Hozzászólás ideje: 2009. Október 2.15 éve Azért remélem a végén ide is írsz majd, hogy kész. Ellenkező esetben nincs értelme a topiknak. Persze.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 2.15 éve Szerző Persze. Remek. Nekem is van pár elintézni valóm nap közben, de egész nap ez fog lebegni a szemem előtt.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 2.15 éve Egye fene, magam is kiegyezek azzal, ha kora délutánra meglesz. Addigra végzek mindennel talán.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 2.15 éve Szerző Egye fene, magam is kiegyezek azzal, ha kora délutánra meglesz. Addigra végzek mindennel talán. De ha nem lesz meg kora délutánra, akkor itt akasztás lesz.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 2.15 éve De ha nem lesz meg kora délutánra, akkor itt akasztás lesz. De úgy ám! Mind a simához, mind a full hd-hez
Hozzászólás ideje: 2009. Október 2.15 éve Én csak este látom majd, ez több mint valószínű, akkorra biztos kész lesz.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 2.15 éve MIért jó a Twitter?Ahogy olvasom ughyanaz mint a fórum vagy az msn?Akkor minek van még egy újabb?
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve MIért jó a Twitter?Ahogy olvasom ughyanaz mint a fórum vagy az msn?Akkor minek van még egy újabb? Azért, mert így nem kell ezer helyre írogatnom, hanem berakom a linket, és kész...
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve De ha nem lesz meg kora délutánra, akkor itt akasztás lesz. Pedig nem lesz, mert dupla rész, ráadásul egyben, mint House meg a Heroes volt (úgy látszik, idén ez a divat), így aztán együtt kell két részt megcsinálni. Így tovább tart. MIért jó a Twitter?Ahogy olvasom ughyanaz mint a fórum vagy az msn?Akkor minek van még egy újabb? Mert szerintem az ifjúság már erre van rákattanva, sok mindenki fel van regelve és használja. No majd én is megismerkedem vele, de azért az ifjúság pár segítő jó szót megfelelő helyen írhatna az oldal működéséről
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve Én ifjúság vagyok, de azért engem is érdekelne, hogy mire jó...
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve Akkor már többen vagyunk érdeklődök Szerintem az egyéb fontosban vagy hol folytassuk, ha megfelel bárkinek
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve Szerző Azért, mert így nem kell ezer helyre írogatnom, hanem berakom a linket, és kész... Azért csak rakd fel ide is majd. A hagyomány kedvéért. Szerkesztve: 2009. Október 3.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve Elkényeztetett, türelmetlen banda! Örüljetek, hogy nem kell napokat várnotok.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve Örülj, hogy ennyi ember kíváncsi a munkádra Mit gondolsz, rám mikor fordul ekkora figyelem? Soha
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve Mit gondolsz, rám mikor fordul ekkora figyelem?Ha te is az egész magyar SW társadalomnak készítenél feliratot, rád is ekkora nyomás ill. figyelem fordulna Hajrá kolmilan!
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve Szerző Ha te is az egész magyar SW társadalomnak készítenél feliratot, rád is ekkora nyomás ill. figyelem fordulna Hajrá kolmilan! Mi még türelmesek vagyunk, de fel lehet készülni, hogy mi lesz az élőszereplős sorozat esetében. Ott nem lesz ennyire elnéző a nép. Mi csak húzzuk kolmilan agyát, nem komolyan 'elégedetlenkedünk'. Igaz oldie?
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve Mi még türelmesek vagyunk, de fel lehet készülni, hogy mi lesz az élőszereplős sorozat esetében. Ott nem lesz ennyire elnéző a nép. Mi csak húzzuk kolmilan agyát, nem komolyan 'elégedetlenkedünk'. Igaz oldie? Simán húzzuk. Jut fejembe, Ody legyél már szíves újabb szögeket küldeni. A bitófához kell még pár
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve Nyugi, kolmilan, vannak, akik szépen kivárják, mert valóban örülnek, hogy valaki lefordítja a sorozatot igen hamar, hogy nézni tudjuk A többiek is örülnek, de a türelem nem az erényük, bármit is írjanak
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve Jut fejembe, Ody legyél már szíves újabb szögeket küldeni. A bitófához kell még pár A kötelet meg majd én hozom, mi?
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve Szerző Kb. mikorra várható a felirat? Csak azért kérdezem, mert akkor úgy rendezem a dolgaimat, hogy akkorra visszaérjek.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve Kb. mikorra várható a felirat? Csak azért kérdezem, mert akkor úgy rendezem a dolgaimat, hogy akkorra visszaérjek. Részlet a twitterről: "Úgy hat óra, hét óra felé"
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve Szerző Részlet a twitterről: "Úgy hat óra, hét óra felé" Köszönöm.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve 12 perce azt írta kolmilan a twitterre, hogy 75%-on van a felirat időzítéssel együtt.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve Ha nem azzal a flancos twitterrel törődne lenne az már 99% is
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve Ha nem azzal a flancos twitterrel törődne lenne az már 99% is Jobb lenne, ha csak azt tudnád, hogy tízkor elkezdtem?
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve Jobb lenne, ha csak azt tudnád, hogy tízkor elkezdtem? Nem. Az lenne a legjobb ha mondjuk tízkor elkezded és mi már az ebéd után nézhetnénk a sorozatot :P De már megint csak hagyod magad elterelni a fő feladatod elől Teesék iparkodni, mert így be fog előzni a Flash Forward és a Fringe
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve Szerző 12 perce azt írta kolmilan a twitterre, hogy 75%-on van a felirat időzítéssel együtt. Na akkor hamarosan kész.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.