelítő: http://www.darkhorse.com/Comics/Previews/21-327?page=0

Ez a Ghost Prison egyre jobb lesz. Remélem eljut a magyar kiadás idáig.

Hozzászólás ideje:

Volt nekik kevésbé eltitkolt is, a Citadel.

Hozzászólás ideje:

Volt nekik kevésbé eltitkolt is, a Citadel.

Osi Sobeck :)

Végre eljutottam odáig, hogy végigolvassam a Force Stormt. Valami eszméletlen volt. A rajzokkal magyon meg vagyok elégedve, a történet fergeteges. Csomó érdekes dolog van benne. Nagyon tetszett. Ha ez ilyen jó volt, milyen lesz a többi? Már nagyon várom The Prisoner Of Bogant. Megvan a kellő hangulat, mindenkinek ajánlom. Ja, és pontosítanék a Dawn of tge Jedi - The Prisoner of Bogan #01 nem jövőre, hanem még novemverben jön.

Nagyon örülök, hogy akárcsak a regényeknél, a képregények az idő előrehaladtával is egyre minőségibbek :P A Blood Tiest, ha kijön a negyedik, egybe elolvasom.

Hozzászólás ideje:

Osi Sobeck :)

Végre eljutottam odáig, hogy végigolvassam a Force Stormt. Valami eszméletlen volt. A rajzokkal magyon meg vagyok elégedve, a történet fergeteges. Csomó érdekes dolog van benne. Nagyon tetszett. Ha ez ilyen jó volt, milyen lesz a többi? Már nagyon várom The Prisoner Of Bogant. Megvan a kellő hangulat, mindenkinek ajánlom. Ja, és pontosítanék a Dawn of tge Jedi - The Prisoner of Bogan #01 nem jövőre, hanem még novemverben jön.

Nagyon örülök, hogy akárcsak a regényeknél, a képregények az idő előrehaladtával is egyre minőségibbek :P A Blood Tiest, ha kijön a negyedik, egybe elolvasom.

Felcsigázott ez a vélemény. Jó lenne, ha legalább a Tim Lebbon-féle regény megjelenne nálunk.

A Crimson Empire III miről szól? Érthető az előzmények nélkül, érdemes elolvasni?

Egy Kenix Kil nevezetű illetőről, aki a Császár vörös köpenyes testőrei közé tartozott. A Crimson Empire I és II ismerete szükséges lenne hozzá.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.