Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Január 15. Hozzászólás ideje: 2014. Január 15. Egy próbát tényleg megér. Azt lehet tudni, hogy mi számít kivételes esetnek aminél meg lehet kerülni a Facebook-os Like-ot? Például ha valamelyik régi tag haverja akar regelni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Január 15. (szerkesztve) Például ez is egy opció. Úgy gondoltam a Rebels és a filmek közeledtével nem lenne jó megtagadni a regisztráció lehetőségét azoktól akik valóban hasznos tagjai lehetnek a fórumnak. Ráadásul van egy csomó példa arra, hogy jöhetnek értelmes emberek. Neveket csak azért nem írok mert biztos kihagynék valakit, aki ezt teljesen jogosan zokon venné. Egyelőre nincs tolongás egyébként... Szerkesztve: 2014. Január 15. - Ody Mandrell Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Január 15. Hozzászólás ideje: 2014. Január 15. (szerkesztve) Egy-két Tibur kaliberű szuperkém igazán regisztrálhatna a fórumra Szerkesztve: 2014. Január 15. - JakeSully Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Február 22. Hozzászólás ideje: 2014. Február 22. Ody, tele a postaládád! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Február 22. Ok, jöhet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Karrde! Légy szíves és redukáld az aláírásodat két sorosra! Köszi! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Március 17. Hozzászólás ideje: 2014. Március 17. Töröltem az egyik mondatot, úgy emlékeztem, hogy 3 soros lehet az aláírás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Március 17. Két soros lehet az aláírás. Esetleg nem lehetne még kicsit összébb húzni? Bocsánat, de másoknál is ezt alkalmaztuk. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Március 17. Hozzászólás ideje: 2014. Március 17. Nálam is három sorosnak látszik. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Március 18. Hozzászólás ideje: 2014. Március 18. (szerkesztve) Két soros lehet az aláírás. Esetleg nem lehetne még kicsit összébb húzni? Bocsánat, de másoknál is ezt alkalmaztuk. Nincs semmi gond. Nálam tegnap este és ma is két sornak látszik, ha a böngésző kisebb ablakban van megnyitva, mint amekkora a monitor felülete. Ha megnyitom a böngészőt teljes képernyőre (24", 16:9-es arányban full HD monitoron), akkor másfél sor sincs. De végigolvasva látszik, hogy az már nem lehet több két sornál. Lehet, hogy a böngészőtök tördeli/felbontás miatt látszik másképpen, vagy nem tudom... de ez már tényleg nem hosszú. Szerkesztve: 2014. Március 18. - MissKarrde Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Március 18. Hozzászólás ideje: 2014. Március 18. A tördelés a képernyő felbontásától függ. Nekem itthon másfél sor sincs, tegnap a laptopomon két és fél sor volt. ez sajnos egy ilyen dolog, ezért is óvatosnak lenni a hosszabb idézetekkel az aláírásban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Március 18. Akkor valóban felbontás függő. Ámbár most elgondolkodtam rajta, hogy kell nekünk aláírás ide? Nekem némelyik elvonja a figyelmem néha. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Március 18. Hozzászólás ideje: 2014. Március 18. Lassan tíz éve szerves része a fórumnak, nehogy most legyen már gond velük. Ez is megfoghatóbbá teszi a usert, mint az avatár. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Március 18. Csak egy ötlet volt. Tudat alatt már birizgált ez, és most ez az új eset előhozta. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Messzemenőkig Dzséjttel értek egyet. Én szeretem az aláírásokat, jó egy-egy érdekeset olvasni, és hozzákapcsolni az emberkékhez Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Április 24. (szerkesztve) Donát és Bomarr! Légyszi töröljetek a postaládátokból mert tele van. Szerkesztve: 2014. Április 24. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Április 26. Hozzászólás ideje: 2014. Április 26. Ody, írtam tegnap mailt, megkaptad? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Április 26. Nem rég olvastam el. Sajnos ritkán nézem a mailt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Április 26. Hozzászólás ideje: 2014. Április 26. Nem rég olvastam el. Sajnos ritkán nézem a mailt. Off Én meg többnyire azon keresztül kommunikálok, a telefonon rögtön látom mindet, és ha olyan a helyzet, azon is tudok rájuk válaszolni anélkül, hogy külön be kellene lépegetnem bárhova Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Május 11. Hozzászólás ideje: 2014. Május 11. Másnál sem működik a szerkesztés funkció rendesen? Rányomok a szerkesztésre, és ott marad a képernyő tetején a Töltés... felirat. Beírom a módosítást, rányomok a Változások mentésére, és semmi sem történik. Nyitva marad a szerkesztés ablak, marad a töltés felirat. Ám ha várok pár másodpercet, és rányomok a Mégsére, aztán kérek egy frissítést, már megjelenik a módosított poszt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Május 11. Nálam teljesen jó. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Május 11. Hozzászólás ideje: 2014. Május 11. Nálam is rendben van. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Május 24. Hozzászólás ideje: 2014. Május 24. Hogy a jó francba kell ide belinkelni egy videót hogy ne link legyen? A címsorban levő linkben a https-et meg kell változtatni http-re és a link utolsó tagjának az egyenlőségjel utáni kódnak kell lennie. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Május 24. Hozzászólás ideje: 2014. Május 24. A címsorban levő linkben a https-et meg kell változtatni http-re és a link utolsó tagjának az egyenlőségjel utáni kódnak kell lennie. Köszi szépen. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Július 5. Hozzászólás ideje: 2014. Július 5. Van arra valami módszer hogy az avatarokat bejelentkezett módban is láthatóvá lehessen tenni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Július 5. Nem értem a kérdést. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Július 5. Hozzászólás ideje: 2014. Július 5. (szerkesztve) Valamikor be lehetett állítani hogy az avatarok a bejelentkezés után ne látszódjanak. Akkor beállítottam olyanra és most vissaállítanám a "mindig látszódnak az avatarok" beállítást csak épp nem találok olyan opciót amivel azt meg lehetne oldani. Szerkesztve: 2014. Július 5. - Rog Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.