Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Július 24. Hozzászólás ideje: 2022. Július 24. 2022. 07. 18. - 17:33, csoli1138 írta: A 3. évad jön februárban nem? Az előzetest csak megkaphatnánk előbb! Sőt, ha ez a kutya minőség fent van még mindig, szerintem két lehetőség lenne. Törölni, vagy kiadni rendesen. fura. Ezzel egyetértek. Tényleg jöhetne az előzetes korábban. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Július 24. Hozzászólás ideje: 2022. Július 24. A Rogue One-nak is van olyan kedvcsinálója, amit soha nem adtak ki, csak kamerás verzió lelhető fel belőle. A Mandalorian 1. évadának se kaptuk meg a kedvcsináló jelenetét, amit anno Celebration-ön bemutattak, csak magában a sorozatban. Felesleges arra várni, hogy konkrétan ezt az előzetest bármilyen formában megkapjuk. Majd jön egy másik előzetes januárban, amikor rend szerint jönnie kell. Addig meg úgyis lesz mit nézni. 2 Válasz
Kiemelt hozzászólás Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Kiemelt hozzászólás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Az előzetes. 8 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Úgy tűnik ez egy az egyben az, amit korábban kamerásban láttunk Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Nagyon jó! Én először láttam! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. 14 órával ezelőtt, Yoda József írta: Úgy tűnik ez egy az egyben az, amit korábban kamerásban láttunk Igen az. De így azért mindjárt más. Nagyon jól néz ki! Úgy tűnik a mozifilm helyett inkább erre költötték a pénzt. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. Én valahogy annyira nem bánom 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Igen az. De így azért mindjárt más. Nagyon jól néz ki! Úgy tűnik a mozifilm helyett inkább erre költötték a pénzt. Megenyhültek a népharag láttán szerintem és inkább kitették Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
Az első teaser
Ajánlotta: Ody Mandrell
8 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.