Ugrás a kommentre

3. évad teaser

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

El se hiszem, de az idei Celebrationön sokkal jobb leakek kerültek ki, mint tavaly. Itt legfőképp a hanganyagra értem, itt is rendesen érthető a szöveg. :) Persze gyorsan vadásszák őket, tippre ezt is hamar leszedik majd.

Amúgy érdekes egy előzetes.

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:
  2023. 04. 10. - 19:25, Bence1997 írta:

El se hiszem, de az idei Celebrationön sokkal jobb leakek kerültek ki, mint tavaly. Itt legfőképp a hanganyagra értem, itt is rendesen érthető a szöveg. :) Persze gyorsan vadásszák őket, tippre ezt is hamar leszedik majd.

Amúgy érdekes egy előzetes.

Teljes nézet  

A TBB-nél ez most pont az ellenkezője. Tavaly egy kétszintes helyszinen volt a Batch panel, itt meg úgy tűnik, hogy 1 szintes terem/csarnok szerűség. 

Nem vagyok biztos abban, hogy lesz-e jobb minőség ebből, hacsak fel nem teszik hivatalosan 1 hét múlva. 

Ezt találtam, ebben már nincs megállás, viszont a minőség az csapnivaló. 

https://streamable.com/t/70gfet

Kár, hogy nincs olyan minőségű trailer szivárgás, mint az Ahsoka, vagy az Andor esetében. Talán majd később valaki tesz fel jobbat, de addig is ez van. 

1:02-nél az nem Boba? Vagy csak Fennec sisak nélkül? Hasonlit Boba-ra pedig.

Szerkesztve: - Cpt. Rex
Hozzászólás ideje:

Rex a Mount Tantiss nevet mondja, egyszóval tudja, hogy ott van Omega, meg még akkor a sok bebörtönzött klón is, akik kisérleti alanyok....

Nagyon remélem ki fog derűlni, ki a beépitett ember a Birodalmon belül. :)

Kétszer láttam jó minőségben az előzetest a Celebrationön, Boba nem volt. Wolffe, Fennec, Rex, Palpatine, royal guardok, pykeok voltak az összes, ami ilyen nagyobb sokk volt. Vettem is gyorsan a Forbidden Planet booth-jában egy Wolffe Black Series akciófigurát!

Szerkesztve: - IndianaAndrisSolo
Hozzászólás ideje:
  2023. 04. 16. - 12:30, IndianaAndrisSolo írta:

Kétszer láttam jó minőségben az előzetest a Celebrationön, Boba nem volt. Wolffe, Fennec, Rex, Palpatine, royal guardok, pykeok voltak az összes, ami ilyen nagyobb sokk volt. Vettem is gyorsan a Forbidden Planet booth-jában egy Wolffe Black Series akciófigurát!

Teljes nézet  

Véletlen nem csináltál egy felvételt belőle? :D 

Ennél jobbat nem találtam....messze még a sorozat kezdése, és szerintem nem nagyon törték magukat az ott lévők, hogy készitsenek 1 normálisabb vidit belőle. 

Ez az egy is olyan pocsék, hogy szinte nézhetetlen. 

Hozzászólás ideje:
  2023. 04. 16. - 12:40, Cpt. Rex írta:

Véletlen nem csináltál egy felvételt belőle? :D 

Ennél jobbat nem találtam....messze még a sorozat kezdése, és szerintem nem nagyon törték magukat az ott lévők, hogy készitsenek 1 normálisabb vidit belőle. 

Ez az egy is olyan pocsék, hogy szinte nézhetetlen. 

Teljes nézet  

Valószínűleg azért nem nagyon törték, mert aki videózott, azt kizavarták a teremből, sőt, volt, akinek a telefonjából is töröltették a felvett anyagot! Nem a nagyközönségnek szánták az exkluzív materiát, és intelligens ember felfogta, hogy nem akarják, hogy videozzunk.

Senki sem azért fizetett a Celebrationért, hogy aztán szégyen szemre kivezessék a panelről. :roll:

Hozzászólás ideje:
  2023. 04. 16. - 15:48, Donát írta:

Valószínűleg azért nem nagyon törték, mert aki videózott, azt kizavarták a teremből, sőt, volt, akinek a telefonjából is töröltették a felvett anyagot! Nem a nagyközönségnek szánták az exkluzív materiát, és intelligens ember felfogta, hogy nem akarják, hogy videozzunk.

Senki sem azért fizetett a Celebrationért, hogy aztán szégyen szemre kivezessék a panelről. :roll:

Teljes nézet  

Ok, azért nem kell igy nekem esni..... 

Amúgy a tavalyi rendezvényen meg nem 1-2 felvétel volt, ott is ugyanilyen szigor volt. 

Ne haragudj! legközelebb csendben maradok...

Hozzászólás ideje:
  2023. 04. 16. - 16:18, Cpt. Rex írta:

Ok, azért nem kell igy nekem esni..... 

Amúgy a tavalyi rendezvényen meg nem 1-2 felvétel volt, ott is ugyanilyen szigor volt. 

Ne haragudj! legközelebb csendben maradok...

Teljes nézet  

Arra reflektáltam amilyen stílusban utaltál az ott lévőkre. Van egy mondás - ajánlom figyelmedbe: kibicnek semmi se drága. 

A csendben maradás és a hülyeségeket beszélés egy elég széles skálát határoz meg, elég ha megtalálod rajta a megfelelő pozíciót, nem kell csendben maradni. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.