Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 29. Az valóban óriási. Ott látszik, hogy mekkora nulla Ventress a nagyokhoz képest. Válasz
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 29. Néha mondjuk úgy viselkedett mint a "Dagobah-i Yoda" kicsit őrült volt, de az mégjobban tetszett. Azért tényleg jó hogy megmutatják, mire is képesek a Jedik. Még a film előtt azért izgultam, hogy a droidok poénjai el ne rontsák az egészet, de csak jobbá tették, és úgy hiszem itt sem volt ez másképp. Hát, Yoda tényleg egy kicsit őrültebb volt a megszokottnál, de nem vitte túlzásba. A droidok e részbeli poénjai nem igazán rémlenek. De az ötödik évad vége felé úgy voltam velük, hogy jóval komolytalanabbak, butábbak, ostobábbak, mint amilyenek a filmekben vagy a CW-ben voltak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 29. Lehetőleg maradjunk ennél a résznél. Válasz
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 29. Ja bocs, egy kissé tényleg eltértem a témától a droidokat illetően... Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. És ugye nem mellékes, hogy már ezzel a résszel megismerkedhettünk egy addig alig ismert kultúrával, a toydari fajjal. Emlékszem, én ekkor fogtam fel először igazán, hogy a sorozatban micsoda nagy potenciál rejlik. Nagyszerű volt tapasztalni a galaxis bővülését. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 10. Hozzászólás ideje: 2014. Október 10. Igen, a 2003-as CW-ben is hasonlóan indult. Ennél a sorozatnál a negyedik évadban kezdtem megkedvelni, amikor Obi-wannal együtt harcol Maul és Savage ellen. Persze azelőtt sem utáltam annyira, de azt se mondanám, hogy kedveltem volna. Kar volt beneznem ide... Akkpra Spoiler egybol,hogy arconvag! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 13. Hozzászólás ideje: 2014. Október 13. Igen, ez sajnos igen durva volt. Beszerkesztettem a spoiler mögé, bár ez téged már nyilván nem vigasztal. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 15. Hozzászólás ideje: 2014. Október 15. Koszi.Masnak meg jol jon. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 8. Hozzászólás ideje: 2018. Július 8. Így este még megtekintettem ezt a részt is - a Supply lines után természetesen. Nagyon jó rész, öröm volt újra elmélyülni Rugosa látványában, amely egy kiszáradt planéta volt, nagyon szép, színes koralokkal. Amire felkaptam a fejem, hogy a droid azt mondta Ventress -nek, hogy: "Don't worry, Supreme Leader...", amelyből rögtön Snoke és Kylo jutott az eszembe. Ugyanez volt akkor, amikor Ventress a 2-2-4 -es droidot hívja, ami előreutalás a 224 -es osztagra a TCW 1×05 -ben, ahol a hírekben mondják, hogy a 224 -es osztag a mimbanon tanyázik. És később a Solo -ban is Han a 224 -es alakulathoz kerül. Lehet, hogy belemagyarázom az utóbbit, de nekem nagyon tetszenek ezek a kapcsolatok. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 8. Nagyon kellemes rész. Anno ez adta meg a TCW alaphangját. Yodát és a klónokat imádtam. A supreme leader nagy poén így utólag. Azért Ventress nem semmi utat jár be innentől kezdve. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.