kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Azért remélem a végén ide is írsz majd, hogy kész. Ellenkező esetben nincs értelme a topiknak. Persze. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Persze. Remek. Nekem is van pár elintézni valóm nap közben, de egész nap ez fog lebegni a szemem előtt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Egye fene, magam is kiegyezek azzal, ha kora délutánra meglesz. Addigra végzek mindennel talán. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Egye fene, magam is kiegyezek azzal, ha kora délutánra meglesz. Addigra végzek mindennel talán. De ha nem lesz meg kora délutánra, akkor itt akasztás lesz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. De ha nem lesz meg kora délutánra, akkor itt akasztás lesz. De úgy ám! Mind a simához, mind a full hd-hez Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Én csak este látom majd, ez több mint valószínű, akkorra biztos kész lesz. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. MIért jó a Twitter?Ahogy olvasom ughyanaz mint a fórum vagy az msn?Akkor minek van még egy újabb? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. MIért jó a Twitter?Ahogy olvasom ughyanaz mint a fórum vagy az msn?Akkor minek van még egy újabb? Azért, mert így nem kell ezer helyre írogatnom, hanem berakom a linket, és kész... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. De ha nem lesz meg kora délutánra, akkor itt akasztás lesz. Pedig nem lesz, mert dupla rész, ráadásul egyben, mint House meg a Heroes volt (úgy látszik, idén ez a divat), így aztán együtt kell két részt megcsinálni. Így tovább tart. MIért jó a Twitter?Ahogy olvasom ughyanaz mint a fórum vagy az msn?Akkor minek van még egy újabb? Mert szerintem az ifjúság már erre van rákattanva, sok mindenki fel van regelve és használja. No majd én is megismerkedem vele, de azért az ifjúság pár segítő jó szót megfelelő helyen írhatna az oldal működéséről Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Én ifjúság vagyok, de azért engem is érdekelne, hogy mire jó... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Akkor már többen vagyunk érdeklődök Szerintem az egyéb fontosban vagy hol folytassuk, ha megfelel bárkinek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. (szerkesztve) Azért, mert így nem kell ezer helyre írogatnom, hanem berakom a linket, és kész... Azért csak rakd fel ide is majd. A hagyomány kedvéért. Szerkesztve: 2009. Október 3. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Mi van, felirat még sehol? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Mi van, felirat még sehol? Áll a bitó. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Elkényeztetett, türelmetlen banda! Örüljetek, hogy nem kell napokat várnotok. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Örülj, hogy ennyi ember kíváncsi a munkádra Mit gondolsz, rám mikor fordul ekkora figyelem? Soha Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Mit gondolsz, rám mikor fordul ekkora figyelem?Ha te is az egész magyar SW társadalomnak készítenél feliratot, rád is ekkora nyomás ill. figyelem fordulna Hajrá kolmilan! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Ha te is az egész magyar SW társadalomnak készítenél feliratot, rád is ekkora nyomás ill. figyelem fordulna Hajrá kolmilan! Mi még türelmesek vagyunk, de fel lehet készülni, hogy mi lesz az élőszereplős sorozat esetében. Ott nem lesz ennyire elnéző a nép. Mi csak húzzuk kolmilan agyát, nem komolyan 'elégedetlenkedünk'. Igaz oldie? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Mi még türelmesek vagyunk, de fel lehet készülni, hogy mi lesz az élőszereplős sorozat esetében. Ott nem lesz ennyire elnéző a nép. Mi csak húzzuk kolmilan agyát, nem komolyan 'elégedetlenkedünk'. Igaz oldie? Simán húzzuk. Jut fejembe, Ody legyél már szíves újabb szögeket küldeni. A bitófához kell még pár Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Nyugi, kolmilan, vannak, akik szépen kivárják, mert valóban örülnek, hogy valaki lefordítja a sorozatot igen hamar, hogy nézni tudjuk A többiek is örülnek, de a türelem nem az erényük, bármit is írjanak Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Jut fejembe, Ody legyél már szíves újabb szögeket küldeni. A bitófához kell még pár A kötelet meg majd én hozom, mi? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Kb. mikorra várható a felirat? Csak azért kérdezem, mert akkor úgy rendezem a dolgaimat, hogy akkorra visszaérjek. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Kb. mikorra várható a felirat? Csak azért kérdezem, mert akkor úgy rendezem a dolgaimat, hogy akkorra visszaérjek. Részlet a twitterről: "Úgy hat óra, hét óra felé" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Részlet a twitterről: "Úgy hat óra, hét óra felé" Köszönöm. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. 12 perce azt írta kolmilan a twitterre, hogy 75%-on van a felirat időzítéssel együtt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Ha nem azzal a flancos twitterrel törődne lenne az már 99% is Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Ha nem azzal a flancos twitterrel törődne lenne az már 99% is Jobb lenne, ha csak azt tudnád, hogy tízkor elkezdtem? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Jobb lenne, ha csak azt tudnád, hogy tízkor elkezdtem? Nem. Az lenne a legjobb ha mondjuk tízkor elkezded és mi már az ebéd után nézhetnénk a sorozatot :P De már megint csak hagyod magad elterelni a fő feladatod elől Teesék iparkodni, mert így be fog előzni a Flash Forward és a Fringe Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Nálam meg a csavargás előz be Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. 12 perce azt írta kolmilan a twitterre, hogy 75%-on van a felirat időzítéssel együtt. Na akkor hamarosan kész. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.