Jump to content

Évadértékelés

Ody Mandrell

Recommended Posts

• Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ez a dobszerda is eljött. Imádom a szerdákat. (off: Szerdán születtem, a lányomat szerdán szültem. Idén szerdára esett a szülinapom, a sorozatok is szerdán jöttek mostanság új résszel. on)

Ez a dobszerda is eljött.

Imádom a szerdákat.

(off: Szerdán születtem, a lányomat szerdán szültem. Idén szerdára esett a szülinapom, a sorozatok is szerdán jöttek mostanság új résszel. on)

Ez a szerda is egy jó nap. Szabadnap.

BB lezáró dupla rész, Mandó 3/5. rész.

Tikk-Takk, TikkTokk-Titkok.

A Mandót emésztgettem még a 15. rész közben és nem a rész hibájából álmosság tört rám, fel kellett rázni magam, hogy folytatni tudjam.

Ismerve a történelmet, ami itt még a jövő, szinte borítékolható volt, hogy a fiúk-lányok zöme biza nem fogja túl jó helyzetből várni a folytatást.

Elég vegyes volt az évad. Szétszóródott a csapat, aztán mikor felcsillant a remény, hogy újra együtt, csak újrakeverték a bábukat.

Az új karakterek jól működnek és ahol kell ott erős érzéseket és indulatokat váltanak, váltottak ki. Van akitől hamar megváltunk és örültünk is neki.

Most visszagondolva legtöbbször Tech karakterére koncentrált az évad, ő került előtérbe és a 15. résznél villant be, hogy enyhén autista vagy inkább Aspergeres jellemzőkkel bír. Nem is tudom mit írhatnék, letaglózott az évadzáró. :cry:

A szavazást még halogatom, friss az élmény.

Savazni nem fogom sehol, kissé hullámvasút, néhol gyerekes vagy inkább kalandos, máshol meg nagyon is érett évadot kaptunk.