Ody Mandrell Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 A bővebb értékelések helye. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted March 29 Share Posted March 29 Ez a dobszerda is eljött. Imádom a szerdákat. (off: Szerdán születtem, a lányomat szerdán szültem. Idén szerdára esett a szülinapom, a sorozatok is szerdán jöttek mostanság új résszel. on) Ez a szerda is egy jó nap. Szabadnap. BB lezáró dupla rész, Mandó 3/5. rész. Tikk-Takk, TikkTokk-Titkok. A Mandót emésztgettem még a 15. rész közben és nem a rész hibájából álmosság tört rám, fel kellett rázni magam, hogy folytatni tudjam. Ismerve a történelmet, ami itt még a jövő, szinte borítékolható volt, hogy a fiúk-lányok zöme biza nem fogja túl jó helyzetből várni a folytatást. Elég vegyes volt az évad. Szétszóródott a csapat, aztán mikor felcsillant a remény, hogy újra együtt, csak újrakeverték a bábukat. Az új karakterek jól működnek és ahol kell ott erős érzéseket és indulatokat váltanak, váltottak ki. Van akitől hamar megváltunk és örültünk is neki. Most visszagondolva legtöbbször Tech karakterére koncentrált az évad, ő került előtérbe és a 15. résznél villant be, hogy enyhén autista vagy inkább Aspergeres jellemzőkkel bír. Nem is tudom mit írhatnék, letaglózott az évadzáró. A szavazást még halogatom, friss az élmény. Savazni nem fogom sehol, kissé hullámvasút, néhol gyerekes vagy inkább kalandos, máshol meg nagyon is érett évadot kaptunk. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts