Eszter Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Köszi a feliratot, mester! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Ezer hála Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Köszi a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Én is köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Továbbra sincs felirat, remélem most nem kavarnak be a spanyolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Van felirat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 4. (szerkesztve) Fogyasszátok egészséggel(mindkét verzióhoz jó): Szerk: Közben észrevettem néhány hibát, úgyhogy itt a javított: SWTCW_03x11.zip Szerkesztve: 2010. December 4. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Ismét köszi a gyors és minőségi munkát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Köszi a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 4. Mindenkinek nagyon szívesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Hatalmas köszönet Durd bátyó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Köszi a feliratot, mester! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Lok Durd! Hiányzik már a fordítás? Óriási részek jönnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Van hír róla mikorra várható az angol felirat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Van hír róla mikorra várható az angol felirat? Egyelőre nem tudok róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Egyelőre nem tudok róla. Eddig kb. mikorra is voltak fenn? 13 óra körül? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. (szerkesztve) Eddig kb. mikorra is voltak fenn? 13 óra körül? Általában dél és 1 között, de ha jól emlékszem a legkésőbb feltöltött 3-4óra között volt. Szerk: ha nem számítjuk a spanyolok elleni "demonstrációt" Szerkesztve: 2011. Január 8. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. A fordítás ezennel kezdetét veszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Íme a várva-várt felirat. Remélem azért még nem nézte meg mindenki SWTCW.3X12.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Íme a várva-várt felirat. Remélem azért még nem nézte meg mindenki Nem, mivel szerintem rajtam kívül még páran a 720p-s anyagra várnak. De előre is köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. (szerkesztve) Isten vagy Lok Drud, köszi! Dehogy néztem meg. A Hutt trilógiát és a Monteri duológiát sasoltam eddig. Most jön a nagy durranás (legalábbis remélem ). Szerkesztve: 2011. Január 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Kösz, mester, gyorsan meg is nézem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Isten vagy Lok Drud, köszi! Dehogy néztem meg. A Hutt trilógiát és a Monteri duológiát sasoltam eddig. Most jön a nagy durranás (legalábbis remélem ). Durd és nem Drud, és Bonteri, nem Monteri Nálam nagyot durrant, az biztos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Durd és nem Drud, és Bonteri, nem Monteri Nálam nagyot durrant, az biztos Jól van Drud ne izguljál, csak elírásról van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Íme a várva-várt felirat. Remélem azért még nem nézte meg mindenki Köszi szépen. Én ugyan megnéztem (angol felirattal), de csak megszakításokkal sikerült, és tényleg van olyan jó, hogy érdemes megnézni még egyszer. Nagyon jó hangulata van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.