Jump to content

GROUP 24: Agent Kallus, Syril Karn, Ruescott Melshi

Star Wars Winter Madness Group 24  

20 members have voted

1. 1. Ki jusson tovább a csoportból?

• Agent Kallus
    • Syril Karn
    • Ruescott Melshi
      0

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 05/24/23 at 05:59 PM

Recommended Posts

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ez nehéz....

Melshi nyitásból kiesett, annyira nem nagy karakter. Szerintem még a mellékszereplők sorából sem emelkedik ki.   Karn nagyon érdekes figura, látens pszichopata, kisember, aki minden igyekeze

Melshi nagy kedvencem, de sajnos itt tényleg erősebb a másik két karakter. A nyápic Karn egyedi szereplő lett, az SW-ben talán még nem is láttunk ilyet. Számomra viszont Kallus még így is erősebb.

Posted Images

Posted (edited )

Syril talán a lehető legátlagosabb figura a Galaxisban. Mégis sokkal inkább kiráz tőle a hideg, mint sok feketeöves gonosztól.

Kallus nagyon jó karakter, másik mezőnyben lenne esélye, de úgy érzem az átállása után kissé parlagon hagyták a karakterét.

Melshi hozzájuk képest nem rúghat labdába.

Edited by Nute Gunray

Kallus karakteréből mindig kilóg szerintem a Rebels nyitányában történt rohamosztagos lerúgás. Az annyira aljas, hogy átállás ide vagy oda, sosem hittem el igazán Kallusnak, hogy mennyire megérdemli a megváltást. De ezzel együtt is remek karakterívet kapott a Rebelsben.

Syril meg nem tudom hogy a fenébe nőtt ennyire a szívemhez, de baromi jó karakter lett. Egy végletekig elszánt, bátor, kockáztató típus, akinek megvannak a gyengeségei, de szorgalommal kárpótolja. Baromi nehéz közülük választani.

Melshi meg szerepelt az Andorban és a Rogue One-ban is, mégsem érhet fel hozzájuk, csak egy kiegészítő figura. 

Posted (edited )

Melshi nyitásból kiesett, annyira nem nagy karakter. Szerintem még a mellékszereplők sorából sem emelkedik ki.

Karn nagyon érdekes figura, látens pszichopata, kisember, aki minden igyekezete és legjobb tudása ellenére csúnyán megütött a bokáját, ám még így is hű marad a Birodalomhoz, és haragját inkább egy ember felé fordítja, mintha az tehetne róla, hogy inkompetens.

De mégis Kallusra szavazok, mert nagy kedvencem lett a Rebels-ben. Én voltam az, aki már korán elkezdte harsogni, hogy ez a karakter bizony át fog állni, le is lettem oltva, hogy hagyjam már abba ezt a nonszensz marhaságot. De, hát ugye, nekem mindig... No, nem fejezem be, mert az dicsekvésnek tűnne, én meg szerény vagyok. :D Az viszont tény, hogy kicsit visszább vették a szerepét, miután átállt, pedig mint titkos ügynököt, továbbra is jól lehetett volna használni. Azért én remélem, hogy kapunk még sztorikat róla valamilyen formában a polgárháború idején is, vagy meglepetésként feltűnhetne az Ahsokában. Az, hogy lerúgott egy rohamosztagost, engem személy szerint nem zavar. Nagyobb aljasságot is megbocsátottak már nagyobb szörnyetegeknek.

Edited by Dzséjt

Melshi nagy kedvencem, de sajnos itt tényleg erősebb a másik két karakter. A nyápic Karn egyedi szereplő lett, az SW-ben talán még nem is láttunk ilyet. Számomra viszont Kallus még így is erősebb.

Melshi mellékkarakter. Jó volt újra látni, ennyi. 

Syrill nagyon fura, beteg motívált, egyedi, de még nem futott le a karakteríve. 

Kallusnak igen. És szép volt a története. Övé a voks. 

7 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Az hogy lerúgott egy rohamosztagost, engem személy szerint nem zavar. 

Szerintem emiatt érezted olyan korán, hogy át fog állni. ;)

• Donát unpinned this topic