Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Akkor hozzásegítetted a bronzhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Szebbnél szebb bolygók vannak ebben a mezőnyben. Coruscant, Desix, Kashyyyk, Pabu. Én talán a Birodalom fővárosára szavaztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. A nyertes pedig nem más, mint a Star Wars édenkertje, Pabu! 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. 2 perccel korábban, Pildi írta: Pabut választottam Én is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Pabu uncsi. Nem a nyaralóhelyre kell ilyenkor szavazni. Na mindegy, legalább egy harmadik hely összejött Weylandnak. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. (szerkesztve) Következzenek a legjobb állatok. Vízi rák szörny Skara Nal szörnye (kicsi Zillo) Kinrath Mylaya Massiff Zillo szörny Kouhun Moon-yo Szerkesztve: 2023. Április 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Szerintem Zillo lesz a nyerő. Hatásos visszatérése volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Zillo lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Zillo sárkány! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. 3 perccel korábban, Donát írta: Pabu uncsi. Weyland is csak a labor miatt izgalmas, nem maga a bolygó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Zillo nem akart lemaradni a donor mögött. Agyonverte a mezőnyt. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Jöjjenek a mellékszereplők! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Hajrá Mayday! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Én is Mayday-re szavaztam. Remélem nyerni fog. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Megérdemelte volna Mayday, de a protest szavazatok voltak annyian, hogy ne nyerjen. 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Rex mindig remek, bármelyik sorozatban tűnik is fel, de itt most Mayday jobban megérdemelte volna... 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Rex alig szerepelt, csak a neve vitte el. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. (szerkesztve) Szerintem is. Meg olyan sokat nem csinált az évadban. Persze volt 1-2 akciója, de azok főleg a Bad Batch-el voltak karöltve. Szerkesztve: 2023. Április 22. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Következzen a legjobb idegen karakter. Ciddarin Scaleback Ketch Bolo Venomor parancsnok Halle Burtoni Mas Amedda Mokko Nala Se Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Rex alig szerepelt, csak a neve vitte el. Ilyenkor azt érzem, hogy aki szavazott, az nem pontosan emlékszik, mi volt az évadban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Következzen a legjobb idegen karakter. Én Cid-re szavaztam. Lehet, hogy egy áruló zsivány, de meghatározó idegen karakter volt, az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Megérdemelte volna Mayday, de a protest szavazatok voltak annyian, hogy ne nyerjen. Én Riyora szavaztam, de sajnos itt lemaradt mint a borravaló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Venomorra szavazhattam, a kinézete tetszett. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. 1 perccel korábban, Pildi írta: Ilyenkor azt érzem, hogy aki szavazott, az nem pontosan emlékszik, mi volt az évadban. Vagy csak Rex a kedvence és rá szavaz akármi is legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Éppen most , Pildi írta: Én Cid-re szavaztam. Lehet, hogy egy áruló zsivány, de meghatározó idegen karakter volt, az biztos. Dettó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. (szerkesztve) Cid be is húzta! Úgy, mint legutóbb. Szerkesztve: 2023. Április 22. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Nala Se se szerepelt sokat, mégis mennyien szavaztak rá... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Én Mokko-ra voksoltam. 2 perccel korábban, Pildi írta: Ilyenkor azt érzem, hogy aki szavazott, az nem pontosan emlékszik, mi volt az évadban. Talán olyan is van aki nem is nézte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 22. Éppen most , Rog írta: Talán olyan is van aki nem is nézte. Aki nem nézte miért szavazott volna? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.