Jump to content

Lydia Kang: Cataclysm


Bence1997

Recommended Posts

A 2. Del Rey regény április 4-én fog megjelenni Amerikában. A történet a Convergence és a Battle of Jedha hangoskönyv után játszódik.

 

A borító és a szinopszis - amit spoiler tag mögé raktam, mert eléggé spoileres. :)

 

thr-panel-nycc-2022-swthr-catacl_bc1a92c

 

 

A Convergence könyv izgalmas eseményei után a Jedik arra készülnek, hogy szembenézzenek a Nyitott Kéz Ösvényével és befejezzék az Örök háborút.

Spoiler

5 év konfrontálódás után, Eiram és E'ronoh az igaz béke csúcsán áll. De amikor a Jedhán történő katasztrófáról kezdenek el híresztelni, az erőszak újra fellángol az ostromlott világokon. Közösen, a két bolygó örökösei - Phan-tu Zenn és Xiri A'lbaran - a jedikkel együttdolgozva felfedi, hogy a konfliktust egy külső erő rendezte és minden jel a titokzatos Nyitott Kéz Ösvényére mutat, akikre a jedik is gyanakodnak a Jedhán történő katasztrófa miatt.

 

Idő - és válaszok - hiányában, a Jedik megosszák figyelmüket aközött, hogy segítsenek az Eiram és E'ronoh közti erőszak csökkentésében és hogy az Ösvényt vizsgálják. A Jedik között van Gella Nattai, aki ahhoz az egy emberhez fordul akit úgy hisz segíthet  felfedni a rejtélyt, ugyanakkor ez a személy az utolsó, akiben megbízhat: Axel Greylark. A kancellár fia - aki a bűnei miatt van bezárva - mindig is kiakart szabadulni a családi neve által keltett súlyból. Vajon kibékül a jedivel és segíti az igazságért és a békéért folytatott küldetését vagy befogadja az Ösvény ígéretét az igaz szabadság reményében?

 

Ahogy minden út Dalnára vezet, Gella és a szövetségesei felkészülnek az összecsapásra egy olyan ellenség ellen amivel még sose néztek szembe. És szükségük van az Erőbe vetett hitükre, valamint egymásra, hogy túléljék az egészet.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Posts

A 2. Del Rey regény április 4-én fog megjelenni Amerikában. A történet a Convergence és a Battle of Jedha hangoskönyv után játszódik.   A borító és a szinopszis - amit spoiler tag mögé rakta

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information