Hozzászólás ideje: 2010. Május 3.15 éve Köszi Milán, de sajnos nem jó az időzítés. Akkor mutass linket a verziódhoz.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 3.15 éve Szerző Akkor mutass linket a verziódhoz.The Clone Wars S02 E22 [sW ZAC].avi Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=HNH7CU10 Szerkesztve: 2010. Május 3.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Május 3.15 éve Szerző Áááá egy isten vagy! Mondtam már? OFF Holnap jön az Avatar.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 3.15 éve Remélem Kolmilan, nem fogsz unatkozni a hétvégéken most, hogy véget ért az évad?
Hozzászólás ideje: 2010. Május 9.15 éve Az első nézésnél valahogy átsiklottam felette, de van két lefordítatlan mondat a 2x22 feliratában... "Until you face Boba, these men will be killed one at a time." "I thought you might talk some sense into him."
Hozzászólás ideje: 2010. Május 10.15 éve Az első nézésnél valahogy átsiklottam felette, de van két lefordítatlan mondat a 2x22 feliratában... "Until you face Boba, these men will be killed one at a time." "I thought you might talk some sense into him." Én így utólag már nem akadok fent ilyen aprócska problémákon, ugyanis hétről hétre adják szinkronosan a részeket.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 10.15 éve Én így utólag már nem akadok fent ilyen aprócska problémákon, ugyanis hétről hétre adják szinkronosan a részeket. Igen, de a 22. rész, még kicsit odébb van. Viszont ha valaki nem olyan amatőr angolból, mint én, annak megköszönném, ha lefordítaná az alábbi két mondatot, a netes szövegfordító programmal ez esetben ugyanis nem sokra megyek.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 29.15 éve Gondolom nincs is szebb mint az egészéves fárasztó munka után látni hogy mennyi embernek segítettél. Gratulálok Szerkesztve: 2010. Június 29.15 éve - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje: 2010. Június 29.15 éve Szerző Gondolom nincs is szebb mint az egszéves fárasztó munka után látni hogy mennyi embernek segítettél.Gratulálok Így van! Nagyszerű érzés lehet.
Hozzászólás ideje: 2010. Június 30.15 éve kolmilan, biztos szívesen csinálod egyébként is, de ez igazi elismerés, ami szintén nem lehet mellékes.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17.15 éve Szerző Szerintem időszerű feltenni a kérdést nyíltan! Kolmilan! Az új évadban is számíthatunk remek felirataidra? Szerkesztve: 2010. Augusztus 17.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17.15 éve Csapjatok, csapjatok, de ha lenne valaki, aki érez magában ambíciót, nyugodtan vegye fel velem a kapcsolatot. De nyugi, csak akkor adom majd le, ha találtam megfelelő utódot.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17.15 éve Szerző Csapjatok, csapjatok, de ha lenne valaki, aki érez magában ambíciót, nyugodtan vegye fel velem a kapcsolatot. De nyugi, csak akkor adom majd le, ha találtam megfelelő utódot. Én sajnálnám. Szerintem ha átadod, csak romolhat a színvonal. A gyorsaságról nem is beszélve.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17.15 éve Végül is felirat nélkül nem maradunk, akár Milán készíti, akár valaki átveszi utána
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17.14 éve Szerző Remélem Milán már a kisujjából kirázza a fordítást. Kicsit irigylem is...
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17.14 éve Végül is felirat nélkül nem maradunk, akár Milán készíti, akár valaki átveszi utána De az már nem lesz olyan jó, mint az övé.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18.14 éve Gyerekek, jelez valamit a Kolmilán féle twitter detektor a felirat állapotáról ?
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18.14 éve Szerző Gyerekek, jelez valamit a Kolmilán féle twitter detektor a felirat állapotáról ? Semmit. Én úgy tudom, hogy nyolc körül lesz kész.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18.14 éve Szerző Nincs valakinek normális felirata a részekhez?Nekem van. Remélem tényleg jó lesz. A feliratok.hu -n nézd meg. Az más mint ami a hosszupuskán van. Jóval nagyobb méret. Szerkesztve: 2010. Szeptember 18.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18.14 éve Nincs valakinek normális felirata a részekhez? Ez nem jó? http://www.hosszupuskasub.com/download.php?file=0021528.zip
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18.14 éve Szerző :D Valószínűleg...azért még ne adjuk fel a reményt.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18.14 éve Az első kész lesz ma, nyugi. És ha van valaki, aki szívesen csinálná...
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.