Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. (szerkesztve) Ez még nincs törölve. (Fülessel nézzétek, mert pocsék minőség.) Szerkesztve: 2023. Április 10. - Cpt. Rex Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Lehet rosszul csináltam a topikot, hogy 0 hozzászólásnak irja? Mindegy, nézzétek ameddig nem törlik!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Jól csináltad meg, de az ritka idegesítő, hogy kb. 10 másodpercenként megszakad az egész. Ígéretes de igazából alig látni valamit. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Jól csináltad meg, de az ritka idegesítő, hogy kb. 10 másodpercenként megszakad az egész. Ígéretes de igazából alig látni valamit. Egyenlőre nincs jobb. Ha lesz és meg is találom, úgy is linkelem majd. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. (szerkesztve) El se hiszem, de az idei Celebrationön sokkal jobb leakek kerültek ki, mint tavaly. Itt legfőképp a hanganyagra értem, itt is rendesen érthető a szöveg. Persze gyorsan vadásszák őket, tippre ezt is hamar leszedik majd. Amúgy érdekes egy előzetes. Szerkesztve: 2023. Április 10. - Bence1997 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. 6 perccel korábban, Bence1997 írta: El se hiszem, de az idei Celebrationön sokkal jobb leakek kerültek ki, mint tavaly. Itt legfőképp a hanganyagra értem, itt is rendesen érthető a szöveg. Persze gyorsan vadásszák őket, tippre ezt is hamar leszedik majd. Amúgy érdekes egy előzetes. A TBB-nél ez most pont az ellenkezője. Tavaly egy kétszintes helyszinen volt a Batch panel, itt meg úgy tűnik, hogy 1 szintes terem/csarnok szerűség. Nem vagyok biztos abban, hogy lesz-e jobb minőség ebből, hacsak fel nem teszik hivatalosan 1 hét múlva. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. https://streamable.com/ - ra érdemes feltenni, onnan nem nagyon szokták leszedni Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. 3 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Nem vagyok biztos abban, hogy lesz-e jobb minőség ebből, hacsak fel nem teszik hivatalosan 1 hét múlva. Nem hiszem, hogy rögtön elkezdenék promózni a sorozatot, hiszen valamikor 2024-ben jön ki. Leghamarabb év végefelé kapunk ebből valamit. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. (szerkesztve) Ezt találtam, ebben már nincs megállás, viszont a minőség az csapnivaló. https://streamable.com/t/70gfet Kár, hogy nincs olyan minőségű trailer szivárgás, mint az Ahsoka, vagy az Andor esetében. Talán majd később valaki tesz fel jobbat, de addig is ez van. 1:02-nél az nem Boba? Vagy csak Fennec sisak nélkül? Hasonlit Boba-ra pedig. Szerkesztve: 2023. Április 11. - Cpt. Rex 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Nem tudom kivenni ki az így mobilon. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. Rex a Mount Tantiss nevet mondja, egyszóval tudja, hogy ott van Omega, meg még akkor a sok bebörtönzött klón is, akik kisérleti alanyok.... Nagyon remélem ki fog derűlni, ki a beépitett ember a Birodalmon belül. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. Szerintem Emerie Karr a kém. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. (szerkesztve) 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerintem Emerie Karr a kém. De az túl egyértelmű lenne, nem? Lehet hogy igy van, de nekem az a tippem, hogy egy olyan valaki lesz, aki még nem mutatkozott a sorozatban. Szerkesztve: 2023. Április 12. - Cpt. Rex Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. Néha jobb az egyszerű, nem kell mindent túl bonyolítani. 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. 23 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Néha jobb az egyszerű, nem kell mindent túl bonyolítani. Jobban belegondolva, lehet benne valami. És akkor valszeg a Dr. nő az összekötő, Rex-el, és igy tudták megtámadni a rab szállitó hajót is. 1 Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. (szerkesztve) Kétszer láttam jó minőségben az előzetest a Celebrationön, Boba nem volt. Wolffe, Fennec, Rex, Palpatine, royal guardok, pykeok voltak az összes, ami ilyen nagyobb sokk volt. Vettem is gyorsan a Forbidden Planet booth-jában egy Wolffe Black Series akciófigurát! Szerkesztve: 2023. Április 16. - IndianaAndrisSolo 1 2 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. 8 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta: Kétszer láttam jó minőségben az előzetest a Celebrationön, Boba nem volt. Wolffe, Fennec, Rex, Palpatine, royal guardok, pykeok voltak az összes, ami ilyen nagyobb sokk volt. Vettem is gyorsan a Forbidden Planet booth-jában egy Wolffe Black Series akciófigurát! Véletlen nem csináltál egy felvételt belőle? Ennél jobbat nem találtam....messze még a sorozat kezdése, és szerintem nem nagyon törték magukat az ott lévők, hogy készitsenek 1 normálisabb vidit belőle. Ez az egy is olyan pocsék, hogy szinte nézhetetlen. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. 3 órával ezelőtt, Cpt. Rex írta: Véletlen nem csináltál egy felvételt belőle? Ennél jobbat nem találtam....messze még a sorozat kezdése, és szerintem nem nagyon törték magukat az ott lévők, hogy készitsenek 1 normálisabb vidit belőle. Ez az egy is olyan pocsék, hogy szinte nézhetetlen. Valószínűleg azért nem nagyon törték, mert aki videózott, azt kizavarták a teremből, sőt, volt, akinek a telefonjából is töröltették a felvett anyagot! Nem a nagyközönségnek szánták az exkluzív materiát, és intelligens ember felfogta, hogy nem akarják, hogy videozzunk. Senki sem azért fizetett a Celebrationért, hogy aztán szégyen szemre kivezessék a panelről. 1 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. 29 perccel korábban, Donát írta: Valószínűleg azért nem nagyon törték, mert aki videózott, azt kizavarták a teremből, sőt, volt, akinek a telefonjából is töröltették a felvett anyagot! Nem a nagyközönségnek szánták az exkluzív materiát, és intelligens ember felfogta, hogy nem akarják, hogy videozzunk. Senki sem azért fizetett a Celebrationért, hogy aztán szégyen szemre kivezessék a panelről. Ok, azért nem kell igy nekem esni..... Amúgy a tavalyi rendezvényen meg nem 1-2 felvétel volt, ott is ugyanilyen szigor volt. Ne haragudj! legközelebb csendben maradok... Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. 46 perccel korábban, Donát írta: volt, akinek a telefonjából is töröltették a felvett anyagot! És volt, akinek ez volt az utolsó Celebrationje. Ha lenne is felvételem, akkor se kockáztatnám meg, még utólagosan sem, a büntetést. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. 57 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Ok, azért nem kell igy nekem esni..... Amúgy a tavalyi rendezvényen meg nem 1-2 felvétel volt, ott is ugyanilyen szigor volt. Ne haragudj! legközelebb csendben maradok... Arra reflektáltam amilyen stílusban utaltál az ott lévőkre. Van egy mondás - ajánlom figyelmedbe: kibicnek semmi se drága. A csendben maradás és a hülyeségeket beszélés egy elég széles skálát határoz meg, elég ha megtalálod rajta a megfelelő pozíciót, nem kell csendben maradni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.