Jump to content

2007-12-30


Ody Mandrell

Recommended Posts

Qui-Gon Jinn a Tatooin-on járva megkóstolt mindenféle lőrét, ám Shmi borfőzeténél jobbat nem kortyolgatott. A képen az aktuális Tatooin-i újévre hörpintenek épp. A pia azonban öl, butít, és nyomorba dönt! Ez lett főhőseink veszte is. A kérdés az, hogy milyen sorrendben haláloztak el a képen látható szereplők?

 

kviz1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Obié a pont!

 

Obi-Wan hű tanítványa volt régi mesterének, így az ivás tudományát is magáévá tette. Bár Qui-Gon ?t nehéz volt az asztal alá inni, Obi-Wan ?nak ez néha sikerült, amiért igen nagy tisztelet övezte, amerre csak járt. A képen látható lokál vendégei is árgus szemekkel figyelik, ahogy a Jedi lovag az első felest legurítja. A nyüzsgő tömegben két cameo szereplőt is kiszúrhatunk, akiknek más szerepük is akad a filmekben. Kik ők, és milyen karaktereket formálnak meg?

 

kviz2.jpg

Link to comment
Share on other sites

Donáté a helyes válasz.

 

Obi-Wan öreg korára is megőrizte a tudást, amit később igyekezett átadni Luke-nak. Szokás szerint beestek az első útba eső ivóba, ahol megkezdődhetett az okítás. Ám Kenobi mester, mivel rég nem ivott, hamar duplán kezdte látni a világot, ráadásul vitába is keveredett az egyik helyi lakossal, hogy ki tud több szeszt lezúdítani a torkán. Persze a fiatal Luke látta kárát a szóváltásnak, akit egy asztalhoz taszított a részeg idegen. Hány pohár látható, amikor Luke az asztalhoz vágódik?

 

kviz3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Cocénak egy kis sikerélmény, eltaláltad. Négy az asztalon, egy pedig az egyik vendég kezében. :)

 

Jabbát láthatjuk, amint előre iszik a medve bőrére. A testes Hutt ebben a jelenetben sem hazudtolja meg magát, hisz egy nagy pohár 99%-os Tatooin-i Bantha bólét kortyolgat. Ivócimborái közül kitűnik Boba Fett, aki arról híres, hogy páncélnak álcázott maszkkal fedi el testét, melyen az alkohol mértéktelen fogyasztásának jelei már igen csak eluralkodtak. A jó Boba az utolsó pillanatokig hű maradt főnökéhez, ám végül ő is a Sarlacc gyomrában végezte. Hányadikként esett bele a mindig éhes lény szájába?

 

kviz4.jpg

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information