Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Szebbnél szebb bolygók vannak ebben a mezőnyben. Coruscant, Desix, Kashyyyk, Pabu. Én talán a Birodalom fővárosára szavaztam.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Szerző A nyertes pedig nem más, mint a Star Wars édenkertje, Pabu!
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Pabu uncsi. Nem a nyaralóhelyre kell ilyenkor szavazni. Na mindegy, legalább egy harmadik hely összejött Weylandnak.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Szerző Következzenek a legjobb állatok. Vízi rák szörny Skara Nal szörnye (kicsi Zillo) Kinrath Mylaya Massiff Zillo szörny Kouhun Moon-yo Szerkesztve: 2023. Április 22.2 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve 3 perccel korábban, Donát írta: Pabu uncsi. Weyland is csak a labor miatt izgalmas, nem maga a bolygó.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Szerző Zillo nem akart lemaradni a donor mögött. Agyonverte a mezőnyt.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Szerző Megérdemelte volna Mayday, de a protest szavazatok voltak annyian, hogy ne nyerjen.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Rex mindig remek, bármelyik sorozatban tűnik is fel, de itt most Mayday jobban megérdemelte volna...
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Szerintem is. Meg olyan sokat nem csinált az évadban. Persze volt 1-2 akciója, de azok főleg a Bad Batch-el voltak karöltve. Szerkesztve: 2023. Április 22.2 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Szerző Következzen a legjobb idegen karakter. Ciddarin Scaleback Ketch Bolo Venomor parancsnok Halle Burtoni Mas Amedda Mokko Nala Se
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Rex alig szerepelt, csak a neve vitte el. Ilyenkor azt érzem, hogy aki szavazott, az nem pontosan emlékszik, mi volt az évadban.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Következzen a legjobb idegen karakter. Én Cid-re szavaztam. Lehet, hogy egy áruló zsivány, de meghatározó idegen karakter volt, az biztos.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Megérdemelte volna Mayday, de a protest szavazatok voltak annyian, hogy ne nyerjen. Én Riyora szavaztam, de sajnos itt lemaradt mint a borravaló.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Szerző 1 perccel korábban, Pildi írta: Ilyenkor azt érzem, hogy aki szavazott, az nem pontosan emlékszik, mi volt az évadban. Vagy csak Rex a kedvence és rá szavaz akármi is legyen.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Éppen most , Pildi írta: Én Cid-re szavaztam. Lehet, hogy egy áruló zsivány, de meghatározó idegen karakter volt, az biztos. Dettó.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Szerző Cid be is húzta! Úgy, mint legutóbb. Szerkesztve: 2023. Április 22.2 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Én Mokko-ra voksoltam. 2 perccel korábban, Pildi írta: Ilyenkor azt érzem, hogy aki szavazott, az nem pontosan emlékszik, mi volt az évadban. Talán olyan is van aki nem is nézte.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Szerző Éppen most , Rog írta: Talán olyan is van aki nem is nézte. Aki nem nézte miért szavazott volna?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.