Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Egy apró észrevétel a felirattal kapcsolatosan. Két helyen elégé egybefüggően jelent meg a következő jelenet párbeszédével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 10. Köszi szépen a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. A szokásos addict felirat már van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Tudom, már dolgozom rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Tudom, már dolgozom rajta.Köszi mester! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. A feliratra váróknak holnapig várni kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. A feliratra váróknak holnapig várni kell. Bocsánat emberek, sürgős ügy miatt (Expandables) el kellett mennem otthonról, úgyhogy az időzítéssel még nem vagyok kész, de már itthon vagyok, és igyekszem, ahogy tudok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Bocsánat emberek, sürgős ügy miatt (Expandables) el kellett mennem otthonról, úgyhogy az időzítéssel még nem vagyok kész, de már itthon vagyok, és igyekszem, ahogy tudok.Ez egy igen nyomós ok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Számomra is tökéletesen érthető a "kibúvó" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Ehunn van a felirat( nem tudom melyik verzióhoz jó, ha ti rájöttök, írjátok meg pls): star.wars.the.clone.wars.s03e06.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. A felirat jó a simához és a HD -hez is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Nagyon szívesen, és bocsánat a késésért. Sajnos a felirat a HD második felében már nem jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Nagyon szívesen, és bocsánat a késésért.Sajnos a felirat a HD második felében már nem jó. Nincs semmi baj! Mi tartozunk köszönettel, hogy a szabadidődet arra fordítod, hogy mások élvezhessék a sorozatot! Minden elismerést megérdemelsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Nekem valamiért nem jeleníti meg a feliratot a BS-Player. Pedig egy mappában van a film és a felirat, a nevük is ugyanaz, a lejátszón belül is be van kapcsolva a "felirat mutatása", úgyhogy nem értem. A többi résznél nincs semmi gond. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Nekem valamiért nem jeleníti meg a feliratot a BS-Player. Pedig egy mappában van a film és a felirat, a nevük is ugyanaz, a lejátszón belül is be van kapcsolva a "felirat mutatása", úgyhogy nem értem. A többi résznél nincs semmi gond. Valószínűleg a felirat mégsem azonos a film címével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. (szerkesztve) Valószínűleg a felirat mégsem azonos a film címével. Jól van, időközben megoldottam. Tényleg azzal volt a baj. Szerk.: Ja, és köszi a feliratot! Szerkesztve: 2010. Október 16. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Szerk.: Ja, és köszi a feliratot! Nagyon szívesen. Itt a felirat 720p-hez. star.wars.the.clone.wars.2008.s03e06.720p.hdtv.x264_immerse.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Köszi a feliratot mester! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Durd! Nagyon jó lett a felirat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Durd! Nagyon jó lett a felirat! Mindenkinek nagyon szívesen, és köszönöm az elismerést . Az azért érdekelne, hogy mi lett benne olyan jó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Mindenkinek nagyon szívesen, és köszönöm az elismerést .Az azért érdekelne, hogy mi lett benne olyan jó? Az egész jó lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Nálam csúszik a 3x05 720p-s verziójához időzített felirat. A rész 3/4-ében csak 1-2 másodpercet, de a vége felé már követhetetlen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Szerintem te még az első változatot szedted le, mert a második végig jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Szerintem te még az első változatot szedted le, mert a második végig jó Igen, a tünetek erre utalnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 22. Szerintem te még az első változatot szedted le, mert a második végig jó A legutolsót szedtem le, ezért nem értettem. De lényegtelen, már megoldottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.