Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Valaki majd súgja meg, hogy jó ez e a 720p.hez is Kösz a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Valaki majd súgja meg, hogy jó ez e a 720p.hez is Kösz a feliratot Oldie.... berakod a rész alá és meglátod. Istenem...ennyire nem lehetsz mulya. Egyébként jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Oldie.... berakod a rész alá és meglátod. Istenem...ennyire nem lehetsz mulya. Egyébként jó.Neveletlen kölke, csapod magad háton szívlapáttal. Hát illik így egy öregembert lehordani? Mintha kilencven fölött olyan könnyű lenne mindent vágni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Hát illik így egy öregembert lehordani? Illik Pláne, ha azt várja, hogy helyette dolgozzanak. No, azt hiszem, én is megnézem ezt az ominózus részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Köszi a feliratot mester! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Nagyon szívesen mindenkinek. Hibák maradtak benne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Nagyon szívesen mindenkinek.Hibák maradtak benne? Nem nagyon vettem észre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Ha valaki talál angol feliratot, szóljon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Ha valaki talál angol feliratot, szóljon.Egyelőre nem elérhető a srác oldala, aki fel szokta tenni a feliratokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Még mindig nincs angol felirat. Lehet aggódni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. (szerkesztve) Találtatok már? mert keresgélek én is de nem sok eredménnyel.. Szerkesztve: 2010. November 13. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Van angol felirat, most kezdem a fordítást. Sajnos nem tudom, hogy mikorra leszek kész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. (szerkesztve) Van angol felirat, most kezdem a fordítást.Sajnos nem tudom, hogy mikorra leszek kész. Hálisten megnyugodtam Szerkesztve: 2010. November 13. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. A felirat családi okok miatt sajnos csak holnap reggelre készül el. Köszönöm a türelmet és bocsi mindenkitől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. A felirat családi okok miatt sajnos csak holnap reggelre készül el.Köszönöm a türelmet és bocsi mindenkitől Szerintem akkor is jó lesz a többségnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Természetesen jó lesz holnap is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Köszönöm mindenkinek a türelmet. Reméljük a mondás igaz lesz most is: a türelem rózsát terem. 720p-hez és 2HD-hez egyaránt jó. Star_Wars_The_Clone_Wars___03x09___Hunt_for_Ziro.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Köszönjük szépen Durd! Majd ha valaki ellenkezik (oldie), majd jól nyakon vágom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Köszi, mester! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Nagyon szívesen. Átfutottam helyesírás-ellenőrzővel, de hibákat keresgélni lehet benne, lehet, hogy maradt. Ody: ellene szerintem hatásosabb módszer, ha elvesszük az oxigénpalackját, és leültetjük egy Spartacus-néző maratonra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Ody: ellene szerintem hatásosabb módszer, ha elvesszük az oxigénpalackját, és leültetjük egy Spartacus-néző maratonra Meg akarod ölni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Meg akarod ölni? Eszembe se jutna, dehát nyakon vágni egy vénembert mégis milyen dolog lenne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. A 15. percnél a Ti is meg akarjátok.... sornál az időzítés rossz, 00 helyett 46 van írva, így az egész rész alatt ott lenne a szöveg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Kegyetlenkedjetek csak a vén fejem fölött pernahajderek Nem is tudom, hogy ezek után rebegjek e köszönetet a feliratért Talán most még utoljára. Köszi. :yes: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. A 15. percnél a Ti is meg akarjátok.... sornál az időzítés rossz, 00 helyett 46 van írva, így az egész rész alatt ott lenne a szöveg. Igen, én is most vettem észre, itt a javított. Star_Wars_The_Clone_Wars___03x09___Hunt_for_Ziro.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Kegyetlenkedjetek csak a vén fejem fölött pernahajderek Aki járókerettel megy csajozni az ne szóljon semmit. Igen, én is most vettem észre, itt a javított.Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Köszi a feliratot, Lok Durd! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.