NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. 2 perccel korábban, Bence1997 írta: A végső kérdés: Döntő feladvány: Téma: Esemény Milyen esemény történt? 12 boldog résztvevő. Utolsó vacsora 1 1
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Érkezik az első segítség: Az EpI-ben történt meg ez az esemény.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. A végén az ünneplés.
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. 2. segítség: A fordításban valamiért a 18-ból 12 lett. Szóval 18 jelentkezőnk volt ezen az eseményen. (Ne kérdezzétek hogy hogyan lett más szám )
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. 2 perccel korábban, Wilde írta: Anakin vizsgáztatása Amennyiben az, az Jedi tanács ülés, már eleve a 12 tagról tudni lehetett. Erre kíváncsi leszek.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Na amíg pötyögtem addig jól lemaradtam...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Megvan a nyertesünk @Wilde személyében!!! Gratulálok a nyertesnek és a többieknek is. Valóban a fogatversenyzés volt az esemény. Az eredeti szöveg: 18 versenyző indult el ezen a versenyen, amit végül egy 9 éves fiú nyert meg. 1 1
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Na amíg pötyögtem addig jól lemaradtam... A szerelődroidok hibája!
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. (szerkesztve) 3 perccel korábban, Bence1997 írta: 2. segítség: A fordításban valamiért a 18-ból 12 lett. Szóval 18 jelentkezőnk volt ezen az eseményen. (Ne kérdezzétek hogy hogyan lett más szám ) Igen csak az a baj, hogy ez full megtévesztő volt mert a Jedi tanács pont 12 tagból áll. 1 perccel korábban, Donát írta: A szerelődroidok hibája! Amíg magyaráztam, lemaradtam az utolsó segítségről.... Szerkesztve: 2023. Január 7. - Ody Mandrell
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Köszönöm szépen srácok, hogy velem tartottatok. Remélem jól éreztétek magatokat. Voltak izzasztó feladványok, illetve voltak könnyebbek is. Remélem a következő ilyenen is részt vesztek. A végeredmény: NorbiLordi 2p Iqvi 2p Ody M. 4p Wilde 5p
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. (szerkesztve) Hát azért itt a végén kicsit keserű a szám íze.... Amúgy ez döntő volt Wilde és köztem, de Norbi már legelőször beírta a megfejtést. Ez most hogy volt? Na mindegy. Gratulálok Wilde-nak, nem fog összedőlni a világ emiatt. Szerkesztve: 2023. Január 7. - Ody Mandrell
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Most még mindig döntetlen, nem? Mert előbb írtam a megfejtést.
Wilde Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Köszi Bence, nagyon jó játék volt. Az elején nem igazán értettem, meg túl nehéznek is tűnt a nyomokból kitalálni, de volt több is, ami egyértelmű volt és simán rá lehetett jönni (ez az utolsó mondjuk pont nem), de jól megcsináltad a kérdéssort! Én is gratulálok mindenkinek, nagyon sok kérdésnél nekem fogalmam sem volt, csak a sokadik körbelövésre sikerült eltalálni. Azt, hogy Algériából, hogy lett Alderaan, azt még mindig nem tudom, én ott leragadtam a sivatagnál... 1
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. 1 perccel korábban, NorbiLordi írta: Most még mindig döntetlen, nem? Mert előbb írtam a megfejtést. Az utolsó, döntő kérdésnél csak azok válaszolhattak már, akik a győzelemre mentek pontazonossággal. 1
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Éppen most , Bence1997 írta: Az utolsó, döntő kérdésnél csak azok válaszolhattak már, akik a győzelemre mentek pontazonossággal. Norbi beírta először.
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Éppen most , Bence1997 írta: Az utolsó, döntő kérdésnél csak azok válaszolhattak már, akik a győzelemre mentek pontazonossággal. Jó akkor....
Wilde Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Ha van még egy kérdés, akkor lehet még egy kör és ott senki más nem ír bele...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 7. (szerkesztve) A továbbiakat a Kantinban tudjuk megbeszélni. Valaki tudja, hogy miképp kell topikot zárni? Nem lesz több kérdés. Szerkesztve: 2023. Január 7. - Bence1997
Ajánlott hozzászólás