Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Gratula magunknak..... az klikkelésnek számít ha nálam ez a nyitólap? Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Szerintem, csak akkor, amikor frissítesz, de igen, számít. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Szerintem, csak akkor, amikor frissítesz, de igen, számít. Pontosan. Minden egyes oldalbetöltődés klikknek számít. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Holnap elutazom a hétvégére, majd csak vasárnap leszek. Mindenki jól viselkedjen mert lesz kapsz ha rosszalkodtok. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. (szerkesztve) Holnap elutazom a hétvégére, majd csak vasárnap leszek.Hurrá! Holnaptól buli lesssszz Felügyletet nékül maradnak a gyerekek Szerkesztve: 2009. Július 30. - Darth_Phobos Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Hurrá! Holnaptól buli lesssszz Felügyletet nékül maradnak a gyerekek He? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. He? Ugyanmár, a robotra ráküldünk egy kis 220-at vagy elvisszük feltölteni az aksiját. A kis ewok macit is megsütögetjük a 220-al és már nincs is probléma Lehet hívni twi-lek táncosnőket valamint Amidala udvarhölgyeit és mehet is a buli Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. A kis ewok macit is megsütögetjük Előbb sütöget az meg téged a máglyán. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Van nekünk egy szerzetesünk is, róla sem kéne megfeledkezni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. A főoldal felső bannerén már az új logót láthatjátok, bár némi finomítás az elhelyezést illetően még lehetséges. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Így első látásra kicsit furcsa még, de szokni kell, hogy bal felső sarokban nem írás van, hanem a logo. De jó Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Jó látni, bár úgy érzem, hogy teljesen kilóg a képből Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Jó látni, bár úgy érzem, hogy teljesen kilóg a képből Én is így érzem. Nagyon látszik, hogy a fejléc eredendően nem erre lett megalkotva. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Egyetértve a lentiekkel: valahogy úgy kellene elhelyezni, hogy teljesen fekete, vagy csak csillagos ég háttér előtt legyen, mert úgy érvényesülne igazán. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Mondjuk mehetne a belső fekete tömb legtetejéra a banner alá. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Új fejléc kell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Szerintem se áll össze igazán a kompozíció de ezen lehet javítani. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Mondjuk mehetne a belső fekete tömb legtetejéra a banner alá. Ez jó ötlet, de oda szerintem nem lehet képet rakni. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Ez jó ötlet, de oda szerintem nem lehet képet rakni.De meglehet csinálni, csak tudni kell a fórum melyik oldala jeleníti meg a felső sort.Valami overall_header vagy index_body vagy valami ilyesmi lehet Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. De meglehet csinálni, csak tudni kell a fórum melyik oldala jeleníti meg a felső sort.Valami overall_header vagy index_body vagy valami ilyesmi lehet Majd megnézem később, de nem lesz egyszerű. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. A logó tervezésekor csak az volt a cél, hogy önmagában "ütőképes" legyen, nem az, hogy a bannerekbe is belesimuljon. Szerintem a jelenlegi pozíciójában is érvényesül a hatása, de meglátjuk, mit lehet tenni... Krande: szép ötlet, csak időm nincs rá. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Hm... egy fokkal jobb így Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. A logó tervezésekor csak az volt a cél, hogy önmagában "ütőképes" legyen, nem az, hogy a bannerekbe is belesimuljon. Szerintem a jelenlegi pozíciójában is érvényesül a hatása, de meglátjuk, mit lehet tenni... És máris látható az új verzió ami így már szerintem tökéletesen mutat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Hm... egy fokkal jobb így Jobb lesz ha megszokod mert így marad. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Jobb lesz ha megszokod mert így marad. Engem az előző sem zavart Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Tényleg sokkal jobb a csillagos ég előtt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Sokkal jobb. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Lehet utálni, nekem nem jön be ott. Szinte kiált valami szimetriáért. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Á, jobb ez így. Akinek nem jön be, csak megszokja Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.