Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Nem-nem. Minőségre utazok, hogy olyan okos és nagy legyek mint te, Apa Mindjárt meghatódok, komolyan. De se okos, se nagy nem vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Köszi a feliratot, kolmilan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Mindenkinek nagyon szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Mindjárt meghatódok, komolyan. De se okos, se nagy nem vagyok. No majd akkor én, egyedüliként, a családból... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. No majd akkor én, egyedüliként, a családból... Ezért taníttattalak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Off Bízzátok anyátokra, ha okosságról van szó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. OffBízzátok anyátokra, ha okosságról van szó Nem. Anyámra csak a kötözködést merem bízni, de azt nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Azt azért észrevetéttek, hogy Kolmilan a tudatalattinkra játszott? A kis ravasz becsempészte az Avatar fanos oldalát a végére egy fél tizedmásodpercre :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Azt azért észrevetéttek, hogy Kolmilan a tudatalattinkra játszott? A kis ravasz becsempészte az Avatar fanos oldalát a végére egy fél tizedmásodpercre :P Kicserélte az sfblogs oldalának linkjét a corellianra. Tehát eddig is reklámozta az avatar oldalát a feliratban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Azt azért észrevetéttek, hogy Kolmilan a tudatalattinkra játszott? A kis ravasz becsempészte az Avatar fanos oldalát a végére egy fél tizedmásodpercre :P Van ott más reklám is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Köszi a feliratot, Kolmilan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Lejött a 720p-s verzió, erre föl várni kell a feliratra. A múltkor ennél jóval gyorsabb voltál Kolmilan. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Lejött a 720p-s verzió, erre föl várni kell a feliratra. A múltkor ennél jóval gyorsabb voltál Kolmilan. :D Kitől örökölted ezt a türelmetlenséget? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Kitől örökölted ezt a türelmetlenséget? Anyámtól? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Anyámtól? Nem hinném, de ki tudja ugyebár. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Nem hinném, de ki tudja ugyebár. Szerintem kenjük rá :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Szerintem kenjük rá Úgyse mer ellenkezni mert nyakon vágom. No de a felirathoz is néhány szó. Mikor lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Na ezzel jár, ha valaki egyenes ági le, fel és oldalági származottja anyámnak. Szegény Kolmilan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Azta, de esik a hó. Remélem kolmilannak nem kell havat lapátolnia és fordítja a feliratot. Már angol is van, tehát szerintem hamar várható Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Azta, de esik a hó. Remélem kolmilannak nem kell havat lapátolnia és fordítja a feliratot. Már angol is van, tehát szerintem hamar várható Most minden időben jött, sőt! Reméljük csinálja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Remélem kolmilannak nem kell havat lapátolnia és fordítja a feliratot. OFF Én egész reggel havat lapátoltam... Bevállaltuk a házbna, hogy nem a kertész csinálja, hanem mi és mi kapjuk a pénzt... Megéri! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Azt írja, olyan 5-6 körül jön a felirat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Úgyse mer ellenkezni mert nyakon vágom. No de a felirathoz is néhány szó. Mikor lesz? Majd lesz nektek nyakonvágás, csak kerüljetek a kezei közé, ha meglátja, mit műveltek itt a kárára... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. (szerkesztve) Azt írja, olyan 5-6 körül jön a felirat No még tíz perc. Teljesen fel vagyok spanolva már. Majd lesz nektek nyakonvágás, csak kerüljetek a kezei közé, ha meglátja, mit műveltek itt a kárára... Nem félünk tőle. Szerkesztve: 2010. Január 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. No még tíz perc. Teljesen fel vagyok spanolva már. Bocsi, szokásos késés lesz, hét óra, fél nyolc. Vizsla kormányzó nevét pedig úgy döntöttem, Visslára változtatom. Nem hangzik hülyén, és amúgy is úgy ejtik ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Bocsi, szokásos késés lesz, hét óra, fél nyolc. Semmi gond, ebből akkor a szokásos nyakonvágás lesz. Olyan hét, nyolc darab .P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Bocsi, szokásos késés lesz, hét óra, fél nyolc. Teljesen jó lesz estére is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Semmi gond, ebből akkor a szokásos nyakonvágás lesz. Olyan hét, nyolc darab .P Elképzelem ahogy a kiéhezett fanok kulturáltan reagálnak a topikba, majd elkezdenek otthon hangosan káromkodni meg tombolni () Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Az igazán kiéhezett fanok (akik tudnak valamicskét angolul) nem várnak feliratra, hanem megnézik angolul először. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Az igazán kiéhezett fanok (akik tudnak valamicskét angolul) nem várnak feliratra, hanem megnézik angolul először. Ezzel rám akartál célozni? Jobban szeretem ha teljesen érthető az adott epizód. Utána már nem kell a felirat, de párszor azzal nézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.