kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Köszi Milán, de sajnos nem jó az időzítés. Akkor mutass linket a verziódhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. (szerkesztve) Akkor mutass linket a verziódhoz.The Clone Wars S02 E22 [sW ZAC].avi Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=HNH7CU10 Szerkesztve: 2010. Május 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Ím. The_Clone_Wars_S02_E22__SW_ZAC_.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Áááá egy isten vagy! Mondtam már? OFF Holnap jön az Avatar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Remélem Kolmilan, nem fogsz unatkozni a hétvégéken most, hogy véget ért az évad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Az első nézésnél valahogy átsiklottam felette, de van két lefordítatlan mondat a 2x22 feliratában... "Until you face Boba, these men will be killed one at a time." "I thought you might talk some sense into him." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Az első nézésnél valahogy átsiklottam felette, de van két lefordítatlan mondat a 2x22 feliratában... "Until you face Boba, these men will be killed one at a time." "I thought you might talk some sense into him." Én így utólag már nem akadok fent ilyen aprócska problémákon, ugyanis hétről hétre adják szinkronosan a részeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Én így utólag már nem akadok fent ilyen aprócska problémákon, ugyanis hétről hétre adják szinkronosan a részeket. Igen, de a 22. rész, még kicsit odébb van. Viszont ha valaki nem olyan amatőr angolból, mint én, annak megköszönném, ha lefordítaná az alábbi két mondatot, a netes szövegfordító programmal ez esetben ugyanis nem sokra megyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Hosszupuska statisztikák Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. (szerkesztve) Gondolom nincs is szebb mint az egészéves fárasztó munka után látni hogy mennyi embernek segítettél. Gratulálok Szerkesztve: 2010. Június 29. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Gondolom nincs is szebb mint az egszéves fárasztó munka után látni hogy mennyi embernek segítettél.Gratulálok Így van! Nagyszerű érzés lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. kolmilan, biztos szívesen csinálod egyébként is, de ez igazi elismerés, ami szintén nem lehet mellékes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. (szerkesztve) Szerintem időszerű feltenni a kérdést nyíltan! Kolmilan! Az új évadban is számíthatunk remek felirataidra? Szerkesztve: 2010. Augusztus 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Nem. Most fogja majd abbahagyni :D Agyon is csapnánk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Csapjatok, csapjatok, de ha lenne valaki, aki érez magában ambíciót, nyugodtan vegye fel velem a kapcsolatot. De nyugi, csak akkor adom majd le, ha találtam megfelelő utódot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Csapjatok, csapjatok, de ha lenne valaki, aki érez magában ambíciót, nyugodtan vegye fel velem a kapcsolatot. De nyugi, csak akkor adom majd le, ha találtam megfelelő utódot. Én sajnálnám. Szerintem ha átadod, csak romolhat a színvonal. A gyorsaságról nem is beszélve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Végül is felirat nélkül nem maradunk, akár Milán készíti, akár valaki átveszi utána Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Remélem Milán már a kisujjából kirázza a fordítást. Kicsit irigylem is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Végül is felirat nélkül nem maradunk, akár Milán készíti, akár valaki átveszi utána De az már nem lesz olyan jó, mint az övé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. A fordítás már készül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. A fordítás már készül. Nagyszerű hír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Gyerekek, jelez valamit a Kolmilán féle twitter detektor a felirat állapotáról ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Gyerekek, jelez valamit a Kolmilán féle twitter detektor a felirat állapotáról ? Semmit. Én úgy tudom, hogy nyolc körül lesz kész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Nincs valakinek normális felirata a részekhez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. (szerkesztve) Nincs valakinek normális felirata a részekhez?Nekem van. Remélem tényleg jó lesz. A feliratok.hu -n nézd meg. Az más mint ami a hosszupuskán van. Jóval nagyobb méret. Szerkesztve: 2010. Szeptember 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Nincs valakinek normális felirata a részekhez? Ez nem jó? http://www.hosszupuskasub.com/download.php?file=0021528.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Valószínűleg csak holnapra lesz felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. :D Valószínűleg...azért még ne adjuk fel a reményt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Az első kész lesz ma, nyugi. És ha van valaki, aki szívesen csinálná... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.