Donát Posted June 27 Share Posted June 27 Ki jusson tovább? Dedra Meero eddigi pontok: 7 eddigi győzelmek: 1 DJ eddigi pontok: 14 eddigi győzelmek: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 27 Share Posted June 27 Itt most Dedra kapja a szavazatom. Erősebbnek gondlom DJ-nél, aki sajnos megmaradt egy epizodistának annak ellenére, hogy klasszikus szövegek fűződnek a nevéhez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted June 27 Author Share Posted June 27 28 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Itt most Dedra kapja a szavazatom. Erősebbnek gondlom DJ-nél, aki sajnos megmaradt egy epizodistának annak ellenére, hogy klasszikus szövegek fűződnek a nevéhez. Így van! Egyetértek! Nálam is egyértelműen Dedra az erősebb. És nem is tudom, hogy tervezik-e bővíteni DJ karakterét a jövőben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 27 Share Posted June 27 Képregényt kapott anno, de én örülnék ha feltűnne későbbi SW művekben is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted June 27 Share Posted June 27 Imádom DJt, és eszméletlenül sajnáltam h nem láttuk a 9ben. Keveset szerepelt, de Deltoro játéka engem megvett kilóra, meg persze a karakter is, akit alakított. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted June 27 Share Posted June 27 Én is Dedrára böktem, mert összetettebb és érdekesebb karakter. DJ-re is igaz az utóbbi abból a nézőpontból, hogy ennyire semleges figurát nem igazán láthattunk még sokat az SW-ben. Én annyiból örülök, hogy nem szerepel több műben, mert így a karakter hű maradhat önmagához. Ha több szerepet kapna, akkor egy idő után unalmassá és kiszámíthatóvá válik a figura, hiszen pusztán önzésből morális aggályok és lelkiismeretfurdalás nélkül segít bárkinek. Ha meg megváltoztatnák, akkor elvesztené a különlegességét. Esetleg előzménysztorit tudnék elképzelni vele, ami megmutatja, mitől lett ilyen önzően semleges. Dedra meg az egyik kedvencem az Andorban, és az SW karakterei között is előkelő helyen szerepel, szóval nem kellett sokat agyalnom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted June 27 Share Posted June 27 Tartózkodom. Komolyan nem tudom mit nyomjak. Említsetek meg, ha kellene egy döntő zavazat, mert nekem ez nagyon patt helyzet. Dedra érdekes sorozat karakter. DJ meg nekem egy nem túl érdekes saga karakter. Döntetlen. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 27 Share Posted June 27 A leírásod alapján Dedra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted June 27 Author Share Posted June 27 Valószínűleg Csolinál a filmes karakterek elsőbbséget élveznek, ez oldhatja csak fel a hozzászólásában húzódó ellentétet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted June 27 Share Posted June 27 Lehet. Nem is biztos, hogy meg akarom fejteni. De ennél a leosztásnál, komolyam felmerült bennem, hogy "veletek meg mit kezdjek?" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted June 27 Share Posted June 27 Jó is az, ha az ember már maga sem tudja, mit gondol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted June 28 Share Posted June 28 Úgy látom maradhatok pártatlan. Sima kör ez Dedrának. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 28 Share Posted June 28 Minden szavazat számít. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilde Posted June 28 Share Posted June 28 Dedrára szavaztam, de DJ is egy nagyon jó karakter, ahhoz képest, amilyen keveset szerepelt. Mégis Meero hadnagy számomra egy olyan figura volt az Andorban, aki a maga módján teljesen lenyűgözött. Egy olyan gonosz szereplő, aki nem félelmetes a klasszikus értelemben, nem is a legvéreskezűbb fenevad, de mégis van egy fenyegető él, ebben az ambíciózus, hideg számító nőben, aki nem mellesleg kiváló manipulátor is. Arra meg nagyon kíváncsi leszek, hogy alakul majd a kettőse Syrilel a 2. évadban, úgyhogy nálam ez Dedra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted June 28 Author Share Posted June 28 Hivatalos végeredmény: Dedra Meero -16 DJ - 5 Dedra 23 szavazattal és 2 győzelemmel áll. DJ 19 szavazatot szerzett és 1 győzelemmel zárt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts