Hozzászólás ideje: Augusztus 30.Aug. 30. Na lement a Disney panelja, ahol valóban volt szó a Mandiról, ám csupán a Japánban bemutatott előzetest adták le újra. Ezen kívül még a jövő hónapban érkező Lego különkiadásból mutattak egy jelenetet és ennyi volt a Lucasfilm része (a többi stúdió se vitte amúgy túlzásba).
Hozzászólás ideje: Augusztus 31.Aug. 31. Valaki úgy gondolta, hogy a Celebrationön levetített előzetes egyes jeleneteit és bts képeit feljavítja és megosztja a néppel. A képek alább láthatóak:szerk.: kiegészítettem még pár képpel. Az említett képek Szerkesztve: Szeptember 1.Szept. 1. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Szeptember 1.Szept. 1. Baromi jól néznek ki. Amúgy ebben a topikban nem szükséges a spoiler kapcsoló, hisz benne van a nevében is hogy spoileres.
Hozzászólás ideje: Szeptember 1.Szept. 1. Nagyon tetszenek! Jól jönne már egy előzetes a földi halandóknak is!
Hozzászólás ideje: Szeptember 1.Szept. 1. Oké, akkor láthatóvá tettem őket. Ody-val egyetértve, én is november-december körül tudom elképzelni, hogy valami anyagot kiadjanak. Ha nagyon optimista vagyok, akkor azt mondom, hogy jövő hónap végefelé lehet valami. Mondjuk egy újabb focimeccsen, október 20-án, hétfőn.
Hozzászólás ideje: Szeptember 13.Szept. 13. Új logó a filmhez. Ezt a jelenleg Shanghaiban tartandó Walt Disney Studios Marketing Expón mutatták.
Hozzászólás ideje: Szeptember 18.Szept. 18. Nem tudom, hogy az IMDB mikor frissült vagy ez az infó már korábban is elérhető volt-e.
Hozzászólás ideje: Péntek 18:575 napja Cryptic az alábbit írta az előzetessel kapcsolatban (mondjuk nem nevezi nevén az előzetest, nekem az írása alapján inkább a Wicked új előzeteséről beszélne, de ugye tegnap nem erről volt szó). Szerkesztve: Péntek 18:575 napja - Bence1997
Hozzászólás ideje: Péntek 21:445 napja 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta:Cryptic az alábbit írta az előzetessel kapcsolatban (mondjuk nem nevezi nevén az előzetest, nekem az írása alapján inkább a Wicked új előzeteséről beszélne, de ugye tegnap nem erről volt szó).A Wickednek semmi köze a Disney-hez, azt nemigen befolyásolhatta a Kimmel-es eset. Mindenképpen egy Disney előzetesre utal a tweet.
Hozzászólás ideje: Péntek 23:285 napja 1 órával ezelőtt, Yoda József írta:A Wickednek semmi köze a Disney-hez, azt nemigen befolyásolhatta a Kimmel-es eset. Mindenképpen egy Disney előzetesre utal a tweet.Persze, de elsőnek azt hittem, hogy másra érti. A Hollywood Reporter is azt írja, hogy a héten történtek miatt csücsülnek a Mando & Grogu előzetesén.
Hozzászólás ideje: Hétfő 09:152 napja Október vége felé kezdem majd el a nagy SW maratont, ami felvezeti a filmet és egyben visszavezet szorosabban az SW világába. Már kezdek kiéhezni rá.
Hozzászólás ideje: Hétfő 11:262 napja 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Október vége felé kezdem majd el a nagy SW maratont, ami felvezeti a filmet és egyben visszavezet szorosabban az SW világába. Már kezdek kiéhezni rá. Ezzel nem vagy egyedül.
Hozzászólás ideje: Hétfő 13:082 napja "Grogu as himself" - ejnye, ha Djarin a teljes nevén szerepel, akkor Din Grogu is megérdemelné ezt.
Hozzászólás ideje: Hétfő 13:452 napja De, azok. Zeb képe a Mandó 3. évadából lett berakva, az ikrek meg a Book of Boba Fett egyik karakterplakátjáról, ha jól emlékszem.
Hozzászólás ideje: Hétfő 13:462 napja Több szekvenciát látva, szinte biztosra vehető a Rottás kémjelentés valódisága.
Hozzászólás ideje: Hétfő 13:492 napja Ami felveti a kérdést, hogy akkor ezek szerint Embo is felfog tűnni a filmben, akit a Birodalom (vagy a huttok, már nem tudom pontosan) bérel fel Rotta elkapására? Szerkesztve: Hétfő 13:512 napja - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Hétfő 13:552 napja Csak emlegetni kellett ma reggel. Még jó hogy bent volt egy vázlat erre, ha váratlanul kitennék az előzetest.https://rebo.hu/2025/09/22/itt-van-a-mandalori-es-grogu-elozetese/
Hozzászólás ideje: Hétfő 14:022 napja 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Én azért továbbra is remélem, hogy nem ez lesz a fő sztori. Érdekes amúgy, hogy az előzetesből semmi nem derül ki a sztoriból (még párbeszéd sincs), de a hivatalos szinopszis is nagyon titkolózó:"A gonosz Birodalom elbukott, és a birodalmi hadurak továbbra is szétszóródva élnek a galaxisban. Az újonnan alakult Új Köztársaság, amelynek célja a Lázadás által kivívott eredmények védelme, a legendás mandalóri fejvadász, Din Djarin és fiatal tanítványa, Grogu segítségét kéri."
Hozzászólás ideje: Hétfő 14:072 napja A trailer egy szimplán figyelemfelkeltő előzetes volt. Én nem is gondoltam, hogy a sztoriból bármit elárulnak 8 hónappal a film előtt. De én nagyon meglepődnék, ha a Thrawn-szál itt előkerülne.
Hozzászólás ideje: Hétfő 14:222 napja 18 perccel korábban, Yoda József írta:Érdekes amúgy, hogy az előzetesből semmi nem derül ki a sztoriból (még párbeszéd sincs), de a hivatalos szinopszis is nagyon titkolózó:"A gonosz Birodalom elbukott, és a birodalmi hadurak továbbra is szétszóródva élnek a galaxisban. Az újonnan alakult Új Köztársaság, amelynek célja a Lázadás által kivívott eredmények védelme, a legendás mandalóri fejvadász, Din Djarin és fiatal tanítványa, Grogu segítségét kéri."Semmi olyan amit ne tudnánk. Meglátjuk, de valami combosabb sztori jó lenne azért. A Solonál eleve többre számítok, hisz itt azért elég komoly alapokra lehet építkezni. 13 perccel korábban, Bence1997 írta:A trailer egy szimplán figyelemfelkeltő előzetes volt. Én nem is gondoltam, hogy a sztoriból bármit elárulnak 8 hónappal a film előtt. De én nagyon meglepődnék, ha a Thrawn-szál itt előkerülne.Az a fő kérdés, hogy az idővonalon ez a történet hol helyezkedik el. Mert ha az Ahsoka után járunk, akkor Thrawn már a spájzban van.
Hozzászólás ideje: Hétfő 14:302 napja 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Az a fő kérdés, hogy az idővonalon ez a történet hol helyezkedik el. Mert ha az Ahsoka után járunk, akkor Thrawn már a spájzban van.Elviekben minden lineárisan halad előre, tehát az Ahsoka (és a Skeleton Crew) után játszódik a film.
Hozzászólás ideje: Hétfő 14:322 napja Szerintem, ha lazán is, de kapcsolódni fog. A Birodalom és az alvilág is kötődik a nagyobb egészhez, és nem hiszem, hogy "Ripley" csak egy adósságbehajtás okán bérli fel Din Djarint. Az kábé olyan lenne, mint Luke Skywalker Jedi mestert megkérnének arra, hogy simítson el egy kocsmai verekedést a Jakkún. Lehet, hogy Thrawn nem tűnik fel vagy csak cameozik, ám ettől még a sztori illeszkedhet a nagy egészbe.Abban is biztos vagyok, hogy az Ahsoka, hovatovább, a Skeleton Crew után járunk. Eddig végig lineárisan követték egymást a mandoverzum-sorozatok, miért a mozifilmre kavarnák ezt meg, amikor épp elég új infót kell majd befogadnia az átlag nézőnek, aki lehet, hogy az életben nem látta a The Mandaloriant, a The Clone Warst (ha az Rotta), a Rebelst és a The Book of Boba Fettet. Ehhez még tegyék hozzá azt is, hogy kiötödölőzze, melyik két sorozat között játszódik a film? Nem hiszem. Szerintem néhány embert az is bőségesen össze fog keverni, hogy az ep9 után megjelent filmben megint itt a Birodalom és az új Köztársaság, pedig azok elpusztultak a korábbi filmekben.
Hozzászólás ideje: Kedd 05:441 napja 15 órával ezelőtt, Bence1997 írta:Elviekben minden lineárisan halad előre, tehát az Ahsoka (és a Skeleton Crew) után játszódik a film.Ebben az esetben kihagyhatatlan Thrawn. Főleg ha Din a birodalmi maradványok után nyomoz. Szerintem a film végére el fog jutni Thrawn-ig.
Hozzászólás ideje: Kedd 06:061 napja 19 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Ebben az esetben kihagyhatatlan Thrawn. Főleg ha Din a birodalmi maradványok után nyomoz. Szerintem a film végére el fog jutni Thrawn-ig.Már megvolt a tv-ben, de most akkor is hihetetlennek tartom, hogy esetleg Thrawn admirális mint sw főgonosz a mozivásznon legyen előttem! Vajon mit érezne majd Timothy Zahn?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.