Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Találkoztál már Star Wars utalással más filmben? 71 felhasználó szavazott

1. 1. Találkoztál már Star Wars utalással más filmben?

• Igen, de csak többszöri nézésnél veszem észre.
      6
    • Igen, mindig kiszúrom els?re.
      45
    • Csak akkor szoktam észrevenni, ha más mondja, merre van.
      0
    • Csak akkor szoktam észrevenni, ha más megmutatja pontosan hol van.
      0
    • Változó. Van, hogy észreveszem, van, hogy nem.
      18
    • Nem szoktam észrevenni. Túl leköt a film, nem figyelek eléggé.
      1

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Azt csak a sorozat után akarom megnézni :) Többen mondták (köztük Dzséjt is ha jól rémlik), hogy érdemes ebben a sorrendben megejteni :)

Aham, I see.

Én nem tervezem megnézni (még) :)

Hozzászólás ideje:
Bomarr! Nézed a Firefly-t? Látom a cselekmény kevésbé kötött le. :)

Ezt most észre sem vettem :)

Különben is, örülnél, hogy ebben is van SW-s utalás (és észre sem vettem, mert annyira lekötött a cselekmény) :)

Nem film, hanem könyv. Tegnap az egyik haverom SMS-be szólt, hogy olvassa a Harry Potter 6-ot, és abban Voldemort egy ilyet mond Dumbledornak:

"A nagyság irigységet vet, az irigység gyűlöletet teremt, a gyűlölet hazugságot szül"

Hozzászólás ideje:

Én meg ezt olvastam Leslie L.Lawrence Naraszinha oszlopa című könyvében:

"-Dehogy öltem! Annak idején esküt tettem, hogy mindig az Erő jó oldalán állok, ahogy a Csillagok háborújában mondanák."

Hozzászólás ideje:
Nem film, hanem könyv. Tegnap az egyik haverom SMS-be szólt, hogy olvassa a Harry Potter 6-ot, és abban Voldemort egy ilyet mond Dumbledornak:

"A nagyság irigységet vet, az irigység gyűlöletet teremt, a gyűlölet hazugságot szül"

Kedves írónő, jól lenyúlta pl. az SW alapsztoriát is, aztán most azt nyújtja mint a rétes tésztát. :)

Hozzászólás ideje:
De Frodót is a nagybátyja neveli... szoval akkor Lucas meg innen nyulta :) Egyébként érdekes, hogy szinte egyetlen hőst se az igazi szülei nevelnek (még Galliont se :)).

Tényleg, milyen fura... Egy csomó képregényhősre is igaz.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A 'Date movie' simán az idei év legidiotább és egyben leggusztustalanabb filmje. Bár kész kinszenvedés végignézni, de ebben van az első olyan SW-utalás, ami egyértelmüen az ep.3-nak szól... amikor a kövér csajt jó nővé akarják operálni véletlenül Darth Vader-t csinálnak belőle:

date01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Aztán persze az a poén, hogy az asztal tovább gördül és Vader nagyúr orra bukik:

date02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hozzászólás ideje:

a South Park új évadában is volt már Ep3. utalás, mikor kicsinálták a Chef-et. A végén ugyanúgy páncélbarakták és Darth Chef lett :yes:

Hozzászólás ideje:
a South Park új évadában is volt már Ep3. utalás, mikor kicsinálták a Chef-et. A végén ugyanúgy páncélbarakták és Darth Chef lett :)

Van is róla belinkelve egy kép vhol.

Hozzászólás ideje:
Van is róla belinkelve egy kép vhol.

Az jó lenne.Mert érdekel,hogy milyen is biztos vicces.Mint az ep1-es paródoájuk.

A Date Movie-ból is szívesen megnézném azt a jelenetet.Érdekes.Nincs valahol egy filmfájl ezel kapcsolatban?

Bomarr: Honnan szetted ezeket a képeket?

Hozzászólás ideje:
A 'Date movie' simán az idei év legidiotább és egyben leggusztustalanabb filmje. Bár kész kinszenvedés végignézni, de ebben van az első olyan SW-utalás, ami egyértelmüen az ep.3-nak szól... amikor a kövér csajt jó nővé akarják operálni véletlenül Darth Vader-t csinálnak belőle.

Aztán persze az a poén, hogy az asztal tovább gördül és Vader nagyúr orra bukik.

És a mini figura meg úgy nézett ki, mint Yoda, csak szakállal :P

Amúgy valóban gusztustalan film :)

Hozzászólás ideje:
Avi-ban volt meg a film és képlopóval szedtem ki őket...

Ahhaa.... Meg van még a film? Nem tudod kivágni belőle ezt a Vaderes részt?

Hozzászólás ideje:
A film annyira nem tetszett, hogy a nézése után rögtön töröltem :P

:) Amiket én is ládtam belőle.A szerint nekem se tedszik de ezt nem ládtam benne.Ez éredekelt volna benne.

Hozzászólás ideje:

A Gozu című, rettentően beteg Takashi Miike film végén van egy utalás szeretett császárunk halálára... Inkább nem részletezem, hogy pontosan mi játszódik le a jelenetben, de én szakadtam rajta :)

Hozzászólás ideje:
A Gozu című, rettentően beteg Takashi Miike film végén van egy utalás szeretett császárunk halálára... Inkább nem részletezem, hogy pontosan mi játszódik le a jelenetben, de én szakadtam rajta :)

Pedig ezzel most jól felcsigáztál! :P Én kiváncsi lennék rá, miről is van szó :D

Hozzászólás ideje:
Pedig ezzel most jól felcsigáztál! :) Én kiváncsi lennék rá, miről is van szó :D

Nagyon perverz, és leírva nem jönne át a jelenet abszurditása... De annyit elárulhatok, hogy elektromossággal van összefüggésben :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.