Pildi Hozzászólás ideje: 10 órával korábban Hozzászólás ideje: 10 órával korábban 1 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Ez csodálatos volt! London után van fogalmam, milyen egy ilyen eseményen részt venni, és hát a londoni Celebration életem egyik legnagyszerűbb élménye. It's a concentration of joy - ahogy Hayden is mondta, és szó szerint így van. Legközelebb L.A. lesz a helyszín, de remélem, utána megint Európa következik. Még egyszer nagyon szeretnék elmenni. 2 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 9 órával korábban Hozzászólás ideje: 9 órával korábban Én is szeretnék csatlakozni, @Bence1997nagyon köszi a hétvégi tudósítást! 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 9 órával korábban Hozzászólás ideje: 9 órával korábban Tényleg köszi, Bence! 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 5 órával korábban Hozzászólás ideje: 5 órával korábban Köszi, @Bence1997! 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Szívesen mindenkinek. A pénteki nap húzós volt, az időeltolódást elnéztem és utána nem is igen aludtam + itthoni munka is volt, szóval többek között ezért is kezdtem a szombati követést később, így az Andort nem is követtem, utólag megnézve meg szerintem nem igen mondtak már újat, meg a premier így is napokra van, ezért se írtam oda már. Én kíváncsi vagyok, hogy aki a fórumról ment annak milyen élmény volt és milyen élményekkel gazdagodott. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.