Ugrás a kommentre

GROUP 15: Mon Mothma, Paz Vizsla, Perrin Fertha


Donát

Star Wars Winter Madness Group 15  

16 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson tovább a csoportból?


A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

Paz szerethető figura, de alapvetően egy tucatkarakter. Sok hasonló nagydarab, erős, de kedvelhető figurát láttunk már.

Perrin pedig tényleg kretén, nem is tudom, hogy kötött ki Mon meg ez a pasas együtt :D ég és föld a két ember

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Paz Vizsla egy büdös nagy bunkó, aki nyitásból azzal lopta be magát a szívembe, hogy minden ok nélkül beleállt Dinbe. Kigyúrt csávó, kevés ésszel, aki azzal lesz valaki, ha a nála gyengébbnek hitt figurát b*szogathatja. De Dinben emberére talált (szóval még azt sem tudja felmérni, kibe érdemes belekötni). És, ha azt hinnénk, hogy végül megváltozott, hát nem, hiszen hiába menti meg Dinéket (talán a Fegyverkovács utasítására csak?) a Nevarrón, a következő találkozásukkor megint beleköt. Igaz, ekkor okkal, bár akkor sem volt oka. Végül, ahogy egy egyszerű gondolkodású emberhez illik, akkor kezdte végre tisztelni Dint, amikor az már kétszer is jól farba rúgta. Hiába, az erősebb legény osztja az észt, nem az, aki csak erősnek hiszi magát. Összességében tehát nekem egy baromira unszimpatikus alak, aki csak a végén kezdett el szépíteni. Az apaság kicsit helyrerakta, és az önfeláldozása is szép volt, de nekem ez kevés, hogy kedveljem. Csak arra volt elég, hogy a végén sajnáljam.

 

Perrin Fertah meg még ennyire sem érdemes, több szót nem is vesztegetnék rá.

 

Szóval marad Mon Mothma. Szerintem mindenki tudja, mennyire rühelem a nőt, főleg azért, amit az új Köztársasággal művelt, picit meg azért, amit a Szövetségben tett. Beteges rettegése a hatalomtól és már ostobaságba hajló pacifizmusa miatt őt sem tudum szeretni, de az Andor legalább azt elérte, hogy sok szempontból megértem és együtt tudok érezni vele. Így lett Mothmából számomra egy nagyon komplex, bennem vegyes érzéseket keltő karakter. Amiből nagyon kevés van a Star Wars-ban. Szóval naná, hogy rá szavazok. Itt legalábbis, mert ha kancellárnak kéne megválasztani a legújabb Köztársaságba, hát ott tuti nemmel szavaznék és még kampányt is indítanék ellene. :D 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Én is Mon Mothmára szavaztam. Eleve szeretem a galaxis jobbításáért küzdő politikus karaktereket (Bail Organa, Padmé, Leia, stb.), Mon Mothma pedig az Andorban megmutatja, hogy mennyire tudja ezt a játékot játszani. Itt még hisz a Szenátusban, később már rájön, hogy mennyire felesleges az egész. Az Új Köztársaságban látott irányvonal nekem túlságosan radikális, ostoba, naív, így kíváncsi vagyok, hogy ezt fogják-e árnyalni Mon részéről.

 

Paz Vizsla szerintem jó karakter, aki valóban az erőből ért. Nehéz elnyerni a tiszteletét, de ha sikerül, akkor remek szövetségest kap az ember a személyében. Kulcsfontosságú volt, hogy felszólalt Din és Bo Katan terve mellett a harmadik évadban. A beskar harcosok ellen pedig megmutatta mennyire jó harcos. A Pretorianus őrök már soknak bizonyultak ellene, de nincs oka szégyenkezni. A befogadott fián keresztül látszik, hogy a zord külső érző szívet takar. :D Nekem fej-fej mellett volt Mothmával, de végül a szenátorra szavaztam.

 

Perrin meg egy gyökér. :drink:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.