Ugrás a kommentre

Vélemények és javaslatok

Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Nagyon jól néz ki, csak még sokkal kevésbé átlátható, mint az előző verzió volt, nagyon bántja a szemem még. Idővel valahogy sikerül elmenni rajta :I

Jó ez az új funkció, ami előhozza az új hsz topikokat, de az előző megoldás nekem személy szerinte jobban tetszett.

De tényleg nagyon szép, grat az alkotóknak (taps ikon ide, kár hogy nem találom).

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nagyon örülök ennek a motornak. Az Abydosgate (csillagkapu.hu) fórumán van fenn ennek az egyik varriánsa, és nagyon jó. Rengeteg funkciója van, mégis gyors, könnyen kiismerhető, kezelhető és áltátható (mindjárt letesztelem, hogy az ottani hiba itt is jelentkezik-e, vagyis a gyorszerkesztés után átírja-e az ékezetes betűke).

A bannerek pöcre illeszkednek. A spoiler kapcsoló milliószor ízlésesebb, mint az elődje volt (egész pontosan, én azt mindig is rondának tartottam, főleg, hogy a smile-k kilógtak belőle). A profil szerkeszthetősége pedig önmagáért beszél. Szóval számomra csak a skint színeit kell megszokni, ami bár kicsit sötétebb, mint az elődje volt, de szvsz egész hangulatos. Mintha ilyesféle színvilággal lett volna az első fórummotor, nem? Vagy rosszúl emlékszem?

No megyek, szegény kis ewokomnak nőnie kell :D

Szerk: háháááá... itt nem jelentkezik az a hiba. Királyok vagytok!!! :)

És végre a tage-ket oda teszi, ahová én akarom, nem mindig a szöveg végére. Ha az "utolsó hozzászóló" linkre nyomok, nem ugrik a legelső hozzászólóra, azaz a topik legeslegeslejére. Nagyon baba.

Szerkesztve: - Dzséjt
A hozzászólás linkje

kolmilan látom, Te nagyon gyorsan birtokba vetted a felületet. :) Egyébként ott vannak a gombok, nem kell pánikba esni Karrde. :D A gyorsajvítás máris a kedvecem! Nagyon komfortos a szerkesztés így, és sokkal gyorsabb is.

A hozzászólás linkje

Sajna nekem még mindig nem tölti fel az avatart. Megnéztem a kisebb verzióval is, ami eddig fenn volt, de azt sem tudtam visszatölteni. Csak kiírja, hogy: Feltöltés sikertelen, keresd meg a fórum adminisztrátorát. :)

A hozzászólás linkje

Sajna nekem még mindig nem tölti fel az avatart. Megnéztem a kisebb verzióval is, ami eddig fenn volt, de azt sem tudtam visszatölteni. Csak kiírja, hogy: Feltöltés sikertelen, keresd meg a fórum adminisztrátorát. :)

Nekem is ezt írja ki. :D Majd megkeresem magam. :D

A hozzászólás linkje

Először nekem is ezt irta ki, de mostmár mükszik.

Szerintem LeGaS megcsinálta. :D

Oldie! A bannerekkel nálad mi a helyzet? Elvileg jónak kellene lennie...persze ha firefox -ot használsz. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje

Remek, köszi! Ezt a googel és hasonló társait nem lehetne valahogy eltüntetni az online felhasználók listájáról? :D Próbáltam már az adminban megkeresni, de sehogy se találom azt a részt... :)

Kiszedtem őket, most még alul látszik a Google, de majd kb. 5 perc múlva eltűnik.

Ja és főoldalnak már a portál jön be. :D

A hozzászólás linkje

Jajj, nagyon szép lett :D Nekem tetszik, hogy ilyen sötét, hehe. És tök jó meglepi, felléptem, és mondom, mi a fene... XD

Lentebb talán Dzséjt említette, hogy az első verzióra hasonlít ez a fekete skin. Nekem ez jobban bejön, mint a szürkés. Ez egységesebb, és ami a lényeg, darkosabb. :)

A hozzászólás linkje

Kiszedtem őket, most még alul látszik a Google, de majd kb. 5 perc múlva eltűnik.

Ja és főoldalnak már a portál jön be. :)

Igen, észrevettem, hogy működik a portál rész, de így elég csúnyácska azokkal a csúszkákkal. :D Nem lehetne olyan formára hozni valahogy mint a régi volt? :D

A hozzászólás linkje

Oldie! A bannerekkel nálad mi a helyzet? Elvileg jónak kellene lennie...persze ha firefox -ot használsz. :)

Okés minden, sőt, a lentebb említett felbontásomnál még olyan egy centi fekete keret is bekerült a bannerszegélynek. Nem tudom, direkte, vagy más felbontáshoz lett optimalizálva a jelenlegi változat.

A hozzászólás linkje

Okés minden, sőt, a lentebb említett felbontásomnál még olyan egy centi fekete keret is bekerült a bannerszegélynek. Nem tudom, direkte, vagy más felbontáshoz lett optimalizálva a jelenlegi változat.

Az a jó, ha van fekete keret. :) Lényegében csak a nagyon nyakatekert felbontásokon nem passzol a bannerek illeszkedése.

A hozzászólás linkje

Javítva. :D

Á, remek! Bár ha azon az oldalon nem látszana az oldalsó banner, akkor mégjobb lenne. :D Jól megdolgoztatlak tudom .:P Sajna ahogy elnézem a régi spoileres bejegyzések nem konvertálódtak az új verzióra. :)

A hozzászólás linkje

Hsz alatt +Idézet gombtól balra, "Javít".

vigyorgó fej lenyit, első oszlop, ötödik elem. :D

avagy: ":)" :D

Sajna, amit legutóbb írtam, annál még mindig nem tudok javítani, biztos van valami oka. Az előzőt már tudom.

Köszi, majd igyekszem megjegyezni, hogy működik :P Sajna a kódját megjegyezni még nehezebb :P

A hozzászólás linkje

Sajna, amit legutóbb írtam, annál még mindig nem tudok javítani, biztos van valami oka. Az előzőt már tudom.

Köszi, majd igyekszem megjegyezni, hogy működik :D Sajna a kódját megjegyezni még nehezebb :P

Van a hozzászólásodban egy olyan ikon, hogy 'javít'. Ott lehet szerkeszteni. :D

SZERK: Bocsi, ezt írta kolmilan is. :)

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.