Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Nekem is.... "Mi a kedvenc színed? A piros....nem a kék!"....
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Ez igen, Pildivel ma nagyon ott van Ez Erő! Valóban négy droid repült rá a kis Grogura. Eddig izgalmas az állás - még bőven nyerhet bárki: Bence - 4 pont Pildi - 3 pont Ody - 1 pont 1
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Éppen most , Darth Sky írta: Ez igen, Pildivel ma nagyon ott van Ez Erő! Valóban négy droid repült rá a kis Grogura. Amikor mindenki más hatot írt, biztos lettem benne, hogy rosszul emlékeztem. 1
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Éppen most , Bence1997 írta: Yoda altat? Vagy őt altatta el a sör. 1
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Itt vagyok, de hozzá se bírok szagolni a kérdésekhez
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Mielőtt fejest ugranánk a következő összetett kérdésbe, egy újabb 1 pontos érkezik a legközelebbi posztomban 1 perccel korábban, Bence1997 írta: Yoda altat? Vagy csak túl jó féle sör lehet, amit beküld 1
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Nem tudom miért emlékeztem hatra. Az sok, utána beugrott, hogy négyen voltak. Éppen most , Yoda József írta: Itt vagyok, de hozzá se bírok szagolni a kérdésekhez Pedig ezek könnyűk.
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. 1 perccel korábban, Pildi írta: Amikor mindenki más hatot írt, biztos lettem benne, hogy rosszul emlékeztem. Én elsőnek hármat akartam írni, de utána javítottam többre, mert úgy tudtam, több droid jött le elfogni Grogut, de utána realizálódott bennem.
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Mielőtt rárepülnénk a következő összetett kérdésre, egy újabb 1 pontos érkezik a legközelebbi posztomban
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Éppen most , Darth Sky írta: Mielőtt rárepülnénk a következő összetett kérdésre, egy újabb 1 pontos érkezik a legközelebbi posztomban Ezt mondtad az előző posztodban is!
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Már írtad fentebb.
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Éppen most , Yoda József írta: Ezt mondtad az előző posztodban is! Igaz! Jó lehet, hogy rám nincs olyanjótékony hatással a sör.
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Miért támadta meg Carasynthia Dune Din Djarint a Sorganen?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Azt hitte bántani akarja Dint.
Wilde Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Mert azt hitte korozik.
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Mert azt hitte, hogy körözik őt.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Na jó én Grogut olvastam valamiért, pedig csak vizet iszok.
Wilde Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Bocsánat az ékezetekért, telefonról gyorsan gépelni csak így tudok.
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Éppen most , Ody Mandrell írta: Na jó én Grogut olvastam valamiért, pedig csak vizet iszok. Lehet, ez a baj 1 1
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Bár Ody megállapítása is helytálló lenne, ha Din 3. személyként gondolna magára, de erről tudtunkkal szó sincs. Így Pildi folytatja menetelését egy újabb ponttal gazdagodva, és fej-fej mellett állva Bencével. 1 2
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. 3 perccel korábban, Wilde írta: Bocsánat az ékezetekért, telefonról gyorsan gépelni csak így tudok. No problemo. 1
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. A korábban beharangozottaknak megfelelően, egy összetett kérdés jön, 2 pontért!
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Mi volt Din Djarin ELSŐ terve a krayt sárkány megölésére a Tatooine-on, és miért nem úgy végezte a fenevad?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. A hasa alá raknak bombát, de ott erős volt a pánmcélja.
Wilde Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Egy batnhat teleraktak robbanoszerrel es hogy majd bekapja azt. De nem volt hajlando a sarkany kijonni a barlangjabol. 1
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hogy a banthára szerelt robbanóanyaggal felrobbantják, de a sárkány nem a banthát ette meg, hanem egy buckalakót. Ekkor döntött út, hogy ő pusztítja el repülés közben.
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Eddig nincs helyes válasz Din egy korábbi beszélgetésére gondoljatok vissza Cobb Vanth-tel.
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Wilde közel jár a megoldáshoz.
Ajánlott hozzászólás