Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerintem Yoda pontosabb választ adott, de te vagy a játékmester.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. 1 perccel korábban, Darth Sky írta: Nem, az M-szám tartalmú vér hangzik el, ami a midichlorianra utal Egyébként neked adtam volna a pontokat, ha az esszencia helyett vért írsz. Vért írok? Vér volt a kérdésben, én ha azt írok semmi értelme a válaszomnak meg nem is jó. Lehet M-szám vagy esszencia, ebben az esetben csak célozgatnak rá. Na mindegy. 1
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Rendben, mivel korábban is a legpontosabb választ fogadtam el, most is így lesz. Bár Bence válasza is jó volt, Yoda valóban pontosabban fogalmazta meg, így akkor övé a két pont. Az utolsó kérdés jön 1 pontért!
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Kik azok a karakterek, akik a sorozatban egyértelműen meglátták a felnőtt Din Djarin arcát, és nem érte el őket a vég?
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Grogu, Meifeld, Bo-Katan, Cara Dune
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Grogu, Mayfeld, Bo-Katan, Cara Dune, Luke Skywalker, R2-D2
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Grogu, Bo-Katan, Luke, Cara Dune, Gideon, Mayfeld, Koska Reeves.
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Amúgy még mindig csak egyszer lehet tippelni egy körben
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Grogu, Mayfeld, Luke, R2-D2, Bo-Katan, Cara Dune, Koska, Gideon(?)
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Éppen most , Darth Sky írta: Amúgy még mindig csak egyszer lehet tippelni egy körben Sorry.
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. (szerkesztve) 1 perccel korábban, Bence1997 írta: R2-D2, Bo-Katan, Cara Dune, Koska, Gideon Szerintem nekik háttal állt, ők nem láthatták Ill. bocs, R2 szemből volt, tényleg Szerkesztve: 2023. Március 4. - Pildi 2
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Annyit segítek, hogy a hangsúly az egyértelműn van. Ki az, akikről MI is láttuk konkrétan, hogy csekkolták Din arcát? Ahogy Pildi is írja, azok, akiknek háttal állt, nem egyértelmű.
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Grogu, Mayfeld, Luke, R2 1
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Akkor Mayfeld Luke Grogu és R2 látta csak. 1
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. 1 perccel korábban, Darth Sky írta: Annyit segítek, hogy a hangsúly az egyértelműn van. Ki az, akikről MI is láttuk konkrétan, hogy csekkolták Din arcát? Ahogy Pildi is írja, azok, akiknek háttal állt, nem egyértelmű. 1
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Grogu, Mayfeld, meg a gyökér birodalmi akit kinyír a Mayfeld, de neki nem tudom a nevét
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Éppen most , Yoda József írta: a gyökér birodalmi akit kinyír a Mayfeld, de neki nem tudom a nevét De őt elérte a vég, nem igaz?
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Meg is vagyunk, ahogy Pildi és Ody írják! Viszont Pildié a pont, mert ő volt a gyorsabb IG-11 és a birodalmi finomítóban lévők nem számítanak, mert meghaltak, Bo-Katan és a többiek pedig háttal álltak a férfinak, így nem egyértelmű. 2
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Éppen most , Yoda József írta: meg a gyökér birodalmi akit kinyír a Mayfeld, de neki nem tudom a nevét Hess volt a neve, de a kérdés az volt, hogy ki volt, aki látta az arcát és túl is élte az eseményt.
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Éppen most , Pildi írta: De őt elérte a vég, nem igaz? Na de Luke-ot is elérte a vég, akkor a tied sem teljesen jó 1
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Ezzel elérkeztünk a kvíz végéhez. Remélem, mindenki jól szórakozott, és okosabbak is lettünk! Íme a végeredmény - szoros meccs volt, annyi szent: Bence - 7 pont Pildi - 6 pont Ody - 5 pont Yoda József - 3 pont 1
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Éppen most , Yoda József írta: Na de Luke-ot is elérte a vég, akkor a tied sem teljesen jó De ő out of Mando-verzum
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerintem kicsit pontatlan ebben a formában a kérdés amúgy, leginkább az "elérte a vég" rész miatt Luke-ot is elérte, ugyan jóval később.
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. 1 perccel korábban, Yoda József írta: Szerintem kicsit pontatlan ebben a formában a kérdés amúgy, leginkább az "elérte a vég" rész miatt Luke-ot is elérte, ugyan jóval később. Nagyon szigorúan nézve valóban pontatlan, mert nem írta oda Sky, hogy ebben a sorozatban, de azért leginkább így lehetett érteni. 1
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. 4 perccel korábban, Darth Sky írta: Ezzel elérkeztünk a kvíz végéhez. Remélem, mindenki jól szórakozott, és okosabbak is lettünk! Köszi Sky, remek játék volt. 1
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Én is köszönöm mindenkinek, aki itt volt! 1
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. 5 perccel korábban, Yoda József írta: Szerintem kicsit pontatlan ebben a formában a kérdés amúgy, leginkább az "elérte a vég" rész miatt Luke-ot is elérte, ugyan jóval később. Egyszer mindenki meghal, ha így vesszük. Gratula a győztesnek! 1
Ajánlott hozzászólás