Hozzászólás ideje: 2010. November 6.14 éve Valaki majd súgja meg, hogy jó ez e a 720p.hez is Kösz a feliratot
Hozzászólás ideje: 2010. November 6.14 éve Szerző Valaki majd súgja meg, hogy jó ez e a 720p.hez is Kösz a feliratot Oldie.... berakod a rész alá és meglátod. Istenem...ennyire nem lehetsz mulya. Egyébként jó.
Hozzászólás ideje: 2010. November 6.14 éve Oldie.... berakod a rész alá és meglátod. Istenem...ennyire nem lehetsz mulya. Egyébként jó.Neveletlen kölke, csapod magad háton szívlapáttal. Hát illik így egy öregembert lehordani? Mintha kilencven fölött olyan könnyű lenne mindent vágni.
Hozzászólás ideje: 2010. November 6.14 éve Hát illik így egy öregembert lehordani? Illik Pláne, ha azt várja, hogy helyette dolgozzanak. No, azt hiszem, én is megnézem ezt az ominózus részt.
Hozzászólás ideje: 2010. November 7.14 éve Szerző Nagyon szívesen mindenkinek.Hibák maradtak benne? Nem nagyon vettem észre.
Hozzászólás ideje: 2010. November 13.14 éve Szerző Ha valaki talál angol feliratot, szóljon.Egyelőre nem elérhető a srác oldala, aki fel szokta tenni a feliratokat.
Hozzászólás ideje: 2010. November 13.14 éve Találtatok már? mert keresgélek én is de nem sok eredménnyel.. Szerkesztve: 2010. November 13.14 éve - misi920
Hozzászólás ideje: 2010. November 13.14 éve Van angol felirat, most kezdem a fordítást. Sajnos nem tudom, hogy mikorra leszek kész.
Hozzászólás ideje: 2010. November 13.14 éve Van angol felirat, most kezdem a fordítást.Sajnos nem tudom, hogy mikorra leszek kész. Hálisten megnyugodtam Szerkesztve: 2010. November 13.14 éve - misi920
Hozzászólás ideje: 2010. November 13.14 éve A felirat családi okok miatt sajnos csak holnap reggelre készül el. Köszönöm a türelmet és bocsi mindenkitől
Hozzászólás ideje: 2010. November 13.14 éve Szerző A felirat családi okok miatt sajnos csak holnap reggelre készül el.Köszönöm a türelmet és bocsi mindenkitől Szerintem akkor is jó lesz a többségnek.
Hozzászólás ideje: 2010. November 14.14 éve Köszönöm mindenkinek a türelmet. Reméljük a mondás igaz lesz most is: a türelem rózsát terem. 720p-hez és 2HD-hez egyaránt jó. Star_Wars_The_Clone_Wars___03x09___Hunt_for_Ziro.zip
Hozzászólás ideje: 2010. November 14.14 éve Szerző Köszönjük szépen Durd! Majd ha valaki ellenkezik (oldie), majd jól nyakon vágom.
Hozzászólás ideje: 2010. November 14.14 éve Nagyon szívesen. Átfutottam helyesírás-ellenőrzővel, de hibákat keresgélni lehet benne, lehet, hogy maradt. Ody: ellene szerintem hatásosabb módszer, ha elvesszük az oxigénpalackját, és leültetjük egy Spartacus-néző maratonra
Hozzászólás ideje: 2010. November 14.14 éve Szerző Ody: ellene szerintem hatásosabb módszer, ha elvesszük az oxigénpalackját, és leültetjük egy Spartacus-néző maratonra Meg akarod ölni?
Hozzászólás ideje: 2010. November 14.14 éve Meg akarod ölni? Eszembe se jutna, dehát nyakon vágni egy vénembert mégis milyen dolog lenne?
Hozzászólás ideje: 2010. November 14.14 éve A 15. percnél a Ti is meg akarjátok.... sornál az időzítés rossz, 00 helyett 46 van írva, így az egész rész alatt ott lenne a szöveg.
Hozzászólás ideje: 2010. November 14.14 éve Kegyetlenkedjetek csak a vén fejem fölött pernahajderek Nem is tudom, hogy ezek után rebegjek e köszönetet a feliratért Talán most még utoljára. Köszi. :yes:
Hozzászólás ideje: 2010. November 14.14 éve A 15. percnél a Ti is meg akarjátok.... sornál az időzítés rossz, 00 helyett 46 van írva, így az egész rész alatt ott lenne a szöveg. Igen, én is most vettem észre, itt a javított. Star_Wars_The_Clone_Wars___03x09___Hunt_for_Ziro.zip
Hozzászólás ideje: 2010. November 14.14 éve Szerző Kegyetlenkedjetek csak a vén fejem fölött pernahajderek Aki járókerettel megy csajozni az ne szóljon semmit. Igen, én is most vettem észre, itt a javított.Köszi!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.