Jump to content

George Mann: The High Republic - The Battle of Jedha


Bence1997
 Share

Recommended Posts

Az audiobook február 14-én fog megjelenni írott formában (hasonlóan mint a Dooku: Elveszett Jedi, a Doctor Aphra vagy a Fergeteghajtó), amely folytatja a Convergence c. könyvben történt eseményeket. Borító és szinopszis:

 

battle-of-jedha-cover_6e4cffd0.jpeg?regi

 

A Convergence. című könyv eseményei után, A Jedik Jedhára utaznak ebben a vadonatúj Star Wars-hangoskönyvben.

 

Jedha. Ennek az ősi világnak a kopott utcái a galaxis összefolyásaként szolgálnak. Mindenki látogatja, de senki sem birtokolja. Itt a jedik csak egy hitvallás a sok közül, akik imádják és tanulmányozzák az Erőt. A Whillek Őrzőitől a Nyitott Kéz Ösvényéig számtalan lény érkezik ide, hogy békében tanuljon és ossza meg a tudást.
 

Miközben egész Jedha az Egyensúly Ünnepére készül, a galaxis még mindig az Eiram és E'ronoh elleni erőszakos cselekmények utóhatása alatt van. De miután meghiúsítottak egy összeesküvést, amely a két bolygó közötti háború kiélezésére irányult, a Jedik úgy vélik, hogy a tartós béke elérhető közelségbe kerülhet. Creighton Sun mester és Aida Forte jedi lovag a két bolygó küldöttségeivel érkezik a Jedhára, hogy hivatalosan is véget vessenek az "Örök háborúnak". A Jedik remélik, hogy a Jedha számos frakciójának harmóniája, valamint a békeszerződés aláírása jelképet teremt a galaxis többi része számára arról, hogy mit lehet elérni az egységgel.

 

De nem mindenki örül a Jedik közreműködésének, vagy nem mindenki hajlandó a békével foglalkozni. Pletykák kezdenek keringeni arról, hogy a Jedik háborút hoznak magukkal. A bizalmatlanság és a harag, amely oly sokáig táplálta az Örök háborút, most azzal fenyeget, hogy megrontja Jedha közösségeit. Amikor a szent holdon erőszak tör ki, a háború, amelynek a Jedhán kellett volna véget érnie, hamarosan az egész világot magával ragadhatja.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Az audiobook február 14-én fog megjelenni írott formában (hasonlóan mint a Dooku: Elveszett Jedi, a Doctor Aphra vagy a Fergeteghajtó), amely folytatja a Convergence c. könyvben történt eseményeket. B

Elkezdtem hallgatni. Egyelőre az első rész volt meg, ami kb. 80 perc. Az egész hangoskönyvet kb. 5 és fél óra alatt ki lehet pörgetni. Érdekesen hangzik a sztori, amely összekapcsolja az eddigi történ

Elkezdtem hallgatni. Egyelőre az első rész volt meg, ami kb. 80 perc. Az egész hangoskönyvet kb. 5 és fél óra alatt ki lehet pörgetni. Érdekesen hangzik a sztori, amely összekapcsolja az eddigi történéseket, de önállóan is ellehet fogyasztani. Holnap folytatom tovább.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information