Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Szerző Nem-nem. Minőségre utazok, hogy olyan okos és nagy legyek mint te, Apa Mindjárt meghatódok, komolyan. De se okos, se nagy nem vagyok.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Mindjárt meghatódok, komolyan. De se okos, se nagy nem vagyok. No majd akkor én, egyedüliként, a családból...
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Szerző No majd akkor én, egyedüliként, a családból... Ezért taníttattalak.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve OffBízzátok anyátokra, ha okosságról van szó Nem. Anyámra csak a kötözködést merem bízni, de azt nagyon.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 24.15 éve Azt azért észrevetéttek, hogy Kolmilan a tudatalattinkra játszott? A kis ravasz becsempészte az Avatar fanos oldalát a végére egy fél tizedmásodpercre :P
Hozzászólás ideje: 2010. Január 24.15 éve Azt azért észrevetéttek, hogy Kolmilan a tudatalattinkra játszott? A kis ravasz becsempészte az Avatar fanos oldalát a végére egy fél tizedmásodpercre :P Kicserélte az sfblogs oldalának linkjét a corellianra. Tehát eddig is reklámozta az avatar oldalát a feliratban
Hozzászólás ideje: 2010. Január 24.15 éve Szerző Azt azért észrevetéttek, hogy Kolmilan a tudatalattinkra játszott? A kis ravasz becsempészte az Avatar fanos oldalát a végére egy fél tizedmásodpercre :P Van ott más reklám is.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 30.15 éve Lejött a 720p-s verzió, erre föl várni kell a feliratra. A múltkor ennél jóval gyorsabb voltál Kolmilan. :D
Hozzászólás ideje: 2010. Január 30.15 éve Szerző Lejött a 720p-s verzió, erre föl várni kell a feliratra. A múltkor ennél jóval gyorsabb voltál Kolmilan. :D Kitől örökölted ezt a türelmetlenséget? :D
Hozzászólás ideje: 2010. Január 30.15 éve Szerző Szerintem kenjük rá Úgyse mer ellenkezni mert nyakon vágom. No de a felirathoz is néhány szó. Mikor lesz?
Hozzászólás ideje: 2010. Január 30.15 éve Na ezzel jár, ha valaki egyenes ági le, fel és oldalági származottja anyámnak. Szegény Kolmilan.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 30.15 éve Azta, de esik a hó. Remélem kolmilannak nem kell havat lapátolnia és fordítja a feliratot. Már angol is van, tehát szerintem hamar várható
Hozzászólás ideje: 2010. Január 30.15 éve Szerző Azta, de esik a hó. Remélem kolmilannak nem kell havat lapátolnia és fordítja a feliratot. Már angol is van, tehát szerintem hamar várható Most minden időben jött, sőt! Reméljük csinálja.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 30.15 éve Remélem kolmilannak nem kell havat lapátolnia és fordítja a feliratot. OFF Én egész reggel havat lapátoltam... Bevállaltuk a házbna, hogy nem a kertész csinálja, hanem mi és mi kapjuk a pénzt... Megéri!
Hozzászólás ideje: 2010. Január 30.15 éve Úgyse mer ellenkezni mert nyakon vágom. No de a felirathoz is néhány szó. Mikor lesz? Majd lesz nektek nyakonvágás, csak kerüljetek a kezei közé, ha meglátja, mit műveltek itt a kárára...
Hozzászólás ideje: 2010. Január 30.15 éve Szerző Azt írja, olyan 5-6 körül jön a felirat No még tíz perc. Teljesen fel vagyok spanolva már. Majd lesz nektek nyakonvágás, csak kerüljetek a kezei közé, ha meglátja, mit műveltek itt a kárára... Nem félünk tőle. Szerkesztve: 2010. Január 30.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Január 30.15 éve No még tíz perc. Teljesen fel vagyok spanolva már. Bocsi, szokásos késés lesz, hét óra, fél nyolc. Vizsla kormányzó nevét pedig úgy döntöttem, Visslára változtatom. Nem hangzik hülyén, és amúgy is úgy ejtik ki.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 30.15 éve Bocsi, szokásos késés lesz, hét óra, fél nyolc. Semmi gond, ebből akkor a szokásos nyakonvágás lesz. Olyan hét, nyolc darab .P
Hozzászólás ideje: 2010. Január 30.15 éve Bocsi, szokásos késés lesz, hét óra, fél nyolc. Teljesen jó lesz estére is.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 30.15 éve Szerző Semmi gond, ebből akkor a szokásos nyakonvágás lesz. Olyan hét, nyolc darab .P Elképzelem ahogy a kiéhezett fanok kulturáltan reagálnak a topikba, majd elkezdenek otthon hangosan káromkodni meg tombolni ()
Hozzászólás ideje: 2010. Január 30.15 éve Az igazán kiéhezett fanok (akik tudnak valamicskét angolul) nem várnak feliratra, hanem megnézik angolul először.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 30.15 éve Szerző Az igazán kiéhezett fanok (akik tudnak valamicskét angolul) nem várnak feliratra, hanem megnézik angolul először. Ezzel rám akartál célozni? Jobban szeretem ha teljesen érthető az adott epizód. Utána már nem kell a felirat, de párszor azzal nézem.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.