Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. The Light Side clouds everything. Impossible to see, the forum is. Ez számomra a nap mondása most Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Coce, jó hogy újra jelentkeztél. És gratulálok a diplomádhoz! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Köszi mindenkinek! Azt is bejelentem, hogy igen jól sikerült a tegnap este... Szerencsére reggel nem volt Mike Tyson és egy tigris se sehol. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Köszi mindenkinek! Azt is bejelentem, hogy igen jól sikerült a tegnap este... Szerencsére reggel nem volt Mike Tyson és egy tigris se sehol. Coce mi lett veled? Régen nem ittál alkoholt! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Mostantól nem lehet regisztrálni a fórumra. Aki szeretne valakit meghívni az szóljon, és megoldjuk. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Coce mi lett veled? Régen nem ittál alkoholt! Azóta történt egy félév külföldön. És ezek a napok a tanulmányok feledéséről szól. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 17. Azóta történt egy félév külföldön. És ezek a napok a tanulmányok feledéséről szól. Remélem igazi Jedi lovag lett belőled. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Vajon ki akar az én nevemmel belépni? Ma 17 sikertelen próbálkozás volt, így le is tiltotta a rendszer az accountomat. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Az f*sza Fel ne törjék a fórumot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Az f*sza Fel ne törjék a fórumot. Lehet, hogy ez volt a célja. Nem tudom mit lehet tenni ez ellen. Bár az admin oldalra közvetlen link nincs, oda nem hiszem, hogy be tudna lépni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. No ez tényleg f*sza. Anno a törökök szépen meghackelték az sw oldalát. Fene a belükbe. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Ja, az Abydos Gate is áldozatul esett nekik (és mivel ugyanazon a szerveren vannak, így az aliensonline és a kepregenynet is). Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Lehet, hogy ez volt a célja. Nem tudom mit lehet tenni ez ellen. Bár az admin oldalra közvetlen link nincs, oda nem hiszem, hogy be tudna lépni. Csak a shoti segíthet. Be akart lépni, golyó. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Tizenötezer Eccer én is lehetek felvágós Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Gratulálok hozzá. A John Rambot nézd meg a jubileum örömére. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Mostantól nem lehet regisztrálni a fórumra. Aki szeretne valakit meghívni az szóljon, és megoldjuk. Mi történt, hogy így döntöttél? Vajon ki akar az én nevemmel belépni? Ma 17 sikertelen próbálkozás volt, így le is tiltotta a rendszer az accountomat. Ezentúl akkor nem lehetünk benne biztosak, hogy Ody Mandrell néven tényleg Te írsz majd mindig? Bár viccen túl, ez riasztó jelenség. És biztos nem jószándékú. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Mi történt, hogy így döntöttél?Elegem lett a napi 30 spam regisztrációból. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Elég rosszul hangzik. Bárkivel megtörténhet ugyanez. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Ody döntése nagyon helyes. Itt már egy összeszokott társaság van akik kölcsönösen tiszteli egymást. Kell ide egy Quaron-fajta fórumozó? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Quarron nem spam. Ő egy jelenség Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hm, Ody, ez aggasztó. :S Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Két embernek lehet ugyanaz az IP címe? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Csak ha ugyanarról a gépről írnak vagy ugyanaz a router osztja meg őket, amúgy nem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. (szerkesztve) Csak ha ugyanarról a gépről írnak vagy ugyanaz a router osztja meg őket, amúgy nem.Darth Sky és DhenSter ip címe volt amikor egyezett. Talán a múltban egy gépet használtak? Szerkesztve: 2010. Június 26. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Két embernek lehet ugyanaz az IP címe? Nem is tudom, majd megkérdezem kollégát részletesebben. Ugyanis mintha azt mondta volna, hogy nálunk a kábeles net úgy működik, hogy az egész hálózat ugyanarról az IP-ről lép ki a netre (de lehet kérni saját IP-t is díjért), de lehet, hogy valamit totál félreértettem Szokott is bajom lenni a rapidos letöltések miatt, mert kiírja az oldal, hogy erről az IP-ről már fent vagyok, vagy valami hasonlót (holott nem is). Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Nem is tudom, majd megkérdezem kollégát részletesebben. Ugyanis mintha azt mondta volna, hogy nálunk a kábeles net úgy működik, hogy az egész hálózat ugyanarról az IP-ről lép ki a netre (de lehet kérni saját IP-t is díjért), de lehet, hogy valamit totál félreértettem Szokott is bajom lenni a rapidos letöltések miatt, mert kiírja az oldal, hogy erről az IP-ről már fent vagyok, vagy valami hasonlót (holott nem is). Ez a routeres probléma. Ha routeren keresztül kapcsolódik több gép a netre, akkor kívülről látszólag mindegyik ugyanarról az ip-ről fog csatlakozni. Azonban ez a cím tulajdonképpen nem a gép címe, hanem az egész alhálózaté, illetve azé az eszközé, ami ezeket a gépeket "kijuttatja" az internetre. Az alhálózaton belül az egyes gépeknek NEM lehet ugyanaz az ip-címük. (Ezek a belső címek rendszerint 192-vel kezdődnek.) Darth Sky és DhenSter ip címe volt amikor egyezett. Talán a múltban egy gépet használtak? Vagy egy hálózaton voltak. Vagy még az is megeshet, hogy mindkettejüknek dinamikus IP-je van, és véletlen egymás után megkapták ugyanazt az IP-t. Bár mondjuk ennek a valószínűsége 1 a jó magas számhoz, de megeshet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Köszi Dzséjt, így már helyre állt teljesen a kép Fura volt az egész, mert azt tudtam, hogy a gépeké nem lehet ugyanaz. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Dzséjt mondja jól. Soha nem lehet egy gépnek ugyanaz az IP-je mint a másiknak(mint ugye nincs két Kossuth Lajos utca pl az V.kerben), viszont a net felöl a router 1 IP-nek látszik. Annak a valószinüsége, hogy két ember ugyanazt az IP-t kapja dinamikusan(mert ugye ha az ember fel lép a netre akkor minden alkalommal más IP-t kap a szolgáltatótól) gyakorlatilag nulla. Ezért van az hogy rapidshare-n úgy lehet gyorsan tölteni, hogy megszakítom a netkapcsolatot 5 perc múlva belépek és más IP-m lesz. Azt kell mondanom(sajnos), hogy technikai szempontból Darth Sky próbált más néven Pildihez jönni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Azt kell mondanom(sajnos), hogy technikai szempontból Darth Sky próbált más néven Pildihez jönni.Nem hiszem. Más a két ember ip címe, csupán voltak olyan hsz-ek amik egy azon címről származtak. Na ez hogy lehet? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Esetleg valami rosszul került bejegyzésre a cím a fórum adatbázisában. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.