Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Méghogy, a nők nem fogják be a szájukat. Ody papa úgy löki a sódert, hogy abba Fárbry Sanyi is belesárgulna Legnagyobb örömünkre, teszem hozzá gyorsan. Gratula mindkettőtöknek. Ody a kora miatt gyűjtött össze ennyi hsz-t. Le vagy maradva dédpapi. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Ody a kora miatt gyűjtött össze ennyi hsz-t. :D Le vagy maradva dédpapi. :D Nézőpont kérdése. Hozzád képest úgy elhúztam, mint a vadliba Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Köszi mindenkinek Szívem, Te még kapni fogsz, de úgy ám Dzséjt, csak nehogy időarányosan is megnézze, hol jár Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Köszi mindenkinek Szívem, Te még kapni fogsz, de úgy ám Dzséjt, csak nehogy időarányosan is megnézze, hol jár Hé, szerintem időben tök jól járok és elég értelmes hsz-eket gyártok. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Öööö.... khmm...én ebben nem lennék ilyen biztos Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. elég értelmes hsz-eket gyártok. :D Mint írtam, nézőpont kérdése Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. (szerkesztve) Számomra a napi átlagos tempóm alapján a több ezres hsz szám elérése több éves távolban van. De mivel ez nem verseny, ezért nem is aggódok emiatt nagyon. Viszonyt nagyon jó, hogy vannak közöttünk olyanok, akik stabil napi szintű aktívitásukkal lendületben tartják a fórumot. Neveket nem is mondok, elég megnézni a minden idők legaktívabb hozzászólói listájának első oldalát, annak is főleg az első 3 sorát - meg egyébként is, teljesen egyértelmű a napi hsz-ekből is. Én a tartalmas eszmecsere mellett ezért is szeretek ide jönni, mert szinte a nap bármely szakában van itt élet, és nem telik el nap, hogy valami érdekes téma ne merülne fel a jóvoltotokból. Ezért gratula jár minden aktív fórumosnak! Szerkesztve: 2009. Január 5. - Pildi Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Ennyi hozzászólás úgy születhet csak, ha sokan aktívak vagyunk és van kikkel beszélgetni bármiről Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. (szerkesztve) Megkérnék minden fórumozót aki képet akar feltölteni, hogy a jövőben erre a célra ne a kepfeltoltes.hu szerverét használja! Sajnos az utóbbi napokban vettem észre, hogy egy rakás régi képet egyszerűen töröltek. Ez elég nagy gondot okoz, így arra kérnék mindenkit mellőzzétek ezt az oldalt. Szerkesztve: 2009. Január 5. - Ody Mandrell Válasz
Platschu Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve. Egy kicsit majd rontom itt a levegőt, ha nem bánjátok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Szia Platschu! Köszi a dicséretet. Számunkra a megtiszteltetés, hogy csatlakoztál. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Hát én sem fogom bánni, az biztos Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. (szerkesztve) Ody, láttam az új tagok azonosító számából, hogy még mindig sok robot akar regisztrálni. Támadt egy ötletem, ami talán itt is segíthet. Van egy spamcsapda, ami legalábbis kis forgalmú oldalakon tökéletesen működik és talán itt is segíthet. Ez a SpamPoison. A linkre katintva mindent megtudhatsz róla egy magyar nyelvű leírásból. Az oldal ugyan az Email-es spambotok ellen készült, de talán a regelő botok ellen is hat... Szerkesztve: 2009. Január 16. - Gyoka Lamaro Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Köszönöm Gyoka! Berakom és meglátjuk mi lesz. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 6. Hozzászólás ideje: 2009. Február 6. Már megint van egy új robot... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 6. Hozzászólás ideje: 2009. Február 6. Atomot nekik! Atomot a Bestiákra! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Már megint van egy új robot... Nem kell aggódni, mert ha be is lép írni nem tud. Arra várnak, hogy jóváhagyjam a regjüket. Ez azonban sose fog megtörténni. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Nem kell aggódni, mert ha be is lép írni nem tud. Arra várnak, hogy jóváhagyjam a regjüket. Ez azonban sose fog megtörténni. SimonZ részlegébe tudnak, nem? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. SimonZ részlegébe tudnak, nem? Nem. Admin által jóváhagyott regisztráció van. Amíg ez nem történt meg, nem tud írni sehova. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Mindenkit tisztelettel kérek, hogy adózzon egy klikkeléssel az oldal alján látható starWarsTopsite ikonra. Feltörünk! Köszönöm. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. (szerkesztve) Mindenkit tisztelettel kérek, hogy adózzon egy klikkeléssel az oldal alján látható starWarsTopsite ikonra. Feltörünk! Köszönöm. Én hetente adok egy tízes értékelést... Amúgy meg azoktól függünk igazán, akik ott ránkklikkelnek... Szerkesztve: 2009. Február 8. - kolmilan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Én hetente adok egy tízes értékelést... Amúgy meg azoktól függünk igazán, akik ott ránkklikkelnek... Inkább azoktól akik itt ráklikklenek. Inkább az számít. Egyébként meg vagy dicsérve mert tényleg minden héten nyomsz egy tízest. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Inkább azoktól akik itt ráklikklenek. Inkább az számít. Egyébként meg vagy dicsérve mert tényleg minden héten nyomsz egy tízest. Az 'In' számít, az pedig a bejövő klikkek száma... Köszi! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Az 'In' számít, az pedig a bejövő klikkek száma... Köszi! Épp azért, mert ha innen rányomnak az bejövőnek számít náluk. SZVSZ. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Mindenkit tisztelettel kérek, hogy adózzon egy klikkeléssel az oldal alján látható starWarsTopsite ikonra. Feltörünk! Köszönöm. Klikkeltem, onnan is meg innen is. Majd klikkelek még többet is. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Az számít, amit itt klikkelnek, az ugyanis az in.php-n visz át az oldalra. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Az számít, amit itt klikkelnek, az ugyanis az in.php-n visz át az oldalra. Akkor rosszul gondoltam. Mindegy. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 9. Hozzászólás ideje: 2009. Február 9. Zárva van az animációs sorozat topik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 9. Zárva van az animációs sorozat topik. Én nem látom, hogy zárva lenne. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.