Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 22. Ősszel ez is érkezni fog. Az első szám borítója. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 23. Baby Yoda után Baby Embo? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 24. 10 hours ago, NorbiLordi said: Baby Yoda után Baby Embo? Nem Embo, de már szerepelt a lány az első Adventuresben csak a neve nem jut eszembe. De ez alapján Maz is fel fog tűnni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. November 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. November 17. Májusban újra lesz Ingyenes Képregénynap, ahol a Dark Horse egy újabb különszámot jelenít majd meg. Úgy néz ki, hogy ez a történet az első fázis végén játszódik, a HRA utolsó része után. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Május 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Május 10. Érdekeset húzott a Dark Horse: A mai nap megjelent volna az 5. füzet, de a kiadó eltolta a megjelenést egészen május utolsó napjáig (május 31, szerda). Szóval a mai napból végül semmi se lett... Továbbá bejelentették, hogy az utolsó 3 füzetet (6-8 számok) egynapon, június 28-án fogják kiadni. (már előre látom, hogy legalább 1 júliusra fog tolódni...) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Május 16. Fura, hogy ilyen gyorsan lezárják ezt a sorozatot is, azt hittem elmegy legalább tíz számig mint a Marveles THR. Amúgy eddig eléggé side story a történet - még csak az első három számot olvastam - és még annyi csatlakozást sem érzek a fő sztorihoz mint az első fázisos Adventuresben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 29. Megérkezett a 2. fázis THR Adventures sorozat magyar változatának 1. száma, amit elérhettek az swfantranslations oldalon. A sztori főszereplője az első szériából megismert Jedi, Sav Malagán - aki ekkor még csak egy takodanai padawan, aki nem rajong túlzottan a Jedi Rendért... Jó szórakozást! 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 29. Nagyon szépen köszönjük! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 30. Sav Malagán már az első fázisban is az egyik kedvenc Jedim volt. Ez az idővonalon hol helyezkedik el? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 30. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ez az idővonalon hol helyezkedik el? Még komolyabban nem ástam bele magam a 2. fázisba (konkrétan nekem ez az első tartalom belőle), így erről talán @Bence1997 tud pontos felvilágosítást adni... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 31. 2023. 07. 30. - 10:08, Ody Mandrell írta: Ez az idővonalon hol helyezkedik el? A 2. fázis történeteit bárhogyan ellehet olvasni, szóval ha valakinek ez az első 2. fázisos története, nem marad le semmiről. Én ezt a képregényszériát nem fejeztem be, de tervezem. Az infókat hallva - illetve 1-2 spoiler elémkerült - ez a történet belevezet minket a Jedhai csatába, szóval az első 3-4 szám még az előtt játszódik, a többi meg azt mutatja be Sav szemszögén keresztül. A Jedhai csata pedig az idővonal szerint a Convergence/Path of Deceit után veszi fel a fonalat, előbbi közvetlen folytatásaként. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.