Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Republicok szerintem rajzilag nagyon jók voltak (én nagyon kritikus vagyok rajztanilag), aztán jött a Jediből a Yodás rész ami nem tetszett - a másik kettő igen - meg a Grievousos képregény, ami szerintem borzalmas volt. Utánna jött megint egy Birodalom, na annak az első két füzete volt jól megrajzolva Adriana Melotol, de aztán a harmadik füzetre Michel Lacombe lett a rajzoló, aki borzalmassá tette az uccsó részt. Hogy erre mi szükség volt? De még mindig jobb a helyzet itt, mint az Aliens, Predator és Aliens vs Predator képregényekkel. Nahát, azok közül 10-ből egy, ha jól van megrajzolva.

Tényleg, az e havi képregénnyel mi a helyzet? Itt van 30-a és még nem kaptam meg, pedig előfizető vagyok. És most a Last Commandnak kéne jönnie, amire '99 óta várok.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
A Republicok szerintem rajzilag nagyon jók voltak (én nagyon kritikus vagyok rajztanilag), aztán jött a Jediből a Yodás rész ami nem tetszett - a másik kettő igen - meg a Grievousos képregény, ami szerintem borzalmas volt. Utánna jött megint egy Birodalom, na annak az első két füzete volt jól megrajzolva Adriana Melotol, de aztán a harmadik füzetre Michel Lacombe lett a rajzoló, aki borzalmassá tette az uccsó részt. Hogy erre mi szükség volt? De még mindig jobb a helyzet itt, mint az Aliens, Predator és Aliens vs Predator képregényekkel. Nahát, azok közül 10-ből egy, ha jól van megrajzolva.

Én is szinte ugyanezekre gondoltam! :)

Hozzászólás ideje:

:rock:

Itt a legacy 01 is. A rajzzal szerintem nincs probléma, de egy kicsit még idegen ez a történet  :rock:

Biztosíthatlak hogy a rajzal nincs itt probléma! :rock:

Ja és köszi!!!

Szerkesztve: - kudarmubat

Hozzászólás ideje:

Hát nekem ez a képregény nem jött be annyira. Van, amiben nem rugaszkodtak el a filmektől, és el kellett volna, és van, amivel elrugaszkodtak, pedig nem kellett volna. Viszont vannak azok a guard knightok vagy mik, azok tetszettek.

Hozzászólás ideje:
Hát nekem ez a képregény nem jött be annyira. Van, amiben nem rugaszkodtak el a filmektől, és el kellett volna, és van, amivel elrugaszkodtak, pedig nem kellett volna. Viszont vannak azok a guard knightok vagy mik, azok tetszettek.

Pontosan mire gondolsz, miben ment túl messzire a képregény? (és miben nem)

Az Imperial Knights-ok úgylátszik mindenki kedvencei. :o

Az ewok-ot észre lehet venni?

Hozzászólás ideje:
Pontosan mire gondolsz, miben ment túl messzire a képregény? (és miben nem)

Amiben messzire ment:

- már megint Skywalkerek

- a látvány alapból nekem túl megfoghatatlan, hiányzik belőle a Star Warsra jellemző "itt élni is lehet" érzés, pl ott az az ossusi Jedi Templom, ami egy halom borzalom szerintem.

- Cade Skywalker... ez egy börtöntöltelék, olyasféle, akit a Sithektől is kidobnának. Fantáziátlan hústorony, ráadásul száz éves pisztolyt (ami voltaképen puska) használ.

- kicsit baromi sok lett a Darth..

- Darth Talon, szinte tökéletes leszármazottja a Jedi Knight 3: Jedi Academy egyik algonoszának (Tavion tanítványa), és hát Maul bácsi csaja is lehetne (bár ha jól tudom, Maulon azok a minták valamiféle Sith minták voltak, szóval még ezt el is nézem).

Amire nem mentek messzire:

- már megint Stardestroyerek? Jó formája van annak a hajótípusnak, dehogy minden hadihajót arra formálnak, az túlzás.

- még mindig a Birodalom? Jó, bár nem olvastam végig, szerintem továbbra sem a jófiúk csapatában játszanak, bár ha a tippem helytelen, akkor jó.

- Jedi X-83 Twintail Fighter, nos, láthattuk, hogy mekkora különbségek vannak a Star Wars világában két olyan incom gép között, melyeket egymáshoz képest alig tíz-tizenöt évvel gyártottak (X-Wing - ARC-170), itt viszont száz év telt el, de ez a gép még mindig az X-wing jegyeit hordja magán.

- A legtöbb hajó fantáziátlan, korábban már látott hajók újragondolása.

- stormtrooper, hát ezek szinte semmit sem változtak száz év alatt, persze húsz év alatt anno gyökeresen megváltoztak.

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Pont arra gondoltam, hogy nem túl Luke-os. Ő is feketében járkált (a végefelé már igen, és nem hiszem, hogy később ismét váltott), és nem ilyen cuccban. Nem illik hozzá szerintem. Pont ez a bibi az epVI végével is, hogy a szerelés nem illik Anakinhoz, de ezt halkan mondtam :D

Hozzászólás ideje:

cadelukexb7.jpg

Azt még nem tudni, hogy hogyan halt meg.

A Prequel óta egyébként gyakran ábrázolják ilyen ruhában.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Hát furán fest, de nem olyan rossz ez a ruha rajta. Olyan Obi-Wanos. De mellette ez a Jacen (gondolom ez ő)... hát ez már nem olyan jó...

Kiváncsi vagyok, hogy a rajongók hogy fogadják el, hogy Luke halott...

Az a fickó szerintem is Jacen, bár akár Cade Skywalker is lehet.

Hozzászólás ideje:
Ha Csubakkát kinyírták, akkor Luke-al is megtehetik. :)

Hát mivel nem halhalhatatlan, valamikor csak meg kell neki is halnia az idő előre haladtával :)

Hozzászólás ideje:

Hmm.. Csubakkát tudom, olvastam róla. Anakin Solot is megölik a New Jedi Orderben.

Luke-ra gondoltam, mert az ő haláláról volt szó lentebb :)

Ody, nekem nem az rémlik, hogy pocsék halála volt Csubakkának.

Hozzászólás ideje:

Hát ha Cade az, akkor érthető hgy halott... :)

És lehet h végelgyengülésben halt meg, csak a halála után fiatalodott vissza, ahogyan ezt Anakin is tette 2004-ben. Plusz olyat kellett rajzolni amit a rajongók fölismernek...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.