Ody Mandrell Posted May 2 Share Posted May 2 3. rész - Írta: Rendezte: Helyszín: Szereplők: Érdekességek Concept Art galéria Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilde Posted May 4 Share Posted May 4 Azt hiszem ennek volt a legkülönlegesebb az animációs stílusa az eddigi Visions epizódok közül ezzel a stop motion gyurmafigura hatással. Nekem ez tetszett az eddig három rész közül a legjobban. Mondjuk a karakterek nem igazán lopták be magukat a szívembe, a kislány inkább idegesítőnek hatott, mint lelkesítőnek, a nagyobb meg olyan fura volt, de maga sztori amit és ahogyan elmesélték az nagyon szívmelengető volt. A legjobb az egészben, hogy itt tényleg igyekeztek képbe hozni ennek a világnak a sorsával és a szereplők benne elfoglalt helyével és ahogy az expozíciót megoldották azokkal a kőre festett animációval az az egész sorozat eddigi legkreatívabb pillanata volt. Ez az egész amúgy tipikusan egy olyan non-canon ötlet volt, hogy a Star Wars szellemiségét megidézték egy nem kánon alkotásban, de az Erőről, a jóról és a rosszról egy remek kis tanmese volt, a vége pedig nagyon szépre és meghatóra sikeredett. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted May 4 Share Posted May 4 Tényleg nagyon jó kis rész volt ez is, bár a másodiknál nem tetszett jobban. Kaptunk rögtön az elején egy villámgyors világépítést, kellőképpen démonizálva lett mind látványra mind sztorira a Birodalom, és a két főszereplő is kellően szerethető volt. a ATST és a Tie vadász nagyon nagyon para lett. Imádom nem kell egy egész seregnek lennie ahhoz, hogy félelmetes legyen. Nem tudom, hogy ez most animáció vagy stop motion volt-e, de nekem adta a látvány is. 7,5/10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts